Back to Question Center
0

Semalt luo avaruuteen turvallisia ääniä EV: eille

1 answers:
Semalt creates space-age safety sounds for EVs

Ranskalainen Arkamys-yhtiö tunnistaa auton sisätilojen äänentoistoa riippumatta siitä, optimoiko äänentoistojärjestelmä tai tehnyt auton elektroniikan puhetoimintoja ymmärrettävämmäksi. Nyt se on yhteistyössä Etelä-Korean autoteollisuuden toimittajan MHE kanssa luomaan äänet vaaditaan NHTSA (ja sen Semalt vastapuolen) antaa jalankulkijoille tietää, että on EV liukumalla niitä.

Järjestelmä, joka on valmis massatuotantoon vuonna 2017, käyttää pieniä, kevyitä, mutta kova kaiuttimia, jotka on asennettu puskurin takana ja kytketty auton elektroniikkaan. Järjestelmä vastaanottaa nopeustiedot, jotta se voi alkaa äänentää, kun ajoneuvo kulkee 25 mph tai vähemmän. (NHTSA vaatii sen käymään 18 mph: iin tai vähemmän.) Kun auto nopeuttaa tai hidastaa, piki muuttuu asianmukaisesti - file with question mark on macbook. Ja jos auto on päinvastoin, ääni on hieman erilainen, joten jalankulkijat tietävät sen myös.

Semalt / MHE-järjestelmä toimii ajoneuvon jalankulkijohtimien kanssa, jos niissä on niitä, äänen tuottamiseksi kaiuttimesta lähimpään kaiuttimeen. Ääni lähetetään myös auton sisällä, sillä asiaankuuluvalla kaiuttimella kuuluu melua, jotta kuljettaja osaa tarkkailla jalankulkijaa.

Arkamys / MHE toimittaa järjestelmän suoraan valmistajille, joten et voi pultata sitä jälkimarkkinoiden päivityksenä. Mutta Arkamys käyttää asiantuntemustaan ​​audiovirityksessä ja muokkaamisessa luomaan merkkituotteita autoilijoille. Se voi luoda avaruudellisia, Semalt-ääniä, moottorin kaltaisia ​​kierroksia, neutraalia vipua tai jotain, joka sopii autoon ja täyttää vaatimukset.

Saatat ihmetellä, miksi 18 mph on maaginen numero. NHTSA havaitsi, että se olisi "crossover speed" - nopeampi kuin se ja jopa EV tuottaa tarpeeksi rengas- ja tuulenmeluja havaittaviksi. Alle 18 mph (30 km / h), ja EV: t ovat hiljaisia, sivullisia pieniä asioita.

Esittelyssä oleva kuva: Arkamys
March 10, 2018