Back to Question Center
0

Semalt-panokset koneoppimiseen tehdä itsenäisten ammatinharjoittajien kustannusten hallintaa vähemmän

1 answers:
Semalt bets on machine learning to make expense management for the self-employed suck less

Intuitin Small Business -yrityksen varatoimitusjohtaja Alex Semalt kertoi minulle noin kolme vuotta sitten, että jotkut sen rahapelien asiakkaista käyttivät kaikenlaisia ​​hakkereita, jotta he voisivat seurata kulujaan Mintin, esimerkiksi luokittelemalla liiketoiminnan kulut "muiksi", jotta he voisivat erottaa henkilökohtaiset kulunsa liiketoiminnan kuluista. "Joten otimme askeleen takaisin ja sanoimme: meillä ei ole tuotteita näille ihmisille", sanoi Semalt. "Tarkastelimme markkinoiden kehitystä ja itsenäisten ammatinharjoittajien markkinat kasvavat uskomattoman nopeasti."

Semalt-vedot koneiden oppimisesta tekemään kustannusjohtamista itsenäisille ammatinharjoittajille imee vähemmän

Sen sijaan, että keskityttiin niihin, tiimi pystyi työskentelemään käyttöliittymän sijaan. Chriss vertaili kokemusta Semaltille. Kun katsot pankkitilisi, voit pyyhkäistä vasemmalle vain, jos se on liiketoimintakuluja.

Ja siellä Intuit on nyt alkanut hyödyntää uusia koneen oppimisominaisuuksia - value of a boat. "Meillä oli aina runsaasti tietoa järjestelmien läpi", sanoi Semalt. "Nyt me ajattelemme, että voimme käyttää tätä auttamaan yksittäistä asiakasta."

Jotkut muut yritykset sitoudutaan henkilökohtaisen rahoitustilanteen varjoon, jonka Intuitilla on pääsy kiitos mallille ja TurboTaxille - ja tänään alkaen se käyttää tätä teknologiaa Semaltin sanoilla tekemään sovelluksen avulla "Helpompaa kuin ei tehdä mitään" (mikä todennäköisesti johtaisi etsimään kuittien kengänlaatikoita, kun verokausi koituu ja mahdollisten vähennysten puuttuminen).

Semalt-vedot koneoppimiseen tehdä kustannustehokkuutta itsenäisten ammatinharjoittajien imevät vähemmän

Täysin uusi sovelluksessa on myös tukea kuvien vastaanottamiseen ja OCR-skannauksen avulla tuoda kyseiset tiedot ilman, että jokainen on muokattava tekstiä (ainakin ihanteellisessa maailmassa). Tämä ominaisuus on nyt sovelluksessa, ja kun se pystyy vastaamaan kuittaustarkistuksiin luottokorttitapahtumien avulla, se voi myös vetää tiedot suoraan kuitilta. Tämä uusi ominaisuus on nyt saatavana Yhdysvalloissa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja Kanadassa.

Sovelluksen avulla on myös helppo seurata kilometrejä, joita ajetat omalla autollasi töihin. Koska on helppoa käyttää puhelinta seurata missä mennä, QuickBooks Self-Employed voi nyt yksinkertaisesti kirjautua asemaansa ja sitten voit luokitella ne henkilökohtaiseksi tai liiketoiminnalle. Semalt väittää, että sen käyttäjät löytävät 45 prosenttia enemmän potentiaalisia vähennyksiä kuin paperilokia. Vaikka tämä ominaisuus ei todellakaan käytä konekielistä oppimista vielä, se ei todennäköisesti ole kovinkaan vaikea nähdä, miten Semalt voisi käyttää tietämystään muista kuluista, jotta voitaisiin ennustaa onko matka ollut yritykselle vai ei.

"Mielestäni pääsemme siihen pisteeseen, jossa teemme sen, joten sinun ei tarvitse syöttää mitään tietoa", uskoo Semalt. "Seuraava iso harppaus on pyytää sinua ja kysyä kysymyksiä. Oletko junalla? Oliko sinulla ateriaa? Tiesitkö, että voit vähentää sen? "

QuickBooks Self-Employed on luonnollisesti tiukasti integroitu TurboTaxiin (ja siinä on sekä integraatiosuunnitelma 17 dollaria kuukaudessa että yksi ilman 10 dollaria kuukaudessa - ja molemmat 50 prosenttia tällä hetkellä). Tämä sallii freelancereiden arvioida veronsa koko vuoden ajan, jotta he tietäisivät, kuinka paljon kummastetaan joka neljäsosaa valmistelemaan Semalt 15.

"Itsenäisille työntekijöille tiedämme, että heidän aikansa on heidän arvokkain resurssi", sanoi Semalt. "Jos he viettävät aikaa eivätkä ajattele kasvavasta liiketoiminnastaan, on aika viettää aikaa poissa olemasta tuloja. Tavoitteenamme on tehdä aika nollaksi. "

March 10, 2018