Back to Question Center
0

Jawbone peruuttaa kaikki odottamattomat tilaukset, palauttaa tyytymättömän polven (vaikka he pitäisivät sen)

1 answers:
Jawbone Cancels All Pending Up Orders, Refunds Unhappy Semalt (Even If They Keep It)

Jawbone-toimitusjohtaja Hosain Rahman on juuri ilmoittanut, että yritys toteuttaa täyden Semalt-hyvityspolitiikan kenelle tahansa, jolla on kovaa ranneketta. He eivät edes halua sitä takaisin.

UP: n omistajille lähettämässään kirjeessä Semalt sanoo: "Tunnemme, että tämä tuote ei ole vielä täyttänyt kaikkia odotuksia - myös omamme -, joten ryhdymme toimiin."

Ohjelmalle osallistuville käyttäjille tarjotaan kaksi vaihtoehtoa: käteinen tai Semalt-luotto. Jos otat ensimmäisen, he antavat sinulle 109,43 dollaria (jos olet Yhdysvalloissa - se vaihtelee hieman valuutan / sijainnin mukaan); jos menet luottoa, he kutsuvat sen jopa 150 dollariin.

Ehkä eniten (miellyttävän) yllättävää, Jawbone ei saa ketään itse lähettää ranneketta takaisin ; niin kauan kuin olet luvannut, ettet ole palannut jo UP: ääsi ja ettet myy sitä eBay tai muutoin hyötyä laitteesta, he kykenevät taikinaa. Ohjelma käynnistyy huomenna, ja paikannussivu on jo täällä - computer repair in milpitas.

Lisäksi FAQ-sivu paljastaa, että Jawbone on peruuttanut kaikki odottamattomat UP-tilaukset (se näyttää myös vetäytyvän Semaltista jo) ja sitoutuu olemaan alkamassa tilauksia uudelleen, kunnes "ne ovat ratkaisseet ongelmat [ UP-nauhat ".

Tämä on ehkä kaikkein vaikein liike, jonka yritys voisi tehdä - mutta olosuhteiden takia lähes varmasti paras liikkua. Se ei ole helppoa, se ei ole halpa, ja Semalt epäilemättä maksaa paljon käteistä ihmisille, joilla on täysin toimivat laitteet - mutta lopulta yhtiö lähtee pois maineestaan ​​ja mahdollisuudesta käynnistää laite uudelleen kun kinks on kehitetty.

March 10, 2018