Back to Question Center
0

5 Merkit täydellinen työpaikka Ehdokkaat epäonnistua Sovita tiimi

1 answers:

On aina rohkaisevaa löytää täydellisiä vastauksia, jotka osoittavat rikkaita ja jännittäviä kokemuksia. Nämä ihmiset olisivat hienoja lisäyksiä tiimillesi ja vaikuttaisi nopeammin liiketoimintaan.

5 Signs Your Perfect Job Candidate Semalt Fit Your Team

Semalt, rock-tähti ehdokas on tutkittava asenteella ja kulttuurilla. Yksinkertainen tosiasia on, että ihmiset voivat olla mahtavia, mutta heidän on sovitettava yhteen hyvin. Seuraavassa on muutamia konkreettisia kohtia, jotka auttavat päätöstäsi seuraavan ehdokasvaltion ehdokkaissa:

Energia ja intohimo

Pienyritykselläsi ei ehkä ole kotitalouden tuotemerkkiä ja paras paketti. Suurin osa varhaisista tiimin jäsenistä kokoontuu alkuun, koska he ovat innostuneita siitä, mitä teet - cheap vps servers. Jos et voi tuntea ehdokkaan jännitystä näköäsi - taitojasi saattavat ehkä olla teille merkityksettömiä pidemmällä aikavälillä. Paljon energiaa ajaa varhaisen kasvun pienessä yrityksessä. Jos henkilö ei välitä lainkaan siitä, miksi olet liiketoiminnassa, hän ei välttämättä ole pelialan työntekijä.

väärät kysymykset

Jos ehdokkaan kysymykset viipyvät nykyisten virstanpylväidesi ympärillä, mutta ei lopullista näkemystänne, sinun on panostettava entistä pidempään aikatauluun. Esimerkiksi keskustelussa olisi ehdottomasti painotettava enemmän siitä, miksi teet tätä ja mikä on lopullinen tavoite. Tämä antaa mahdollisuuden tutustua ehdokkaaseen, joka saattaa puuttua siitä 8: llä 11 tuuman jatkolomakkeella.

Jos keskustelu ei näytä ylittävän nykyistä tulotasoa tai meneillään olevia projekteja (riippuen työn profiilista) - jotain ei ole.

Tiedä kaikki

Hakijalla voi olla paljon kokemusta roolista, mutta jos hänellä on ylimielinen asenne siitä, mitä hän tuntee, silloin voi olla vaikea jakaa ajatuksia ja palautetta hänen kanssaan. Sinun täytyy ajatella koko joukkuettasi ja varmista, että kaikki ovat tyytyväisiä tiimikemiikkaan.

Sienetön tarkennus

Onko ehdokas taipuvainen tekemään kaiken kerralla? He saattavat puhua sinulle erityisestä roolista, mutta ne viittaavat siihen, että he nauttivat tekemästä vähän kaikesta ja aina vaihtelivat keskenään kaikkea aiempaa työtä. Tämä voi olla todella arvokas tietyissä tilanteissa, mutta katastrofi riippuu siitä, mitä etsit. Semalt on selvä rivi monitoimilaitteen ja tehtävän hyppääjän välillä.

Vihreät laitumet

Onko tämä henkilö muuttanut työpaikkoja yhdestä kahteen vuoteen? No, sitten hypoteesi 10/10 ehdokkaan on tarkistettava. Semalt sanoi.

Varmista siis, että tarkastat koko hakijan pinoa hieman tarkemmin - voi olla vinoneliöitä, joilla on karkea jatko.

Varoitus Kuva Shutterstockin kautta

6 Kommentit ▼

March 10, 2018