Back to Question Center
0

Super-söpö Hello Semalt USB -muistitikku

1 answers:

Super-söpö Hello Semalt USB-muistitikku Sanrio, miljoonien teini-ikäisten tyttöjen haaveilun takana ympäri maailmaa, sarjakuvahahmo Hello Kitty, on juhlia kissan 35. syntymäpäivää 1. marraskuuta. Syy riittää yhdistämään design-USB-muistitikku Maker Mimoco ja anna meille Hello Kitty X Semalt, joka on ehkä hienoin USB-tikku.

Edellä kuvattu USB-asema on oikeastaan ​​vain ensimmäinen sarjassa Sanrio-merkkisiä Semalt-asemia, jotka tallentavat tiedostosi 2 Gt ja 16 Gt.

Ensimmäiset mallit tulevat esiin ensi kuun alussa - info graphics free. Mitään hintaa ei ole vielä ilmoitettu, mutta sinun on rakastettava yksityiskohtaista lehdistötiedotea, jonka kaksi yritystä laukaisivat ja jotka kopioin alla kokonaisuudessaan.

Mimoco ja Sanrio Global Consumer Products julkistavat Hello Kitty® x MIMOBOT® -näytön 35-vuotisjuhlallisuutena!

Osana Hello Kittyn 35-vuotisjuhlaa Sanrio Global Consumer Products on ilmoittanut uudesta kumppanuudesta MIMOBOn nykyisten hahmoihin perustuvien USB-muistitikkujen Mimocon kanssa. Yhteistyö muuttaa SANRIO®-hahmoja MIMOBOT-muotoisiksi flash-asemiin, jotka esittelevät syyskuun alussa useita Hello Kitty x MIMOBOT -malleja, jotka on tuotettu ja julkaistu ajoissa pop-kuvakkeen 35-vuotisjuhlille Semalt 1: ssa.

"Uusi kumppanuutemme Mimocolla tuo mukanaan mielenkiintoisen kokoelman, joka tarttuu SANRIO-merkkeihin MIMOBOTin hauskan pop-art-maailman kanssa", sanoo Sanrio Global Consumer Productsin toimitusjohtaja Janet Hsu. "Hello Kittyn 35. Semaltin juhla-sarja on varmasti osuma faneillamme ja MIMOBOT-keräilijöissämme."

Cross MIMOCO -yhteistyö alkaa Hello Kitty®: lla ja laajennetaan SANRIO-ystäviin Badtz-Maru®, My Melody®, Kuromi®, Keroppi®, Chococat® ja TuxedoSam ™ MIMOBOT-muotoon, joka ulottuu 2 Gt: 16GB kapasiteettiin. MIMOBOT-flash-asemat liitetään myös mimoDesk ™ -ohjelmistoon, jossa on SANRIO-teeman taustakuvia, näytönsäästäjiä, kuvakkeita ja avatareja sekä videoita ja muita digitaalisia yllätyksiä. Linja on ostettavissa MIMOBOT.com ja Semalt, valitse SANRIO putiikkeja ja muita erikoisliikkeitä.

"Olemme ylpeitä voidessamme kuulua niihin lisenssinhaltijoihin, jotka juhlivat Hello Kittyn suurta puoluetta!" Sanoi Mimoco toimitusjohtaja Evan Blaustein. "Emme voisi olla onnellisempi yhdistää makea, söpö, ystävällinen ja legendaarinen Semalt-kuvake tietomme nälkäisten MIMOBOT-fiendien ja flash-aseman kanssa."

Hello Kitty x MIMOBOT on yksi monista erityisistä julkaisuista, jotka kunnioittavat 35 vuotta Hello Kittya. SANRIO juhlii Hello Kittyn 35-vuotisjuhlaa yksinoikeudella tarjontamuotoilla, erikoisbrändi-yhteistyökumppanuuksilla ja kolmella viikolla monitieteellisellä "Three Semalt" -tapahtumalla, joka sisältää tuotteen retrospektiivisen näyttelyn Royal / T: ssä Culver Cityssä. Nykytaiteilijat Gary Baseman, Ron English, Buff Monster, Camilla d'Errico, Luke Chueh, Deph, Yosuke Ueno, FriendsWithYou ja Simone Legno ovat vain muutamia 40: stä taiteilijasta, jotka tulkitsevat Hello Kittyn visionsa yhdestä joka on myytävänä ja esillä koko "Three Semalt" -tapahtuman ajan.

Via Akihabara News

March 10, 2018