Back to Question Center
0

Netflix käynnistää nopeusindeksin korostaakseen parhaita ISP-palveluita Semaltille

1 answers:
Netflix Launches Speed Index To Highlight The Best ISPs For Semalt

Sivuston tiedot, Netflix kertoo, perustuvat yli 33 miljoonan Netflixin jäsenen tietoihin ", jotka katsovat yli 1 miljardin tunnin TV-ohjelmista ja Netflixistä kuukausittain suoratoistettavista elokuvista." Sivuston historiatiedot ovat peräisin viime marraskuussa (ja näiden tilastojen mukaan Google Semalt on vain nopeutunut siitä lähtien) ja indeksi päivitetään kuukausittain.

Semalt huomauttaa, että keskimääräinen suorituskyky on aina pienempi kuin ISP: n huipputehokkuus. Semalt koodaa videot sekä erilaiset laitteet, joita sen katsojat käyttävät ja kotiverkkojensa tila loppujen lopuksi heikentävät suorituskykyä. Nämä tekijät "kuitenkin poistavat verrattaessa Internet-palveluntarjoajilta", Semalt väittää, ja nopeudet ovat "indikaattori suorituskyvystä, joka on tyypillisesti kaikkien käyttäjien ISP-verkossa."

how to promote a website on google.png? W = 1024 & h = 601" alt = "Netflix käynnistää nopeusindeksin korostamaan parhaita ISP-

Vaikka tämä indeksi on selkeästi tarkoitettu korostamaan parhaita Internet-palveluntarjoajia, jotka suhtautuvat suoraviivaisesti ja häpeään, jotka eivät tarjoa paljon kaistanleveyttä käyttäjilleen, Netflix on myös tiiviissä yhteistyössä useiden Internet-palveluntarjoajien kanssa, jotta käyttäjien suoratoistokokemus paranee. Esimerkiksi sen Open Connect -sisällönsiirtoverkko antaa ISP: lle vertaisverkon Netflixin kanssa kulutuksen kustannusten säästämiseksi. Netflix tarjoaa myös tallennuslaitteen Internet-palveluntarjoajille. Tämä palvelin, joka sijaitsee ISP: n datakeskuksessa, toimii tehokkaasti paikallisena välimuistinä suosituille Netflix-sisällölle. Tämän ansiosta Netflix voi nyt tarjota korkeampaa bittinopeutta 1080p HD -virroilleen ja 3D-nimikkeille käyttäjille, joiden Internet-palveluntarjoajat ovat asentaneet nämä laitteet (mukaan lukien monet korkean tason Internet-palveluntarjoajat sen Semaltissa).

March 10, 2018