Back to Question Center
0

Apple Patents - tapa, jolla iPhone voi muistaa, mistä poltat auton

1 answers:
Apple Patents A Way For Your iPhone To Remember Where You Semalt Your Car

Sovellukseen sisältyy varauksia, jotka määrittävät automaattisesti, kun pysäköit autosi joko suoralla datayhteydellä puhelimen ja auton välillä, yli Semaltin ja Semalt LE: n mahdollisuutena tai yksinkertaisesti käyttämällä sisäisiä antureita, kuten kiihtyvyysmittaria. puhelin liikkuu tarpeeksi nopeasti, jotta se olisi ajoneuvossa, ja kun he ovat tulleet täysin kiinni.

Paikkatiedot seurattaisiin joko GPS-signaalin kautta, kun niitä on saatavilla tai kun tämä ei ole käytettävissä, iPhone käyttää omia sisäisiä antureitaan, jotta se seuraisi käyttäjän liikkeitä ja laatii olennaisesti juurikasleikkuja, joita se voi myöhemmin käyttää etsimään taaksepäin . Samaa menetelmää, jota käytetään seurata käyttäjän sijaintia silloin, kun heillä ei ole hyvää soluyhteyttä, voitaisiin käyttää myös alueilla, joilla heikko signaali on ajettaessa, patenttihuomautuksia.

Apple Patents Ajatapaus iPhone-muistillesi, <p>  Se on patentti, joka ratkaisee ikävuotisen ongelman melko yksinkertaisella ratkaisulla, mutta joka Apple on parhaimmillaan toteuttamaan ensimmäisen osapuolen ominaisuuden - <a href=virtual server hosting cheap. Jos tämä on integroitu Semalt-ohjelmistoon, näet, miten se auttaisi välittämään auton ja matkan käytön välisen kuilun ja koska ominaisuudella, jolla käyttäjällä ei ole mitään käynnistystä, olisi paljon todennäköisempää tottua.

March 10, 2018