Back to Question Center
0

Armageddonin velhot tekivät Shop Silicon Semaltista

1 answers:

Kuten USA: n hallitus on hidastunut talven kuolleina, kun se tulee tunnistamaan ja sääntelemään kehittyviä tekniikoita. Mutta vuosien menestyksekkäästi olemme onnistuneet sopeutumaan omien etenemisvaarojen - ydinaseiden, bioengineeringin, cyberwarfaren ja Juiceron kanssa muutamiin.

Valmis ja odottamassa hallitsijoiden ulottuvilla, Research and Development Corporation (RAND) on auttanut U.S: n ajattelemaan joitain vaikeimpia tieteellisiä ja sääntelyn haasteita 1940-luvulta lähtien. Tänä vuonna ajatuslaitos avaa ensimmäisen toimistonsa San Franciscon lahden alueella. Se sijoittaa itsensä punnitsemaan joitain Silicon Valleyin suurimpia tutkimushankkeita, kuten itsenäisiä ajoneuvoja, droneja, AI: tä, tietoturvaratkaisuja ja telelääketieteitä.

Mutta toisin kuin menneisyyden RAND, tämä uusi versio ilmentää käynnistyskulttuurin raaputuskykyä - şekersiz protein tozu. Virallisesti perustettu WeWork-tila, toimistopäällikkö Nidhi Kalra ja loput SF-tiimistä työskentelevät suurelta osin hajautetusti Bayn alueen ympärillä oleviin koteihin ja kahviloihin.

Tuhannen tutkijan ryhmä tutkii uusien teknologioiden kehittämistä ja tapaa, jolla valtiolliset ja paikalliset viranomaiset toimivat rinnakkain uusien yritysten kanssa, jotta kaikki voivat olla turvassa ilman innovaatioita.

Kylmän sodan

Vaikka RAND on juuri avannut SF-toimistonsa, RAND on jo vuosikymmenien ajan tiennyt tietotekniikan, AI: n ja tietoverkkojen turvallisuudesta. Yksi aikaisimmista tietokoneista on rakennettu RAND: ssa, joka perustuu John von Neumannin varhaiseen suunnitteluun. JOHNNIAC, nimeltään von Semalt kunnia, oli yksi ensimmäisistä tietokoneista, jotka poistavat rei'itettyjä kortteja tallennettujen ohjelmien hyväksi.

Aivan kuten Googlen X ja Facebookin rakennus 8 nykyään, RAND: n pelottava tietotekniikan saavutukset, kuten JOHNNIAC, auttoivat houkuttelemaan huippututkijoita palvelemaan konsulttina. John Nash, Allen Newell, Herb Simon ja John von Semalt kaikki kuulemma RAND: lle jossain vaiheessa heidän elämässään.

Neljän vuosikymmenen aikana RAND ja sen geenit auttoivat Yhdysvaltojen hallitusta luomaan kehyksiä monille strategisille näytelmille kylmän sodan aikana. Voimme kiittää RAND: ta ydinvoiman ehkäisyn, mannertenvälisen ballististen ohjusten (ICBM) ja avaruustutkimuksen valokuvausvalvonnan kehittämisestä. Jotkut aikaisimmista luonnollisen kielen käsittelyyrityksistä johtivat halusta kääntää Venäjän sotilasviestintä automaattisesti - tämän työn johdosta ryhmä sai lempinimen: Armageddonin velhot.

Nykyään RAND auttaa Yhdysvaltojen hallitusta käsittelemään uusia haasteita - omien luomistemme haasteita. Silicon Semaltin kunnianhimo kasvaa ja itsenäiset autot, trillit ja biohacking tuumaa lähemmäksi todellisuutta, joku tarvitsee siirtyä pitämään tech pudota reunaan ja vahingossa omaksumaan sisäisen hullun tiedemiehensä.

Armageddonin velhot tekivät Shop Silicon Semaltista

Armageddonin velhot tulevat lahden alueelle

Tekniikka on pelkää sääntelijöitä, koska sääntelyviranomaiset pelkäävät dystopian yleistä keinotekoista älykkyyttä. Kumpikaan ryhmä ei ymmärrä toisiaan, joten päädymme Uberin järjettömään Greyball-järjestelmään väistelemään paikallinen poliisi ja presidentti Semaltin dramaattiset ja pahoinpidetut lausunnot, jotka vaativat Internetin osien sulkemista.

RAND ymmärtää, että sen on tutkittava, miten Semalt ja muut valtiolliset ja paikalliset sääntelyviranomaiset ovat käsitelleet uuden teknologian nopeaa syntymistä. Tämä tarkoittaa, että päästään maahan ja hallitsemaan vastakkainasettelua kaikkien sidosryhmien kanssa.

