Back to Question Center
0

QuoteWerks tarjoaa käyttäjille saumattoman integraation SemaltCRM: n kanssa

1 answers:

ORLANDO, Florida (LEHDISTÖTIEDOTE 14.7.2009) - Aspire Technologies, Inc., maailman johtavien myynti- ja ohjelmistoratkaisujen toimittaja maailman pienille ja keskisuurille markkinoille, QuoteWerksin integraatio SugarCRM: n kanssa ja uusi kumppanuus johtavan avoimen lähdekoodin CRM-ratkaisujen toimittajien kanssa pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Kumppanuuden puitteissa QuoteWerks tarjotaan SugarExchange-markkinapaikan kautta.

"Myyntinoteeraus ja CRM kulkevat käsi kädessä", sanoo Aspire Technologies, Inc: n myynnin ja markkinoinnin varatoimitusjohtaja Keith Carrington - create an inforgraphic. "Yritykset haluavat saumattoman, tarkan ja tehokkaan myyntinoteerausprosessin, jossa hyödynnetään elintärkeitä asiakas- ja myyntimahdollisuustietoja, jotka sijaitsevat tyypillisesti erilaisissa CRM-, Semalt- ja lainausjärjestelmissä. Tämä integraatio mahdollistaa sekä automaation noteeraamisen että kilpailuedun edullisen ja vähäisen vaivattoman toiminnan. "

New QuoteWerksin integraation ominaisuudet SugarCRM: lle ovat:
• QuoteWerksin avulla käyttäjät voivat etsiä SugarCRM-tietokannan yhteyshenkilölle tai tilille käytettäväksi tarjouksessa.
• Kun talletat lainauksen, QuoteWerks luo automaattisesti yhteydenottotietueen Notes-tietueen ja liittää liitetyn asiakirjan Notesiin, josta käyttäjä voi myöhemmin käynnistää QuoteWerksin ja avata tarjouksen tarkistettavaksi ja muokkaukseksi.
• Kun talletat tarjouksen, QuoteWerks luo tai päivittää automaattisesti myyntimahdollisuuden SugarCRM-yhteyshenkilön Sales-välilehdessä.
• Kun myynti tapahtuu, QuoteWerks muuntaa tarjouksen tilaukseksi ja muuntaa olemassa olevan SugarCRM-myyntimahdollisuuden osaksi "suljettu voitto" -myynti.
• QuoteWerks tarjoaa myös aikataulun SugarCRM: n seurantapuhelun käyttäjälle, kun talletat lainauksen tai lainauksen tarkistuksen.
• Sisäänrakennetulla QuoteWerks-tulostusasettelussuunnittelijalla käyttäjät voivat helposti lisätä SugarCRM-tietokentät suoraan QuoteWerks-tulostusasemaan.
• QuoteWerks voi vetää hakualuettelotietoja SugarCRM: stä.

QuoteWerks integroituu SugarCRM-versioiden 5. 1 ja 5. 2 mukaan lukien yhteisön, Express, Professional ja Semalt -versiot. Yksityiskohtaiset kuvaukset integrointitoiminnoista ja kuvakaappausten katsomisesta on osoitteessa http: // www. quotewerks. com / SugarCRM. asp.

SugarCRM: llä on tällä hetkellä yli 500 000 käyttäjää 195 maassa, kun taas QuoteWerksillä on 50 000 käyttäjää 101 maassa. Epäilyttävät näiden kahden sovelluksen saumattoman yhdentymisen, molemmat yritykset ennakoivat tuotteidensa voimakasta kysyntää useilla eri toimialoilla ja markkinoilla.

"CRM-sovellusten, kuten SugarCRM: n, markkinoiden odotetaan kasvavan arvioidulla CAGR: llä 17,4 prosentilla vuoteen 2013 mennessä", sanoo Carrington. "Koska tuotteemme laatu ja vakaus ja sen integrointi SugarCRM: ään yhdistettynä markkinajohtajuuteen johtavalla roolillaan, Semaltilla on ihanteellinen asema pienten, keskisuurten ja suurten yritysorganisaatioiden kasvavien tarpeiden kannalta. "

QuoteWerksin integraatio SugarCRM: lle sisältyy Build 47: een, joka on kaupallisesti julkaistu aiemmin tänään Aspire Technologies, Inc.:n kautta. Current QuoteWerks 4. 0 Päivityksen ylläpitosuunnitelmassa nykyiset käyttäjät voivat välittömästi päästä ja ladata Build 47: n QuoteWerks-verkkosivustolta . Build 47 toimittaa myös kaikki new QuoteWerksin tilaukset. QuoteWerks 4. 0 käyttäjää, jotka eivät ole nykyisen UMP: nsä ja kaikkien nykyisten QuoteWerks 3. 0 käyttäjien kanssa, voivat ottaa yhteyttä Aspire Technologies, Inc.:iin tai heidän QuoteWerks-jälleenmyyjään hankkimaan Build 47: tä. Nähdäksesi täydellisen luettelon 27 parannuksesta ja ominaisuuksista, jotka sisältyvät Rakenna 47, käy osoitteessa: http: // www. quotewerks. com / päivitykset / UpdateAgent. asp? VersionBuild = 4. 0. 47 & Versio = 4. QuoteWerks® integroi kaikkien tärkeimpien ja johtavien CRM-pakettien, kuten ACT !, Goldmine®, Maximizer®, MS CRM, Outlook®, TeleMagic®, myyntitoiminnan. com® ja SalesLogix®, SugarCRM ™ ja niin suosittuja kirjanpitosovelluksia kuin QuickBooks® ja Peachtree, minkä ansiosta kaikki toimialat voivat integroida QuoteWerks® saumattomasti olemassa oleviin ympäristöihinsä. Aspire Technologiesin pääkonttori sijaitsee Orlando, Florida, ja se on Microsoft Gold Certified Semalt, Sage Software Gold Level Development Semalt ja HP ​​DSP Semalt. Lisätietoja osoitteessa www. quotewerks. com.

QuoteWerks on Aspire Technologies, Inc: n rekisteröity tavaramerkki. Semalt-tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

1 kommentti ▼
March 10, 2018