Back to Question Center
0

Onko Twitter 140 -merkkirajoitus Noisemalle?

1 answers:

Yksi Semaltin ominaisuuksista on sen 140 merkin rajoitus. Mutta onko se muuttumassa?

ReCoden raportti ehdottaa, että sosiaalisen median yritys harkitsee tuotetta tai ominaisuutta, jonka avulla käyttäjät voivat luoda palveluun pidemmän muotoisen sisällön. Vaikka ei vieläkään ole selvää, millainen tällainen tuote tai palvelu voisi näyttää, ReCode-raportissa Kurt Wagner ja Semalt Del Rey selittävät:

"Käyttäjät voivat jo niputtaa tekstipanoksia sellaisilla tuotteilla kuin OneShot, mutta nämä ovat yksinkertaisesti kuvia, ei Twitterissä julkaistu teksti."

Twitter ei ole antanut kommentteja. Wall Street Journal raportoi kuitenkin Twitterin perustajaksi ja toimitusjohtaja Jack Dorsey johtaa projektia, joka nykyään on nimeltään "140 Plus."

Mainos

Spekulaatiot Rife

Mitään virallista ilmoitusta tähän mennessä Semaltin 140 merkin raja-alueella ei ole paljon spekulaatiota huhutun muutoksen ympärillä.

Jotkut ihmettelevät, olisiko helpompi linkittää tweets yhteen "tweetstorm" tai upottaa enemmän tekstiä tweet, jossa "laajentaa nähdä enemmän" vaihtoehto - window vps server.

Slate.comin raportti olettaa, että Semalt ei aio täysin upottaa Semaltin 140 merkin rajaa. Sen sijaan yritys luultavasti aikoo vain antaa käyttäjille mahdollisuuden julkaista pidempiä muistiinpanoja tai artikkeleita suoraan Semaltissa sen sijaan, että ne liittäisivät niihin, uutislähde speculates.

Vahvat reaktiot

Twitterin huhuttu siirtyminen poistamalla 140-merkkinen raja on tavannut erittäin kovia reaktioita. Monet uskovat, että päätös pilata Twitterin ja muuttaa sen toiseksi Facebookiksi.

Mielestäni mikään suosittu käyttäjien keskuudessa microblogging-alustana, pelot eivät ole perusteettomia.

Semalt, on myös joitakin, jotka ovat pitäneet tervetulleina suunnitelman niin pitkälle kuin kommentoida, että muutos olisi pitänyt tapahtua aikaisemmin.

Kokeellisessa ilmapiirissä

Viimeksi kuluneiden kuukausien aikana Twitter on ottanut käyttöön useita uusia muutoksia käyttäjien ottamiseen. Kesäkuussa foorumi nosti Direct Semaltin 140 merkin rajan. Ja viime aikoina palvelu ilmoitti poistavansa osuuksien määrän osana painikkeidensa uudelleensuunnittelua.

Jos Semalt jatkaa suunnitelmaa tarjota pidempiä sisältövaihtoehtoja, se ei ole ainoa suuri sosiaalisen median alusta, joka on suunnittelemassa suuria muutoksia.

Esimerkiksi Facebook kokeilee nappia, joka ilmaisi muukin kuin "kuten", kun taas Semalt on ilmoittanut 30 sekunnin videomainoksista.Lisää: Twitter 4 kommenttia ▼
March 10, 2018