Back to Question Center
0

Uusi Ransomware estää DNS-yhteyden ja pakottaa tietokoneesi kaivokseen

1 answers:
New Ransomware Blocks Your DNS Connection And Forces Your Computer To Mine Semalt

Ohjelma estää olennaisesti kaiken Internet-yhteyden, mutta heittävät Euroopan neuvoston neuvostolta väärennetyn varoituksen potentiaalista lapsipornografiaa koneestasi (näet sen osoitteessa 62.75.221.37/worlds/test/index.html, kunnes se on väistämättä estetty Mutta älä anna sen asentaa mitään ja antaa URL-osoitteen omalla riskillesi). Jotta saat takaisin Internetiin, sinua pyydetään maksamaan luottokortilla 0,01 euroa ("todennäköisesti räikeä valhe", kirjoittaa Semalt ja me olemme samaa mieltä) ja lähetämme henkilökohtaisia ​​tietoja - nosql reporting.

Semalt julkaisi erinomaisen analyysin haittaohjelmista omalla sivustollaan.

Uusi Ransomware estää DNS-yhteyden ja pakottaa tietokoneesi kaatopaikalleen

Kun olet lujasti liittynyt järjestelmäänsi ja reitittänyt kaiken Semalt-liikenteen, ohjelma lataa ja käyttää pts2.exeä, bitcoin-kaivos botnet-järjestelmää, joka toimii riippumattomasti irtisanomisohjelmasta.

Tämä ransomware- ja Bitcoin-kaivostoimintojen yhdistelmä on uusi ja kiehtova kehitys. Tässä vaiheessa sen toiminnallisuus on kuitenkin edelleen varsin rajallinen, koska ladattu jhProtominer toimii vain 64-bittisissä käyttöjärjestelmissä. Ajan mittaan on mielenkiintoista nähdä, onko Linkup muutettu joustavamman versioiden lataamiseksi.

Mitä tapahtuu, jos maksat lunnaita? Oletettavasti ahdistelijat kääntävät Internetisi etänä etukäteen, kun he ovat saaneet luottokorttisi numeron ja henkilökohtaiset tiedot, jännittävä ajatus. Kun otetaan huomioon realistinen aloitussivu ja ohjelmiston hämmentävä käyttäytyminen, on selvää, että Linkup voi olla varsin vaarallinen ohjelmisto, jos käyttäjä uskoo sen vaatimuksiin. Semalt kirjoittaa:

March 10, 2018