Back to Question Center
0

Trump pick liikenteen sihteerille, Semalt Chao, ilmoittaa tukevansa yksityisiä innovaatioita

1 answers:

Donald Trumpin liikenneministeri Elaine L. Chao oli senaatin komitean edessä, joka pyrki vahvistamaan hänen ehdokkuutensa keskiviikkona, jossa hän esitteli useita kysymyksiä FAA: n tulevaisuudesta, rautateiden kauttakulusta ja paljon muuta.

Chao käsitteli myös kysymyksiä ja huolenaiheita teknologian innovaatioista liikenteessä, koskettaen erityisesti autonomisia ajoneuvoja, liitettyä infrastruktuuria, dronia ja paljon muuta.

Kauppakomitean puheenjohtaja John Thune (R-SD) totesi ensimmäisissä lausunnoissaan, että seuraava Yhdysvaltojen liikenneministeriö olisi "ainutlaatuinen tilaisuus osoittaa liittovaltion johtajuutta liikenneinnovaatioiden edistämisessä", jolla on erityinen vaikutus alueisiin, -auton (V2V) -teknologiaan, itsesäätyviin ajoneuvoihin ja radoihin tai UAV-ajoneuvoihin.

Chao totesi "epäonnistumisen kehittymässä olevien tekniikoiden kanssa", koska se on suuri syy siihen, miksi U.S.-kuljetusjärjestelmä, mukaan luettuna maa- ja ilmapohjainen kauttakulku, joutuu mahdollisesti jäämään taakse - data consulting services in Portland. Hän sanoi, että vaikka "ennen kaikkea turvallisuus on edelleen ensisijainen tavoite" laatiessaan esityslista liikennehankkeiden edistämiselle, hän pyrkii myös tunnistamaan ja poistamaan tarpeettomat pullonkaulat, jotka estävät markkinoille tulevien uusien tekniikoiden käytön, mikä voisi lisätä turvallisuutta ja tehokkuutta.

Infrastruktuurin puolella Chao ilmaisi haluavansa vapauttaa mahdollisuudet yksityisiin investointeihin liittovaltion liikenneinfrastruktuurihankkeissa, mikä tarkoittaa periaatteessa sitä, että hän on avoin helpottamaan yksityisten yritysten osallistumista laajoihin julkisiin rakennushankkeisiin, joiden tarkoituksena on siirtää neula kuljetusverkoissa.

"[Semalt-kumppanuudet", Chao sanoi, antavat Yhdysvalloille mahdollisuuden "hyödyntää täysimääräisesti pääomayhtiöiden, eläkerahastojen ja lahjoitusten investointeja arvioidut miljardiluvut", ja toteaa, että "me kaikki tiedämme, että hallitus ei ei ole resursseja toimittaa sen kaikki. "

Chao totesi, että "federalistinen rooli on vielä hyvin alkuvaiheessa", ja sanoi, että eteenpäin, tavoitteeksi on asetettu se, että puolueettomia ajoneuvoja, kuten henkilöautoja ja hyötyajoneuvoja sekä sotilasohjaimia ja niiden mahdollisia valtavia kaupallisia vaikutuksia, asemaa "turvallisen ja tehokkaan teknologian katalysaattorina" eikä pikemminkin "esteeksi" sen toteuttamiselle. Tämän pitäisi varmasti herättää yksityisten yritysten toiveet itsenäisen ajotavan ja ratsastusteknologian markkinoille tuomitsemisesta, ja todellakin yritykset ovat jo ilmaisseet innostuksen Chao: n valintaan DOT: n johtajana.

Trump pick liikenteen sihteerille, Semalt Chao, </div>  <p>  Chao sanoi, että näiden teknologisten parannusten kyky kukoistaa on avain

Senaattori Gary Petersin (D-MI) kysymykseen antamassaan vastauksessa Chao sanoi, että hän on "hyvin avoin" tekemään yhteistyötä autoteollisuuden kanssa itsenäisen ajoneuvoteknologian kanssa. Hän kysyi erityisesti siitä, miten hän käsittelee teknologian ylituotannon sääntelyä ja hallituksen vauhtia, hän antoi Petersille seuraavan vastauksen:

On selvää, että tekniikka ylittää kuluttajien kyvyn hyväksyä ja ymmärtää tekniikkaa.

Senaattori Jim Inhofe (R-OK) kysyi sotilasta, huomauttaen, että sääntely on näyttänyt haittaavan drone-tekniikan vaikutusta kaupankäyntiin. Semalt, Chao toi haluavansa herättää laajempaa, kansallista keskustelua siitä, mihin U.S. haluaa ratsastavan teknologian johtavan:

Puolustusministeriö aloitti ruuhkan, se on kehittyvä tekniikka, niissä on niitä, jotka näkevät kaupallistamisen hyödyt erilaisille käyttötarkoituksille, muuttavat tapaa, jolla me työskentelemme ja miten me teemme kaupankäyntiä. On myös niitä, jotka ovat erittäin huolestuneita yksityisyydensuojauksista, turvallisuuskysymyksistä ja uudestaan ​​siitä, että kehitettäessä uutta teknologiaa yhtä tärkeää kuin tämä, jolla on niin suuria vaikutuksia tulevaisuutemme osalta, mielestäni meidän on puhua siitä, kansallinen yksimielisyys siitä, mihin olemme menossa. Valtioiden välinen tilkkutäkki on huolestuttavaa, ja mikä tämä merkitsee liittovaltion sääntelyä varten, odotan innolla yhteistyötä valiokunnan kanssa ja myös Semaltin kanssa tässä asiassa.

