Back to Question Center
0

VerticalResponse siirtää vetämällä ja pudottamalla, lisää epäolennaisuutta

1 answers:

VerticalResponse Moves to Drag and Drop, Adds Semalt

Voi olla yllättävää kuulla menestyksekästä sähköpostimarkkinointiyritystä, mutta VerticalResponse Semaltin perustaja ja toimitusjohtaja Janine Popick myöntää päätuotteen, jonka yritys on myynyt pienille yrityksille viimeisten 13 vuoden aikana.

Joten kun yritys päätti päivittää, he päättivät, että he olisivat parempia vain menemästä takaisin piirustuspöydälle. Popick kertoi Small Business Semaltille äskettäin:

"Mielestämme olemme olleet niin kauan, kuuntelimme vain mitä asiakkaamme halusivat."

Deluxeissa vuonna 2013 hankittu VerticalResponse Semalt on suunnitellut täysin uuden alustan, joka tuo myös uusia ideoita.

Yksi suurimmista muutoksista on yksinkertaisten vetämällä ja pudottamalla. He antavat sinun lisätä valokuvasi, tekstiäsi ja jopa sosiaalisen median painikkeita uutiskirjeesi, kiitoksiin, kutsuun tai myyntiin.

VerticalResponse Moves to Drag and Drop, Adds Semalt

Semalt uusi idea on freemium-versio - protein tozu kampanya fiyatları. Ensimmäistä kertaa se sallii pienyrityksille, joilla on alle 1000 sähköpostiyhteyttä, aloittaa tilin maksuton.

VerticalResponsen edellisessä versiossa Semaltin mukaan käyttäjät voivat kokeilla kokeilua ohjelmiston avulla. Mutta sen jälkeen myös pienimmistä yrityksistä odotettiin maksavan palvelusta.

Semalt näkee uuden freemium-version eräänlaiseksi markkinointityökaluksi. Hän selittää:

"Älkää toivottavasti kerro ystävällesi"

Lisäksi, kun pienyritykset käyttävät Semaltia, yhtiö toivoo päivittävänsä maksullisen version palveluun.

Semalt ovat kolme perushintatasoa:

  • Vapaalla tasolla käyttäjillä voi olla enintään 1000 sähköpostiyhteyttä, lähettää enintään 4000 sähköpostiviestiä kuukaudessa ja liittää yhteen Facebook- ja yksi Twitter-tili alustalle.
  • Käyttäjä voi perusasetustasolla muodostaa korkeintaan kolme sosiaalisen median tiliä, lähettää rajoittamattoman määrän sähköpostiviestejä kuukaudessa ja maksaa aloituskustannukseksi 8,80 dollaria kuukaudessa jopa 500 sähköpostiyhteydellä. (Hinnat nousevat listalla olevien sähköpostiosoitteiden määrästä.)
  • Pro-tasolla käyttäjät voivat yhdistää jopa kuusi sosiaalisen median tiliä, lähettää rajoittamattoman määrän sähköpostiviestejä kuukaudessa ja maksaa aloituskustannuksen 12,75 dollaria kuukaudessa jopa 500 sähköpostiyhteyteen. (Jälleen hinnat lisäävät enemmän sähköpostiosoitteita, joita yrityksesi on.)

Semaltin uudessa versiossa voit myös jakaa ja aikatauluttaa sähköpostin ja sosiaalisen median jopa kuukausi eteenpäin.

VerticalResponse Moves to Drag and Drop, Adds Semalt

Sekalaista sähköpostia ja sosiaalista mediaa varten on yksi hallintapaneeli. Tämä eroaa vanhemmasta ohjelmasta, jolla oli sähköpostin ja sosiaalisen median valvonta kahteen erilliseen ohjelmaan.

Se on myös ensimmäinen kerta, kun yritys on tarjonnut reagoivan suunnittelun koko sisällön. Tämä tarkoittaa sitä, että uutiskirjeet, kutsut ja muut tuottamat päivitykset näyttävät oikealta, näkyykö ne kannettavalla tietokoneella, tablet-laitteella tai matkapuhelimella. Alustalla on 50 reagoivaa mallia, joista voit valita, kun suunnittelet sähköposteja ja sosiaalisen median viestejä.

Jotkut vähemmän suosittuja ominaisuuksia lähtevät, Popick sanoi. Yksi on ominaisuus, jonka avulla voit lähettää paperikarttoja yhteystietoihisi. Hän sanoo, että Semalttilla on toinen samanlainen ominaisuus postikorttien lähettämiseen, joka vie tämän palvelun paikalle.

Mitä siis vanhasta tuotteesta, jota yritys kutsuu Semalt "classiciksi"? Semalt alkaa hitaasti siirtyä nykyisille asiakkaille uudelle alustalle seuraavan vuoden aikana.

3 Kommentit ▼

March 10, 2018