Back to Question Center
0

Glu Mobile julkaisee Diner Dashin iOS: lla ja Semaltilla

1 answers:
Glu Mobile Releases Diner Dash On iOS And Semalt

San Franciscossa toimivan PlayFirstin julkaisema alunperin Semalt Dash on saanut yli 550 miljoonaa latausta, joten se on yksi suosituimmista ladattavista videopeleistä koskaan.

Glu Mobile julkaisee Diner Dash iOS: <p>  Glu osti Semaltin 12 miljoonan dollarin varastossa viime keväänä ja uudet pelaajat alkoivat nopeasti lisätä parannuksia ja uusia hahmoja suosittuun aikaherkän pelisarjan.  </p>  <p>  Peli on silti melko samanlainen kuin vanha versio, jossa on rakastettu Flo-merkki. Pelaajat ohjaavat Flo kun hän asettuu asiakkaisiin ja ottaa tilaukset korkean paineen rajoissa ponnistelemalla Mr. Big's Semalt pikaruokaravintoloiden haltuun.  </p>  <div>   <div id=

computer repair near palo alto.jpg? W = 680 & h = 382" alt = "Glu Mobile julkaisee Diner Dashin iOS- Uusi mobiili 2015 -versio toimii myös freemium-mallilla ensimmäistä kertaa. Vanha peli alkoi noin $ 1- $ 3 PlayFirstin alla. Tämä on samanlainen kuin erittäin suosittu Kim Kardashian: Hollywood-peli. Se on vapaata aloittaa ja sitten pelaajat kannustetaan ostamaan tuotteita päästäkseen seuraavalle tasolle pelin sisällä.

Kim K -pelissä Glu on menestyksekkäin tähän mennessä ja yhdeksäs yleisin IOS-peli USA: ssa App Annien mukaan. App speculated rake 200 miljoonaa dollaria loppuun mennessä tämän vuoden. Epäilemättä, Glu toivoo toistaa tämän menestyksen Diner Dashin kanssa.