Back to Question Center
0

Semalt Expert: Google SEO Vs. Bing SEO

1 answers:

Google pidetään SEO-mestari useimpien yritysten kanssaoptimointi tällä hakukoneella. Googlen käyttämä SEO-strategia kuitenkin pyrkii jäljittelemään Bingin hyväksymää strategiaa jaSiksi esiin kysymys siitä, onko organisaatioiden optimointi myös Bing SEO: lle. Yahoo ja Bing hallitsevat suunnilleen30 prosenttia markkinaosuudesta, joten niitä ei voida aliarvioida optimoinnin suhteen. SEO sijoitusparametritGoogle ja Bing ovat erilaisia ​​eroja ja samankaltaisuuksia huolta.

Seuraavat tekijät, jotka Alexander Peresunko ehdottaa Semalt Digitaaliset palvelut, erottaa Google Bingistä:

Miksi Bing on huolestunut asiasta?

Bingin optimointi antaa sinulle kilpailevan reunan, koska useimmatyritykset pitävät optimointia vain Googlessa. Bing ja Yahoo hallitsevat parhaillaan 30% hauista ja antavat näin sinulleylivoimaisesti hankkimaan potentiaalisia asiakkaita, joita kilpailijasi eivät välttämättä huomioi.

Bingin ja Yahoo: n avulla voi myös mahdollistaa yhdenihmiset, jotka eri syistä eivät todennäköisesti käytä Googlea. Tämä riippuu kohdeyleisöstä, myös osista maatakotitalouksissa. Koska Google tekee usein päivityksiä säännöllisesti, yritys pystyy aina levittämään sen sisältöälaajalle yleisölle Yahoo ja Bing, sillä se pyrkii sopeutumaan Google-päivityksiin.

Miten Google SEO eroaa Bing SEO: stä?

Viimeaikaisen SearchMetrics-analyysin alla on joitain tärkeitä Bing SEO -luokitustekijöitä:

  • Parhaimmilla yrityksillä on tavallisesti suurempi sijainti kuin Googlen tapauksessa.
  • Sosiaaliset signaalit liittyvät läheisesti suurempaan luokitteluun.
  • Taaksepäin suuntautuvat numerot osoittavat läheisiä yhdistelmiä, joilla on korkeampi sijoitus.
  • Laatu ja asianmukainen sisältö ovat ratkaisevia hakuehtojen osalta.
  • Yksi sivu teknisistä parametreistä on merkittäviä rooleja..

Semaltin asiantuntija antaa myös selityksen edellä esitetystätekijöitä muiden lisäksi, joita sinun pitäisi harkita optimoimalla Bingille.

1. Verkkotyypin tyyppi ja brändin osavarmuus

Toisin kuin Googlessa, Bing ei ole vaikeuksissaeriyttämällä tuotemerkkejä kumppanin kilpailijoilta. Lisäksi Bing suosii vanhat alustat virallisilla verkkotunnisteilla, kuten .edu tai .govettä Bing keskittyy tuloksiin, joita pidetään tärkeinä.

2. Sosiaaliset indikaattorit

Bing korostaa Googlen kanssa sosiaalisten medioiden indikaattoreistamikä lisää tweetejä, osakkeita ja tykkää strategisesti sijoitetuista tuloksista. Google ei vielä ole integroinut sosiaalisia alustojaniiden hakutulokset onnistuneesti.

3. Käänteisiä

Toisin kuin Googlelle, jotta sivu säilyttää sijoituksensa Bingin indeksissä,sillä on oltava vähintään yksi ulkoinen linkki siihen.

4. Sijainti ja sisältö

Sisällön laatu ja merkitys johtavat sekä Bingin korkeammalle sijoitukselleja Google, mutta entinen on paremmin henkilöstö tunnistaa sivustot, jotka käyttävät flash, joka ei ole olemassa Googlessa. Bing palaa myöspienyritysten tulokset, kun taas Google keskittyy vakiintuneisiin yrityksiin.

5. Tekniset parametrit

Sisäisten sivujen ylittämisen osalta Bingilla on vahva suhdekotisivut verrattuna Googlelle. Bing on myös riippuvainen avainsanoista sisällönkuvauskentissä ja sivun otsikoissa, kun taas Google on instinktuaalisempisivun näkökulmasta.

Päätelmä

Sinun pitäisi harkita eroja Googlein ja Bingin ranking-tekijöiden välilläennen kuin teet päätöksiä, joilla pyritään parantamaan sivustosi sijoitus molemmilla hakukoneilla Source .

November 30, 2017