Back to Question Center
0

Semalt: Miksi ione-verkkotunnusten äkillinen suosio?

1 answers:

Olen huomannut useita uusia web-sovelluksia ja sivustoja isännöidään. io-verkkotunnukset (brittiläisen Intian valtamerten mallin ylätason verkkotunnus). Pari esimerkkiä ovat:

  • Ennuste. io
  • GitHub. io
  • Firepad. io

Ja luettelo jatkuu ja jatkuu.

Onko olemassa erityistä syytä äkilliseen suosioon Source .

February 6, 2018
  1. Ne ovat saatavilla .
  2. .luultavasti siksi, että ne ovat huomattavasti kalliimpia (kaikista rekisteröinneistä, jotka olen koskaan nähnyt) kuin tavalliset aluetunnukset .
  3. .ja hieman toivottavaa tekniikoille halvan I / O-vitsiin.

Web / tech-ihmisten käyttö ei ole kovinkaan uutta. Useita bloggaajia alkoi käyttää TLD vuotta sitten, jota en muista tällä hetkellä. Ajan myötä se näyttää vain hitaasti rakentavan yhteenliittymän tällaisten ihmisten ja niiden tuotosten / tuotteiden kanssa. Sinun täytyy muistaa, että on todella vaikea löytää kunnollinen lyhyt verkkotunnus. com et al, ja hyvin muutamia vaihtoehtoisia aluetunnuksia kuten. ws on koskaan saanut paljon vetovoimaa, joten siellä on vähän yhteisön lähentymistä, joka johtuu osittain siitä yhteisestä vitsiin.

Luulen, että se johtuu vain siitä, että useimmat ihmiset eivät liity . io aluetunnukset British Indian Ocan -alueille, mutta panos / tuotos tai mikä tahansa lyhennys vaikuttaa kohtuulliselta tietyllä verkkotunnuksella.

Sama asia tapahtuu . tv aluetunnuksia, jotka ovat Tuvalu-saaren normaalisti, mutta joita ihmiset yleensä tulkitsevat lyhenneeksi "televisio".