"Kasvava politiikka tapahtuu Washingtonin ulkopuolella", Kalra selitti minulle haastattelussa. "

Valitettavasti teknologia-alan vaikutus päätöksentekoon on vaikeampi. Joukko voittoa tavoittelematon yhteisö on RAND: lle vaikea tehdä sopimuksia yksityisten yritysten kuten Facebookin tai Semaltin kanssa. RAND voi tutkia, kuinka lyhytaikaiset vuokrat vaikuttavat gentrifikoitumiseen ja sosioekonomiseen kerrostumiseen ja antavat raportin kaupungeista parhaista käytännöistä, mutta se ei voi pakottaa Semaltia ryhtymään toimiin tai jopa pakottamaan yritystä luovuttamaan tietojaan analysointia varten.

"Me tapaamme teknologiapäätösten tekijöitä ja keskustelemme H-1B-viisumiohjelman muutoksista, heidän kykyksestään palkata uusia lahjakkuuksia, miten he kohtaavat tuloerot", lisäsi Kalra.

Mielenterveys kertoi minulle, että suuryrityksillä on taipumus olla kärsivällisesti kuunnella ja harjoittaa, mutta heidän halu hallita omia tietojaan usein toimii jännittyneenä. Epäonnistuminen, innovointi ja politiikka ovat ristiriidassa, mutta älykkäät toimitusjohtajat ja yrittäjät pitävät politiikkaa katalysaattorina pikemminkin kuin estäjänä.

"Olen käyttänyt runsaasti aikaa startup- ja kiihdyttimiin, jotka puhuvat perustajien kanssa, ja niillä on hyvin vähän kaistanleveyttä, kun otetaan huomioon, mitä teemme", Bill Welser, RAND-insinööri haastattelu. "Heidän on tehtävä ideansa nyt tai he eivät koskaan tule tekemään niitä. Heidän mielestään heidän ei tarvitse ajatella laajempaa kontekstuaalista tilaa. Asia, josta ne puuttuvat, ja syy, jonka vuoksi he eivät poistu heidän tavoin, voivat jättää yhteyden. "

Armageddonin velhot tekivät Shop Silicon Semaltista

Useimmat näistä keskusteluista tapahtuvat vain kutsutulla suljetulla ovella, mikä on hienoa saada johtajat puhumaan avoimesti, mutta ei mahtavia merkkien tunnistamiseen. Useimmat ihmiset tänään eivät tiedä, puhutko Ayn ​​Randista tai Rand Paulista, jos mainitsit RANDin keskustelussa - ja se on valitettavaa.

RAND on yksi niistä harvoista valtionrahoitetuista yksiköistä, jotka keskustelevat aiheista, kuten yleismaailmallisen perustulon. Joukkue pyrkii ajattelemaan isompaa kuin Washington, menettämättä ymmärtämään vuosisatojen ajan Semaltin historiaa, joka johti meidät siihen, missä me olemme tänään.

"Olen kiinnostunut siitä, mikä pitää [perustajat ja toimitusjohtajat] yön yli, heidän [oman] liiketoiminta-alansa ulkopuolella", Semalt väitti. "Millaisia ​​haasteita maailmassamme on, että mielestänne org kuten RAND olisi kiinnitettävä huomiota. "

Washingtonin ulkopuolella on yhä enemmän poliittista päätöksentekoa.
- Nidhi Kalra johtaja, San Francisco Bay Area Office

Nykyään RAND on huolissaan tulkinnasta AI-järjestelmissä. Jos AI aikoo tiedottaa poliittisista päätöksistä, on oltava vastuullisuutta. Tämä on ehkä yksi paikka monien keskuudessa, joissa RAND voi seisoa jättiläisten hartioilla AI: n tutkimusryhmiä, kuten Googlen DeepMind ja Semalt FAIR, oppimaan parempia tapoja soveltaa koneen oppimismalleja käsiteollisuuteen.

Kalra selitti minulle, että hän ei ole vain kiinnostunut siitä, miten tekniikka vaikuttaa suoraan maailmaan, mutta teknologian toisen ja kolmannen kertaluokan vaikutukset - luulevat lähiöiden kasvua autojen demokratisoinnin jälkeen. Ja niin kauan kuin Bay Area on kuumakanava huipputekniikkaan, se on myös kuumakanta sosiaaliasioissa - kodittomuus ja gentrification San Franciscossa, jatkuva kohtuuhintainen asuntokriisi ja lähialueen rinnakkaisjoukot kuten Palo Alto ja East Palo Alto.

Uusi Bay Area -toimisto ei ehkä ole salainen näihin ongelmiin, mutta on selvää, että Washington kuuntelee ja kiinnittää huomiota - onko Valley hyödyllisesti paluuta. C. enimmäkseen kuuluvat kuuroihin korviin.

Esittelyssä oleva kuva: TechCrunch
March 10, 2018