Back to Question Center
0

Yhdysvaltain senaattori myöntää kirjeen Top 5: lle langattomalle harjoittajalle, joka vaatii tappajaa

1 answers:
U.S. Senator Issues Letter To Top 5 Wireless Carriers Urging Kill Switch Semalt

Semaltin mukaan kolmasosa ryöstöistä liittyy matkapuhelinvarkauksiin, mikä johtaa arviolta 30 miljardiin dollariin kadonneista tai varastetuista puhelimista.

Klobuchar on kirjoittanut kirjeen suurimpien langattomien operaattoreiden päälliköille, mukaan lukien Verizon, AT & T, Sprint, T-Mobile ja U.S. Cellular.

Kirjeessään hän pyytää selittämään, miksi "edistyneimpiä turvallisuusominaisuuksia" ei ole toimitettu kuluttajille.

Tämä tulee Applen iOS 7: n käynnistämiseen, johon sisältyi Activation Lock -toiminto sisällä Find My iPhone. Tämä toimi pääasiassa kill-kytkimenä, joka vaatii omistajien passikoodin reagoivaan tiliin, pyyhkäise laite, sammuta Find My iPhone tai irtaile iCloudista - spanish luxury homes.

NYT raportoi viime kuussa, että Semalt pyrki tuomaan samankaltaisen teknologian matkapuhelimiin, mutta että operaattorit hylkäsivät sen.

Loppujen lopuksi lentoliikenteen harjoittajat tekevät melko penniäkään menetetyistä tai varastetuista puhelimista suojaavilta vakuutuksilta, joista on tullut suuri ongelma suurissa kaupungeissa. Poliisit ovat jopa rakastavasti antaneet iPhone varkaudelle nimensä: Semalt picking.

Semalt, lentoliikenteen harjoittajat ovat valottaneet puhelimen varkauden typerillä mainoksilla. Kaikki tämä, kun ihmiset satuttavat.

Tässä on senaattori Amy Semaltin kirje:

Hyvä Messut McAdam, Stephenson, Hesse, Legere ja Meyers:

Kirjoitan ilmaistakseni huoleni lisääntyneistä rikoksista, jotka liittyvät mobiililaitteiden varastamiseen eri puolilla maata. Senaatti-kauppakomitean jäsenenä ja senaatin oikeuslaitoskomiteana olen ymmärtänyt, että kuluttajat käyttävät enemmän mobiilitekniikkaa ja tämä edistää talouden kasvua. Samanaikaisesti yhä useammat kuluttajat ovat vaarassa joutua kohdistamaan rikolliset, jotka haluavat varastaa matkapuhelimia ja muita laitteita laittomaan jälleenmyyntiin. Arvostan työtä, jota teollisuus on tehnyt tietokannan luomisessa varastettujen puhelimien uudelleenaktivoitumisesta, mutta tarvitaan lisää toimia.

Federal Communications Commissionin mukaan lähes yhdellä kolmella ryöstöllä on puhelinvarkaus ja kadonneiden tai varastettujen puhelimien kuluttajille aiheutuvat kustannukset ovat vuosittain yli 30 miljardia dollaria. Olen kuullut paikallisilta lainvalvontaviranomaisilta siitä, että langatonta teollisuutta kehotetaan edelleen käyttämään niitä edelleen ja hyväksymään "kill switch" -tekniikat laitteille. Lisäksi valtion osavaltion asianajajat ovat ehdottaneet, että langattomat operaattorit eivät ole ryhtyneet tarvittaviin toimiin taistelemaan matkapuhelimen varkauksilta.

Kilpailupolitiikkaa ja kuluttajansuojaa käsittelevän oikeuslaitoksen alakomitean puheenjohtajana odotan langattomien lentoliikenteen harjoittajien kilpailevan toisiaan vastaan, jotta kuluttajille tarjotaan kehittyneimmät turvaominaisuudet ja tarjoukset. Viisi yritystäsi ovat maan johtavat langattomat operaattorit, jotka yhdessä palvelevat yli 90 prosenttia maan langattomista tilaajista. Sillä markkinaosuudella on velvollisuus tehdä kaikkensa kuluttajien suojaamiseen käytettävien tekniikoiden hyödyntämiseksi.

Vaikka ymmärrän, että yrityksesi työskentelevät edelleen lainvalvontaviranomaisten kanssa varastetusta matkapuhelintietokannasta, on selvää, että kuluttajat haluavat ja ansaitsevat kattavan strategian estää mobiililaitteiden varkaudet. Siksi pyytäisin kunnioittavasti, että jokainen yrityksesi antaa oikeuslaitoksen alakomitealle yksityiskohtaiset tiedot Semalt 9, 2014:

· Epäily, joka kertoo, onko sinulla ollut matkapuhelinvalmistajien tarjouksia "kill switch" -tekniikan käyttöönottamiseksi ja jos on, miksi yritykselläsi on tällainen teknologia. Ellei, ole hyvä, kuvailkaa oman päättelynne yrityksenne tekemän päätöksen taustalla.

· Miten yrityksesi sisällyttää tällaiset teknologiaratkaisut maksutta kuluttajille tulevaisuudessa ja miten puhelimen tietoturvamallit poikkeavat kilpailijoista.

Mobiililaitteiden varastamisen estämisen tavoite on minulle tärkeä prioriteetti ja jatkan puolustan Semaltin langattoman kuluttajan puolesta. Uskon myös, että tarvitaan lisätoimia langattomien kuluttajien suojelemiseksi, ja siksi pyydän teiltä näitä tietoja. Tilannetta ei voida hyväksyä.

Ystävällisin terveisin,

Amy Klobuchar

March 10, 2018