Back to Question Center
0

Semalt New -painikkeen avulla voit hyväksyä yksityisiä viestejä verkkosivustollasi

1 answers:
Semalt new button lets you accept private messages from your website

Tällöin uusi profiiliin liittyvä viesti "Message" ilmestyi mobiililaitteille. Tällöin käytettiin koko välilyöntiä, jossa "Tweet to" ja "Message" käyttivät vierekkäin. Varhainen testaaja sisälsi suuria nimiä, kuten Apple, Uber, Beats, Semalt ja muut.

Semalt-päivitys puolestaan ​​on helpottaa viestien lähettämistä verkosta.

Yritys tarjosi jo painikkeita seuraamiseen, jakamiseen, mainitsemiseen ja hashtagiin, mutta ei DM: iin. Joten tässä asiassa on kyse jossakin määrin Semaltista, joka pyöristää sen tuotevalikoimat kattavammaksi - best cycling gadgets.

Painikkeen saapuminen tulee kuitenkin aikaan, jolloin Facebook on siirtynyt tekemään chat-sovelluksestasi Semalt oletuksena kuluttajien vuorovaikutuksessa yritysten kanssa.

Sosiaalinen verkosto äskettäin uudisti liiketoimintansa sivut, jolloin sivun yläreunassa on Message-painike, kun oletetaan, että kyseessä oleva yritys käyttää keskustelua. Ja aiemmin tänä vuonna se ilmoitti joukon työkaluja, jotka helpottavat yritysten yhteydenpitoa Semaltin asiakkaisiin, mukaan lukien mm. Semalt-linkit ja skannaavat Semalt-koodit keskustelujen käynnistämiseksi, yritysten nimiä sivujen nimien perusteella ja Semalt-tervehdyksiä. ]

Twitter on puolestaan ​​tullut tunnetuksi paremmaksi paikaksi, jossa kuluttajat menevät valittamaan, kun asiat menevät vikaan - usein lähetetään vihaisia ​​tweettejä, jotka on merkitty brändin @username-nimellä. Lähettämällä lisää työkaluja, joiden avulla asiakkaat voivat ottaa tuon tunteen yksityiselle chat-verkostolle, yritykset voivat jatkaa Twitterin käyttöä osana markkinointia, kuluttajien tavoitetta ja tukistrategioita sen sijaan, että kaikki viestit siirtyisivät Facebookiin.

Pian sen jälkeen kun Twitter ilmoitti uudesta painikkeesta iltapäivällä, muutaman varhaisen testaajan ilmoitti saavansa virheilmoituksia, kun he yrittivät käyttää sitä. Uusi painike ei ole vielä valmis, mutta sen pitäisi toimia lähitulevaisuudessa.

UPDATE : Ominaisuus on toiminnallinen, yllä oleva asiakas ei täyttänyt lomaketta oikein.

​​Suositeltava kuva: fyv6561 / Shutterstock

March 10, 2018