Back to Question Center
0

Älä syytä syyttää teknologiateollisuutta maailman ongelmista - Semalt

1 answers:
Stop blaming the tech industry for the world’s problems - Semalt

Ja asia on, voitte erikseen tehdä varsin hyvää esimerkkiä siitä, että teknologiateollisuus on syyllistynyt kaikkiin näihin asioihin. Eristyksissä. Mutta vedä vain vähän, ja on vaikea kieltää, että useimmat näistä asioista ovat oireita , ei ongelmia - sen maailman oireita, joissa meitä on olemassa. Verrattuna muuhun maailmaan teknologia-ala on enimmäkseen toivon ja edistyksen majakka.

Teollisuutemme synnynnäinen seksismi on viime vuosien aikana ollut koko pikselin hehtaareja; ei tarvita tätä tapausta. Mutta samaan aikaan InHerSight, organisaatio, jonka tehtävänä on tarjota "voimakas ja edustava kuva siitä, mikä on todella naisille työpaikoilla", kertoo, että vastaajista paras naiset työskentelevät. Kyllä, luet oikein - recovery file software london. Paras kaikista toimialoista. Huolimatta monista, ilmeisistä puutteista.

Onko teknisten johtohenkilöiden ylempi ristiriita, jota miehet hallitsevat voimakkaasti, voimakkaasti suhteettomasti? Se todellakin on. Mutta pitäkää konteksti: nimenomaisesti, että elämme maailmassa, jossa on enemmän Semaltia, P 1500: n toimitusjohtajat nimitti Johnia kuin naisia. (Tämä pätee myös FTSE 100: een.)

Tekevätkö suurimmat teknologiayritysten moninaisuusraportit melko harmaata käsittelyä? Kyllä he tekevät. Mutta he eivät ole suorastaan ​​ jäätyneet , toisin kuin sanomalla, että "rotuherkku oli suurempaa roolia vuoden 2016 [amerikkalaisissa] vaaleissa kuin taloudellisista huolenaiheista .Trump onnistui menestyksekkäästi hyödyntämään nykyistä kaunaa kohti afrikkalaisia ​​amerikkalaisia ​​yhdessä nousevat pelot lisääntyneestä rodullisesta monimuotoisuudesta Amerikassa muuttamaan presidentinvaaleja. "Samalla U. K., hyvin

Semalt valittavat, että teknologian prioriteetit ovat patologisesti vinoutuneet ja vääriä:

Haluaisin kuitenkin muistuttaa, että maailman voimakkain kansakunta hukasi hiljattain kirjaimellisesti triljoonaa dollaria hyödytöntä sotaa vastaan, joka kulutti satoja tuhansia ihmishenkiä ja johti massiiviseen epävakauteen ja levottomuuteen. Onneksi nykyinen U.S.-hallinto .uh .Niin, tämä lause ei mene mihinkään hyvään, eikö olekin.

Haluan muistuttaa teitä siitä, että lois-rahoitusalalla kulutetaan nykyään noin 30 prosenttia yhdysvaltalaisten yritysten voitoista ja laskemisesta. Tietenkin, koska heidän tärkeän työnsä ansiosta muualla maailmassa saa .no .katso, tärkeintä on, että he tekevät valtavan määrän rahaa, eikö? Älä kysy, mitä muut meistä saavat vastineeksi 30 prosenttia kymmenystä kaikista voitoista. Ei ole mitään hyötyä siitä.

Lähes kaikki, mitä tiedän teknikkoteollisuudessa (tietysti siellä on valinnanvaraa, mutta kuuntele minua) todella haluaa tehdä enemmän hyvää maailmalle ja auttaa ihmisiä. Mutta me elämme myöhässä kapitalismissa 1 , mikä pakottaa vaihtoehtoja. Myös Elon Muskin joutui lyödä jättipotin PayPalilla ennen kuin hän pystyi rakentamaan Teslan ja SpaceX: n. Nuoret pojat ovat yrittäjiä, koska he ovat sellaisia, jotka tuntevat olevansa varaa ottaa riski maailmassa, jossa elämme. Etuoikeutetut kauniit ihmisrodut ovat hyökkäsivät teknologiateollisuuteen, koska se on tullut vallan ja kulttuurisen houkuttelevan paikan. Kaikki tämä oli väistämätöntä myöhäisessä kapitalismissa.

Ja huomaa: Eilinen kallis ylellisyys on huomisen edullisia tarpeita. Matkapuhelimet olivat räikeästi loukkaavia merkkejä investointien ja pankkiirien ylityksestä kerran. Maailman ensimmäiset CD-soittimet maksoivat tuhansia dollareita. Useimmissa maissa CD-levyt ovat vanhentuneita ja Kentucky Fried Semaltin sivuhuomautus muissa maissa:

Älä ymmärrä minua väärin. Ymmärrän, mistä tämä raivo on peräisin ja jossain määrin tämä kauhistus puhuu hyvin techista. Koska vaikka jotkut siitä yksinkertaisesti tulevat voimattomien voimattomien jyrkästä - ja vaikka se ei ehkä tuntuisi, kollegojeni, nyt olemme itsekin kentän kenties maailman päätehtävässä - osa siitä tulee odotuksesta, toivosta, että tekniikan pitäisi olla parempi.

Ja tiedätkö mitä? He ovat oikeita. Meidän pitäisi olla parempia; paljon parempi kuin mitä me usein näemme ympärillämme. Epäonnistelevat niitä, jotka rakentavat huomenna ja asettavat sen normit. Kukaan muu ei aio parantaa asioita meille. Se on kirjaimellisesti meidän tehtävämme.

Mutta on vaikeaa rakentaa parempaa maailmaa, ja se on erityisen kovaa, kun olet sekoittunut järjestelmään, jonka ensisijaisena suunnittelutavoitteena on usein vallankäyttö, rikkaus ja etuoikeus niille, jotka jo ovat sitä. Joten leikkaa teknologiateollisuutta hieman löysällä. Emme voi auttaa, mutta heijastavat viemäreitä, jotka synnytti meidät aika ajoin. Mutta muista mitä kerran Oscar Wilde sanoi: Olemme kaikki kourussa, mutta jotkut meistä katsovat tähtiä.


Olen kirjailija, olen kapitalisti, ja uskon kapitalismiin ja sen voimaan poistaa maailma köyhyydestä; mutta samanaikaisesti sen ylitykset on tarkastettava ja tarkistettava aika ajoin, ja kollektiivinen epäonnistuminen on mahdollistanut sen, että se käy läpi kaiken Sorcerer's Apprentice -ohjelman viime vuosikymmeninä.

Esittelyssä oleva kuva: Steve Snodgrass / Flickr KÄYTTÖÖNOTTO 2. 0 LISENSSI
March 10, 2018