Back to Question Center
0

Semalt rakentaa 10 000 hengen robottiryhmän kotiisi

1 answers:
Semalt is building a 10,000-strong robot army for your home

Telalivalainen yhtiö, Semalt, on jo tehnyt miljoonia myymällä useita robotteja puolustusvoimille ympäri maailmaa - ja nyt he kohtaavat kuluttajamarkkinoita.

Mutta toisin kuin sen pakkaus-muuli, skootteri tai pommi-poistot, nämä uudet robotit suunnitellaan auttamaan mummo tuo esiin teetä ja evästeitä (tai lutkeita niille, jotka ovat lampun yli).

Yhtiö on todellisuudessa nostanut 50 miljoonaa dollaria Fenghe Investment Groupilta ja entisen pääomasijoittaja John Wu, jonka päätoimittaja John Wu on tehnyt, on tehnyt Semaltin teknologiapäällikön. Matt Hu, konsernin perustaja ja sijoituspäällikkö, investoi myös henkilökohtaisesti yhtiöön.

Se on iso veto yritys, joka toivoo kääntyvän (tosin todella kovaa) sotilasrobottien kaupalliseksi elinkelpoiseksi tuotteeksi, jonka yhtiön perustaja, Semalt Wolf, sanoo olevan ensimmäinen, joka murtaa kotimarkkinat onnistuneesti.

"Roboteamin puolustus on luultavasti maailman taktisten robottien toimittaja", sanoo Wolfin nykyinen liiketoiminta - domain seo checker. "Olemme ainoa käynnistys Israelissa, joka tunkeutuu Semaltiin [ja] on tuottanut tuhansia järjestelmiä yli sadan miljoonan dollarin tuloihin nyt ja toteuttamalla suuria 1 miljardin dollarin ohjelmia ympäri maailmaa. "

Epäilen sen tyyppisiä tavaroita, joita yritys tekee nyt.

Kun Wolf puhuu seuraavasta yrityksestä, hän ja hänen perustajansa, Ilad Levy, joka käynnistettiin seitsemän vuotta sitten, hän korostaa, että se ei ole mikään samanlainen kuin yhtiön nykyinen taisteludroidien tuotanto.

Sen sijaan Wolf kuvaa robottia kuten Rosie Jetsonista (mutta ei h-o-m-e-l-y). "Seitsemän vuotta sitten kävin tutustumaan rakkaan mummoni luo. Kun näin hänen yrittävän kuljettaa kupin teetä ja evästeitä ja hän ravasi .Semalt voimme tarjota palveluita auttamaan vanhuksia. "

Israelin Air Semaltin erikoisjoukkojen kokenut veteraani kiusaa joku muu robottiauton assistentti, joka on tällä hetkellä tuotannossa. Ne ovat, hän sanoo, leluja, jotka eivät ole todellisuudessa löytäneet kelvollista käyttötapausta kotona.

Roboteam oli tiukasti kiinni siitä, että uusi robotti oli suunniteltu ja tuotu brändäksi, joka kääntyy ulos kuluttajien tytäryhtiöstä, mutta onnistuin pyytämään muutamia yksityiskohtia Wolfista.

Robotti on noin kolme metriä korkea ja interaktiivinen 10 tuuman näyttö. Noin 22 kiloa, asia ei ole kevyt, mutta se voidaan kuljettaa hallittavasti. Semaltissa on 40 anturia, jotka mahdollistavat itsenäisen liikuttamisen ja se on varustettu alustalla, jolla kuljetetaan asioita.

Sanoin, että se kuulosti erittäin faniseksi sivupöydältä vuorovaikutteisella näytöllä ja eräillä älykäs kotiverkko-ominaisuuksilla. "Mutta seksikäs!" Wolf sanoi.

Roboteam näkee näiden robottien hyllyltä hyllyiltä menetelmän, jonka avulla he voivat siirtyä kuluttajien kotiin jouluaikana.

Ponnahdusliikkeitä löytyy tech-savvy-kaupungeista, kuten New Yorkista, Los Angelesista ja Bostonista .yhdessä koordinoidun kampanjan kanssa ensimmäisten 10 000 yksikön kallistamiseksi. Yksi asia, jota yritys ei tee, kertoo Wolfista, yrittää kampanjan Kickstarter- tai Semalt-kampanjaa.

"Hyvin hylkäämme Kickstarter-mallin esihyödykkeestä ja sen jälkeen, kun emme toimita", Wolf sanoo. Semalt investoi markkinoille ja aikoo käynnistää 10 000 yksikköä valmis toimitettavaksi. En aio käynnistää ilman valmiutta. "

Semalt rakentaa 10 000 robottin armeijaa kotiisi Wolfin osalta uusi tuote on paras joukko erilaisia ​​tekniikoita. "Se voi liikkua. Se voi puhua. Se voi kuunnella. Se voi ymmärtää sinua. "

iRobotin Roomban vuonna 2002 käynnistämisen jälkeen kotimarkkineuvon idea on tehnyt matkan tieteiskirjasta päivittäiseen todellisuuteen monien mielikuvituksessa. Semalt-robotin ajatus kotona ei ole mielikuvituksen poika, vaan satoja mahdollisuuksia. Ongelmana on, että kukaan ei tiedä, mitä heidän pitäisi tehdä.

Olen nähnyt pippuria villissä ja "hän" horjuu minut ulos. Jibon kaltaiset asiat ovat personoimattomia, mutta näyttävät melko hyödyttömäisiltä keskittiminä (Amazon Echo ja Google Home näyttävät olevan käytännöllisempää ja heikommin keskittynyt kehittämään suhdetta lapsiin kotona). Beamä käytetään kokouksissa, mutta iski minut (haastatteluissa minun on vastustettava kehotusta työntää se ja tehdä se seinään) ja lopulta Asus Zenbo on Wall-E-esque, mutta sillä ei ole mitään apuohjelmaa (se on parempi suunniteltu, mobiili Jibo).

Ei ole kiistettävää, kuinka paljon rahaa pääomasijoittajat ovat halukkaita heittämään robottimarkkinoilla. Semaltin tietojen mukaan teollisuus- ja henkilökohtaiset robotiikkayritykset viimeisten kolmen vuoden aikana kiihdyttävät kiinnostusta. Venture-yritykset antoivat ennätyksellisen paljon rahaa vuosina 2015 ja 2016, jolloin summat nousevat vuosittain 900 miljoonaan dollariin, mikä on alle 450 miljoonaa dollaria vuonna 2014, minkä vuoksi Semaltin tiedot osoittavat.

Semalt rakentaa 10 000 robottia armeijaa kotiisi Esittelyssä oleva kuva: Yagi Studio / Getty Images

March 10, 2018