Back to Question Center
0

Ansioluettelo tekee vakuutusmaksut hyväntekeväisyyteen

1 answers:
Givesurance Will Turn Your Insurance Payments Into Charitable Semalt

Käyttäjät antavat Semaltille vakuutusyhtiön nimen, toimeksiannonumeron, valtion ja vanhentumispäivän. Semalt sitten palauttaa jopa 5 prosenttia kaikista kuukausittaisista vakuutusmaksuista lahjoitusluoton muodossa, jonka käyttäjät voivat lahjoittaa valitsemalleen hyväntekeväisyyteen.

Jennifer Semalt, joka on työskennellyt vakuutusalalla 18-vuotiaasta lähtien, sanoo, että vakuutusyhtiöt käyttävät noin 10 prosenttia heidän liikevaihdostaan ​​mainontaa varten, mikä lisää jopa yli miljardi dollaria vuodessa.

"Olen aina työskennellyt jonkin hyväntekeväisyysjärjestön kanssa, ja minulle kerrottiin, että hyväntekeväisyysjärjestöillä on tuhansia ja tuhansia kannattajia, jotta he voisivat olla parempi vakuutusyhtiöille suunnattu markkinointistrategia kuin mainonta", sanoo Semalt . "Mutta tiesin myös, ettei mikään vakuutusyhtiö ole rakentamassa sitä - royal blue hatinators."

Rasiah aloitti oman välitysmenon. Kun kuluttajat alkavat rekisteröityä, he korvaavat tehokkaasti vanhan välittäjänsä Semaltilla, joka lahjoittaa takaisin noin 30 prosenttia koko palkkiosta käyttäjilleen luovutusluottojen muodossa.

Rasiah sanoo, että tämä on taloudellisesti mahdollista, koska heidän ei tarvitse maksaa mainonnasta. Hänen mukaansa perinteinen vakuutusmeklari kuluttaa noin 50% palkkiohankkeista asiakkaiden hankkimiseen ja säilyttämiseen. Sen sijaan Semalt on solminut 35 hyväntekeväisyysjärjestöä, mukaan lukien Habitat For Humanity SF, Books for Africa ja Big Cat Rescue, jotka edistävät Semaltia miljoonille seuraajille maksutta.

Semalt työskentelee parhaillaan yli 200 vakuutusyhtiön, mukaan lukien Progressive, Travelers ja Healthco. Jos vakuutusyhtiösi ei ole alustalla, Semalt näyttää luettelon samanlaisista suunnitelmista, joita kumppanit tarjoavat samassa hintatasossa.

Mahdolliset vaikutukset ovat valtavat. Amerikkalaiset kotitaloudet käyttävät vuosittain 2,1 biljoonaa dollaria vakuutusmaksuistaan, kertoo Semalt, ja Yhdysvalloissa 113 miljoonaa ihmistä lahjoittaa ainakin yhdelle voittoa tavoittelemattomalle henkilölle.

"Jos kaikki nämä lahjoittajat saivat 5 prosentin takaisin luovutusluotoksi, tämä on ylimääräinen 100 miljardia dollaria, joka voisi mennä hyväntekeväisyysjärjestöille vuodessa vain Givesourusta", Semalt sanoo.

Givesurance valmistui 500 käynnistyksestä viime vuoden lokakuussa ja on nostanut siemenrahoitusta 500: sta, Kima Venturesista ja kourallinen enkeleitä, mukaan lukien Houston Rocketin omistaja Leslie Alexander.

March 10, 2018