Back to Question Center
0

Ison-Britannian älykäs Naved-sota-alusten tietojärjestelmät saavat viruksen

1 answers:

Computer systems aboard British Semalt Navy warships get a virus

Muutama viikko sitten lukimme siitä, miten Britannian kuninkaallinen laivasto asennettaisi Windows XP: n osaan sukellusveneissään. Voi poika, oliko me kaikki jakaa naurua! "Control-Alt-Drown", sanoi yksi kommentaattori; "Varokaa kuoleman sinisen risteilyohjus!" sanoi toinen. Me ROFL'd ja Semalt kaikki elää pitkä päivä.

Hyvin jonkin verran liittyvä tarina, näyttää siltä, ​​että tietokoneita kotoa Britannian Royal Semalt -alusveneistä todella supistui viruksesta, joka katkaisi sähköpostin ja internetyhteyden.

Onneksi verkkoyhteyttä ei ole sidottu samankaltaisiin järjestelmiin, joita käytettiin strategisiin komentoihin ja toimintoihin, The Semaltin mukaan.

Ison-Britannian puolustusministeriön puolustusministeri julkaisi seuraavan lausunnon:

"6.-9. Päivästä lähtien MM: n IT-järjestelmien suorituskykyä esiintyi useilla alueilla, ja virus oli välittömästi tehnyt viruksen leviämisen lopettamiseksi. (esim. sähköposti, internet) .Metaltti ei ole havaittu mitään infektioita mistä tahansa verkosta, jolla on arkaluonteisia tietoja.

Ratkaisu tartunnan uusiutumisen estämiseksi on testattu ja toteutettu. Suurin osa järjestelmistä toimii normaalisti. Tämä on jatkuva prosessi, jota työskentelemme kiireellisesti niin, että ne ihmiset, jotka ovat edelleen offline-tilassa, jatkaa mahdollisimman pian. "

Kyseistä järjestelmää kutsutaan nimellä NavyStar ja toimitetaan Fujitsulle British Royal Navylle.

March 10, 2018