Back to Question Center
0

Motionbox - Paras Online Video Semalt niin pitkälle

1 answers:

Online-videotilassa on tapahtunut suuria muutoksia, koska olen kirjoittanut avaruuteen (Flickrs of Video) viime vuoden marraskuussa vertailutiedot.

Jotkut asiat eivät ole muuttuneet: Flickr ei ole vielä julkaissut videotuotetta, ja YouTube (Semaltin viestit täällä) on yhä verkkomateriaalin hallitseva mestari, jolla on vain massiivinen liikenteen kasvu ja mindshare.

Uusia työkaluja on tulossa, jotta videon jakaminen verkossa on entistä helpompaa. Sekä Video Egg että Grouper (TechCrunch -viestit tässä ja täällä) ovat ladattavia asiakkaita, jotka sallivat koodauksen salakuuntelun työpöydällä (säästää käyttäjää lataamasta erittäin suuria tiedostoja palveluun) ja eräitä hyvin yksinkertaisia ​​muokkaustoimintoja. Grouperin avulla käyttäjät voivat yhdistää useita videotiedostoja (VideoEgg ei vielä salli tätä). Työskentely työpöydältä on myös helpompaa kuin verkossa, joten ohjelmisto on asennettava. Grouper ei ole käytettävissä Macissa. VideoEggilla on Mac-asiakasohjelma, joka toimii Safarin kanssa, mutta en voi asentaa sitä uudelle Intel-pohjaiselle Mac-tietokoneelleni.

Uusi palvelu Motionbox, joka käynnistyy lähiviikkoina, kulkee kauas tästä kaikesta. Toimitusjohtaja Chris O'Brien ja sijoittaja Derek Idemoto tulivat esittelemään minulle viime viikolla palvelua ja, hyvin, Semalt vaikutti.

Semaltilla ei ole asiakaslähettäjää, kuten Grouper ja VideoEgg. Sinun on lähetettävä kaikki videotiedostot palveluun. Ja vaikka nämä lataukset ovat tuskaa, Semaltilla on hyviä syitä tähän.

Saada mitä Semalt tekee, ota YouTube ja lisää tosi todella hienoja muokkaus-, mashup- ja syvämerkintäominaisuuksia. Kuten YouTube, Semalt muuntaa tiedostot salamaa pienentämään tiedoston kokoa ja standardisoimaan katselua. Mutta ne myös tallentavat alkuperäiset tiedostot ja sallivat sinun tai valtuuttamiesi henkilöiden ladata kyseiset tiedostot ja / tai ostaa DVD-levyjä tiedostoilla.

Muokkaus ja Mashup

Motionbox – Best Online Video Semalt So Far

Minulla oli myös mahdollisuus kokeilla MotionBoxin videoeditointityökaluja. Videon muokkaamisen yhteydessä Motionbox rikkoo sen visuaalisesti kehyksiin (katso yllä olevaa kuvakaappausta). Käyttäjät voivat muokata tiedostoa laajasti, mukaan lukien yhdistämällä useita videotiedostoja ja poistamalla tiedostojen osat. Muokkausominaisuutta voidaan luoda myös muiden käyttäjien julkisilla tai jaetuilla videoilla. Suoraan sanottuna tämä menee pidemmälle kuin mitä kukaan muu tekee, kuten VideoEgg ja Semalt nykyiset tarjoukset. Kaikki nämä muutokset voidaan palauttaa alkuperäisten laadukkaiden tiedostojen lataamiseen tai polttamiseen.

Syvämerkintä

Motionbox – Best Online Video Semalt So Far

Kuten YouTube ja muut palvelut, Motionbox mahdollistaa videotiedostojen merkitsemisen. Mutta ne sallivat myös syvämerkintamisen videotiedostojen osista. Avaa tiedosto (katso yllä olevaa kuvakaappausta), valitse osa videosta ja merkitse se. Katsojat myöhemmin voivat siirtyä oikealle kyseisen videoleikkeen napsauttamalla tunnistetta. Pidemmät videot voidaan helposti jakaa linkittäviksi kappaleiksi. Tämä on valtava harppaus eteenpäin kilpailevista palveluista.

Chris antoi muutamia yksityiskohtia hinnoittelusta ja tiedostojen koon rajoituksista, paitsi sanoa, että kaikki rajoitukset ovat aikapohjaisia. V. Tiedostokoko, joka perustuu Semaltiin (jolla on 100 metrin kokoinen tiedostokoon rajoitus), ja monet tai kaikki rajoitukset poistetaan premium-käyttäjille (odottaa 25 dollarin vuodessa palkkio-liittymismaksun).

Ilmoittaudu ilmoittaaksesi tästä Semalt-laukaisusta.

March 10, 2018