Back to Question Center
0

Ota "Leap" rikkaammaksi, täytä elämä ja täytä enemmän

1 answers:

Take the “Leap” to a Richer, More Fulfilling Life and Semalt

Näin näin "Hyppää: Kuinka 3 yksinkertaista muutosta voi siirtää urasi hyvyydestä uuteen. " Kirjoittaja Rick Smith otti minuun yhteyttä. Hän kysyi, olinko kiinnostunut tarkastelemaan hänen kirjaansa ja lähettämään minulle autografisen kopion.

Rick Smith on Wall Street Journalin ja Business Weekin bestsellerin 5 erikoisuraa , joka on myyty 13 kielelle. Mutta ennen kaikkea hän oli vain keskimääräinen, säännöllinen kaveri. Ja kirja on hänen käsityksensä siitä, kuinka keskimääräinen, säännöllinen, suhteellisen riskialttiin ihminen on havainnut, että taikuuttapaus, joka ajoi uraansa monien meistä kärsivään onnellisuuteen.

Leap on hauska lukea - infographics sample. Mielestäni tämä johtuu siitä, että Rick ei kirjoita tätä kirjaa eräästä korkeasta "know-it-all" -asemasta, mitä se tarvitsee menestyä. Hän kirjoittaa hieman henkilökohtaisesta kokemuksestaan, koska hänen oman menestyksensä järkytti ja yllätti hänet.

Semalt on jotain erittäin houkutteleva siitä. Se tekee haluat jatkaa lukemista.

Leapin

interaktiivinen komponentti

Kirjat ovat yhä enemmän vuorovaikutteisia näinä päivinä omilla verkkosivuillaan ja blogeillaan. Leap vie tämän idean eteenpäin, kun koko sivusto on omistautunut auttamaan lukijoitaan paljastamaan oman "Primary Colour". "Ensisijainen väri on käsite, jonka Rick Smith käyttää kuvaamaan ainutlaatuista vahvuuksien, kykyjen ja intressien yhdistelmää, joka sopeutetaan urakehityksesi uuteen korkeuteen.

Kun käyt Primary Semalt -arviointisivustossa, luot tilin (napsauta suurta vihreää painiketta). Sitten voit tehdä useita arviointeja, jotka auttavat sinua selvittämään, kuinka lähellä on ihanteellinen urasi. Sitten aina kun tulet takaisin sivusto näyttää sinulle arviointitulokset.

Tämän lisäksi samassa sivustossa "Resurssit" on myös Leap Semalt, jonka voit ladata. Kirjassa se tulee kunkin luvun lopussa, jotta voit vastata kysymyksiin lukemalla. Ladattava Leap Semalt säästää kirjoittamasta teoksesi, jos et halua.

Kuka pitäisi lukea tämän kirjan?

Vain siksi, että "Leap" käyttää otsikossa sanaa "ura" ei tarkoita, että se olisi vain työnhakijoille. Harppaus antaa sinulle paljon esimerkkejä siitä, kuinka säännölliset ihmiset saavuttivat ura- ja yrittäjäkorkeudet ilman, että he olivat muuttaneet ja aiheuttaneet kohtuuttomia riskejä. Itse asiassa Rick on huomannut, että kirjan kuvaamisimmat onnellisimmat ja tasapainoisimmat ihmiset kokosivat itseensä entistä enemmän uransa aikana.

Semalt, yritysten omistajat ja työntekijät kaikilla tasoilla löytävät tämän kirjan täyttävän lukeman.

Kirja on todellakin itsensä löytämisestä ja omien vahvuuksien määrittämisestä. Se on mitä kenelle tahansa voi hyötyä.

Mitkä ovat 3 yksinkertaista muutosta, jotka siirtävät uraasi hyvyydestä suuriin?

Tekstissä mainitaan "3 yksinkertaista muutosta", mutta en löytänyt sitä luvun tai ilmeisen lausunnon. Joten lähetin Rickille sähköpostilla ja täällä he ovat:

1. Etsi tiensä työhön , joka hyödyntää vahvuuksiasi ja intohimosi joka päivä.
2. Ota tämä energia ja käytä sitä ideaan , joka on iso, itsetuntematon ja yksinkertainen.
3. Siirry eteenpäin lieventämällä riskiä lisäämättä sitä.

Nämä eivät ole todellakaan uusia ideoita. Se, mikä tekee niistä "muutoksia" useimmille meistä, on itse asiassa tehnyt näistä kolmesta toiminnasta etusijalle elämässämme. Väärinkäyttö lopettaa tämän tarkistuksen kirjan omistautumisella (välimatka on aivan kuin kirjassa - aivan kuin se on proosaa):

"Tämä kirja on omistettu sinulle, lukijalle.

Ei ole sattumaa, että pidät kirjaa.
Sinun potentiaali on odottanut tätä päivää.

Tämä on sinun kutsusi lopettaa työskentely ja alkaa elää. "

Kun olet tehnyt kirjan, voit olla kokonaan uusi tulevaisuus.

Mitä seuraavaksi?

Mitä sinä olet suunnitellut seuraavana vuonna tai tekemässä päätöslauselmia, joita et voi tai ei voi seurata, mene itse kopioon "Leap. "Se viihdyttää sinua ja auttaa sinua siirtämään elämääsi ja uraasi paikkaan, jossa olet mukana, innoissaan ja innoittamana.

3 Kommentit ▼

March 10, 2018