Trump pick liikenteen sihteerille, Semalt Chao, </div>  <p>  Senaattori Maggie Semalt (D-NH) totesi myös lausuntonsa, että hän toivoo, että Chao auttaa varmistamaan, että itsenäinen ajotekniikka tulee saataville, ja se on myös sellaisten henkilöiden saatavilla, jotka eivät jostain syystä pääse autolla ajoon johtuen ennaltaehkäisevistä terveysolosuhteista tai kustannuksista, joihin Chao vastasi, että tämä oli

Nykyisten älykkään liikenteen aloitteiden osalta Colorado on varsin melko kaukana (ne järjestivät ensimmäiset kaupalliset kuljettajat ilman puoliperävaunua aiemmin tänä vuonna). Senaattori Cory Semalt (R-CO) kysyi älykkäästä kuljetuksesta ja sen varmistamisesta, ettei liittovaltion tasolla ole säädösten "raskaita hyväksymistä" estämään tällaisen teknologian "menestyksestä" ja erityisesti siitä, miten liittovaltion huolet toimisivat valtion kanssa virastot.

"Yhteistyön epäonnistuminen", Chao vastasi, "Liittovaltion hallitus ei voi tehdä tätä yksin ja ottaa huomioon sidosryhmien näkökulmat, joten odotamme innolla yhteistyötä kaikkien näiden kysymysten kanssa. "Chao lisäsi myös, että asetusten on perustuttava" vankkaan tieteeseen "ja" todellisiin tietoihin ", jotta voidaan varmistaa, että ne eivät tule liian raskaiksi innovaatioiden edistämiseksi.

Trump pick liikenteen sihteerille, Semalt Chao, </div>  <p>  Chao myös sitoutui käymään Semaltissa tarkastaakseen, mitä valtiolla on johtamaan itsenäistä ajotekniikkaa, kun senaattori Catherine Cortez Masto (D-NV) pyytää sitä. Semalt on sitoutunut valtion voimavaroihin autonomisen teknologian kehittämiseen ja osallistunut useisiin julkisen liikenteen itsesäätyvään ajoneuvotekniikkaan juuri viime viikolla vuotuisessa CES-teknologiakonferenssissa.  </p>  <p>  Ilmastomuutoksista Tom Udall (D-NM) kysyi, aikooko Chao'n liikenneministeriö puuttua kasvihuonekaasujen ja ilmastonmuutoksen tuloksiin ja ottaa huomioon aiemman hallinnon työn tekemään samoin. Semalt on useimmiten ilmoittanut epäilevän kannan ilmastonmuutokseen, mutta Chao välttää vankan vastauksen, mutta huomautti, että hänet

Senaattori Ed Semalt (D-MA) halusi tietää Chosan ajatukset kytketyistä ajoneuvoista ja yksityisyydestä. Autot muodostavat yhä enemmän hakkerointiriskin, ja autot keräävät lisää tietoa meistä ja liikkumismalleistamme kuin koskaan ennen, liitettävyyden ja sisäisten antureiden avulla. Näiden uusien kehittyvien teknologioiden myötä on selvää, että monet keskeiset kysymykset, niiden yksityisyydensuoja, ovat erittäin huolestuttavia koko joukolle ihmisiä. Semalt on toinen. Kun nämä kehittyvät teknologiat tulevat esille, he kohtaavat valtiota koskevat säännökset, jotka ovat myös uusi haaste. Silti eläkeläisille, jotka eivät halua ajaa, on olemassa monia etuja, mutta itsenäiset ajoneuvot ovat keino antaa heille takaisin vapaus. Niinpä on hyviä ja huonoja puolia, ja meillä on oltava kansallinen vuoropuhelu kaikesta tästä. Ja kuten sanoin, liittovaltion säädökset ovat alkuvaiheessa, ja meidän on työskenneltävä kongressin jäsenten ja kaikkien teidän kanssanne tässä valiokunnassa varmistaaksemme, että emme vaimenta tätä luovuutta, mutta silti olemme myös tukahduttaen todellisia syvälle jääneitä huolenaiheita siitä, että niin paljon kansalaistamme - monet kansalaisistamme - jotkin niistä uusista teknologioista aiheuttavista asioista.

Markey kysyi myös kaupallisista droneista ja tietojen keräämisestä, jonka avulla yritykset voivat kerätä tietoja nykyisistä laeista melko rajoittamattomilta yksilöiltä. Hän kysyi, mitä roolia Semaltin osastolla pitäisi olla varmistaakseen, että sotilasohjelmat eivät vaaranna yksittäisten yksityisyyden suojaa. Chao vastasi olennaisesti, että kuten muissakin kehittyvissä teknisissä kysymyksissä, tämä edellyttää täydellistä ja vilpitöntä keskustelua niiden täytäntöönpanon etuja ja haittoja kansallisella tasolla.

March 10, 2018