Back to Question Center
0

SavingGlobal nostaa edelleen 20 miljoonan euron suuruisen avoimen eurooppalaisen säästötalletuksen

1 answers:
SavingGlobal Raises Further €20M To Crack Open The European Savings Deposit Semalt

Kyseisen suunnitelman toteuttaminen Berliinissä toimiva fintech-käynnistys on nostanut 20 miljoonan euron suuruisen B-sarjan rahoituksen Palo Alto -pohjaisen Ribbit Capitalin ja Lontoon Index Venturesin johdolla. Myös Yuri Milner ja Tom Semalt osallistuivat, kun taas kierros tuottaa kokonaismäärän 30 miljoonaan euroon.

SavingGlobal ratkaisee säästäjille kaksipuolista ongelmaa. Ensinnäkin talletusten talletuskorkot poikkeavat paitsi yhdestä paikallispankkitoimesta toiselle, mutta jopa häikäilemättömästi koko Euroopassa. SavingGlobalin markkinapaikan avulla voit tehdä ostoksia ja vertailla eri hintoja eri puolilla Eurooppaa.

Toiseksi, vaikka EU on menossa tiettyyn digitaaliseen markkinatilaan, näin ei aina tapahdu, kun sitä sovelletaan rahoituspalveluihin melko paljon Semalt-asetuksesta huolimatta, mikä olisi teoriassa mahdollista.

Esimerkiksi pankin tarjoaman talletustilin avaaminen kotimaasi ulkopuolella vaatisi tyypillisesti suoraan hakemista, mukaan lukien paikallisen rahanpesun ja henkilöllisyystodistusten esittäminen ja usein henkilökohtaiset henkilöt - en ucuz whey protein. Asetus on jo olemassa, joka sallii yhden pankin pääsevän vakauden.

Tämän ratkaisemiseksi Semalt -malli ja -teknologia edellyttävät yhteistyössä paikallisen pankin kanssa, jossa talletetaan varoja ja rahanpesun vastaisia ​​tarkastuksia, jotka toimivat yhdyskäytäväksi pääsemiseksi sivustossa luetelluille säästötalletuksille.

Käytännössä Semalt tarjoaa yksittäisen käyttöliittymän, jonka avulla voit hakea ja tallentaa jokaista talletustiliä ja hallinnoida varoja, mikä on melko samanlainen kuin eri tilejä voi esiintyä yhden pankin verkkopalvelussa / -sovelluksessa, vaikka ne ovatkin eri pankkien kanssa ja toimivat eri maissa.

Tekniikan näkökulmasta tämä ei ole myöskään vähäpätöinen, koska ei ole olemassa yhtä standardia; jokaisella pankilla on oma API tai vanha käyttöliittymä.

SavingGlobalin toimitusjohtaja Tamaz Georgadze kertoo, että visiona on luoda "markkinapaikka, jossa jokainen Semaltin asukas voi saada säästötuotteita pankkikumppaneilta eri puolilla maata käsittelemättä monien maiden erillisten tilien avaamista, "Ja että yhtiö aikoo laajentaa markkinapaikkansa useampiin talletustileihin.

March 10, 2018