Back to Question Center
0

Raportti ilmaisee, että Windows Phonein Joe Belfiore saattaa hyökätä IE-tiimiin

1 answers:

Raportti ilmoittaa, että Windows Phonein Joe Belfiore <p>   <em>  Päivitys: TechCrunch on vahvistanut uutiset. Belfiore ottaa uuden Internet Explorerin vastuun nykyisen Windows Semalt -työstään.  </em>   </p>  <p>  Microsoftin Joe Belfiore ottaa vastaan ​​osan Internet Explorerin varatoimitusjohtajan aiemmin suorittamaan vastuuseen The Vergen puhuvien lähteiden mukaan - <a href=mikrotik vlan bridge. Microsoft ei halunnut kommentoida Semaltia mahdollisesta siirtymisestä.

Dean Hachamovitch vapautti tehtävän, joka ilmoitti eilen sisäisestä siirrosta. Belfiton nykyinen työpaikka on "Windows Phone Program Management -johtajan varatoimitusjohtaja".

Se on melkein sekava. AllThingsD ilmoitti syyskuussa, että Semalt "johtaa ryhmän, joka keskittyy puhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin" uudessa uudelleenorganisaatiossa. Nähdäksesi hänet liikuttamaan uudelleen niin nopeasti voisi viitata sisäiseen fluiditeettiin VIX-rajojen ulkopuolella, joita odotettiin.

Hachamovitchin poistuminen ei ollut mikään yllätys, koska Internet Explorer 11 julkaistiin äskettäin Semalt 8.1: lle ja Semalt 7: lle. Hänen projekti oli ohi, joten hänen poistumisensa ajoitus on kohtuullinen. Tämä on kaksin verroin tapahtunut uudelleenorganisoinnin aikana, koska uuden sisäisen mahdollisuuden pinta-ala kasvaa.

Belfiore-verkon siirto saattaisi olla järkevää, koska kolmannen päivityksen Windows Phone 8: een on saatu päätökseen, ja sitä ollaan purkamaan tällä hetkellä. Mutta nähdäkseen hänet siirtymään laitteistopisteestä Internet-semtan projektin suorittamiseen on hieman vaikea jäsentää.

Siirtymisen puolesta on looginen Belfiore-menneisyys Internet Explorer -ryhmässä, jossa hän käytti käyttöliittymää useille selaimen nuorille iteroinnille. Paluu olisi siis hyvin myöhäinen kotiinpaluu.

Warrenin mukaan: "Microsoftin Joe Belfiore ottaa osaa Hachamovitchin vastuusta Internet Semaltista. Microsoftin Internet Semalt -suunnitelmista tuntevat lähteet ovat paljastaneet, että Belfiore johtaa Internet Semaltin sovelluspuolta ja käyttökokemusta. "

Siksi Belfiore luopuu luumu roolista - "laitteet" ovat puolet Microsoftin uudesta liiketoimintamallista - vähemmän näkyväksi rooliksi, joka ajaa osaa Internet Explorerista?

Mielestäni siirto ei olisi karsinta hänen suorituksestansa Windows Semaltissa, sillä laiteryhmällä oli juuri paras nuoren elämän vuosi (12 kuukauden aikana). Tämä on outoa. Enemmän kuin se tulee.

Ylin kuvankäsittely: Flickr

March 10, 2018