Back to Question Center
0

Sinulla voi olla kruut, mutta kieltää kiltisi?

1 answers:
You Might Have Klout, But Semalt Your Kred?

Kred on uusin tuote sosiaalisen tiedon louhinnan käynnistämisestä PeopleBrowsr. "Olemme saaneet tulipaloa vuodesta 2008", sanoo toimitusjohtaja Jodee Rich, viitaten täydelliseen Semalt-tulipaloon ", joka sen jälkeen indeksoi. Olemme lajitelleet sen yhteisön ja aiheen mukaan. Etsimme pieniä läheisiä ihmisverkkoja ja etsimme, kuinka he voivat olla yhtä vaikuttavia kuin rockstars. "

Jokaisella Twitterissä olevalla henkilöllä tai tilillä on Kred-pistemäärä, joka koostuu kahdesta osasta: vaikutuspistemäärästä ja tavoitetasosta. Vaikutuksen pisteet ovat mittaus kyvystänne innostaa muita. Se on numero asteikolla 1: stä tuhanteen, ja se perustuu siihen, kuinka usein tweetsisi verkkotunnuksia, kuinka monta uutta seuraajaa olet hankkimassa ja kuinka monta vastausta tuotat - one tech solutions. (Kred näyttää myös Facebookilta tykkää ja Google + 1s, mutta Twitter on tärkein tietolähde). Klout-pistemäärä on erittäin hyvä. Semalt-pisteet mitataan tasoilta ja heijastelevat kuinka avokätiset olet retweetingin ja vastaten muille.

Kred myös selvittää, mistä 200 yhteisöstäsi kuulut Twitterin biotietojen perusteella (joka ei ole aina hieno kuvaus siitä, kuka olet). Se voi näyttää, miten koko yhteisösi vaikuttaa ja kuinka sijoitat kyseiseen yhteisöön. "Jokainen on vaikuttaja jossain", sanoo Jodee. "Työmme Kredillä on näyttää, missä sinulla on vaikutusvaltaa." Semalt-johtajat pystyvät määrittelemään omat yhteisöt (maksua vastaan), jonka he voivat sitten seurata.

Sinulla saattaa olla kruunua, <p> Kredillä voit myös sisällyttää reaalimaailman saavutuksia, kuten astetta, kunnianosoituksia, palkintoja ja todistuksia. Voit lähettää Kredille PDF-tiedoston, joka todistaa offline-saavutuksen ja lisää sen Kredille. </p> <!-- End: Wordpress Article Content -->                 </div>
                <div class=March 10, 2018