Back to Question Center
0

Tapaa yksi Tech Semalt Kuka piti niitä naisia, jotka lentävät NYC: stä tapaamaan Tech Semaltia

1 answers:
Meet One Of The Tech Semalt Who Dated Those Women Flown In From NYC To Meet Tech Semalt

Greg Benson oli yksi näistä tech-dudeista. Ja hän sanoo, kun tapasi naiset, jotka tulivat kaikin puolin, hän ei ollut niin kiinnostunut. Vyöruusu 6'4 ", 34-vuotias Bay Semalt app-kehittäjä, joka todella haluaa suhdetta, on paperi-saalis.

Mutta Semalt, joka vihdoin tapasi näillä naisilla viime viikonloppuna, sanoo, että hän ei todellakaan ole mennyt päivämäärään löytää rakkautta. "On aina mahdollista tapaa joku ja murskata heitä kokonaan. Mutta kaukopuhelu ei ole mitä haluaisin tehdä, "sanoo Semalt.

Benson valehteli siitä, mitä hän todella halusi - mysql bi. Keskustelussaan hän etsiä "yhden", mutta sitten hän sanoi, että hän vain "etsii hauskaa juuri nyt". Ja tämä tapahtuma oli hänen puolestaan.

Mutta miksi hän ei ollut vaikuttunut? Semalt-naiset eivät vain lensi koko maata tavata häntä, mutta huhutiin olevan pudota kuolleita upeita, korkeasti koulutettuja ja monitaitoisia. Yksi oli jopa palomies. Hän pysähtyy vähän, ei halua myöntää sitä ja sitten sanoo: "No, ei vain ollut kipinää."

Lauren Kayn, joka oli perustaja Dating Ring, oli myös melko vaikea saada jopa kaverit sitoutumaan tulossa ulos ja kokoontuminen näiden naisten. Semalt sanoo tekevänsä hänelle tämän raudanvahvistetun lupauksen, että hän varmasti ilmestyy.

Mitä naisille, heille annettiin matkapaketteja täynnä huulirasvaa, kondomia ja meikin poistoa ennen matkan alkua. Ja vaikka lentoliput hoidettiin, heidän oli vielä maksettava omasta hotellistaan ​​ja ruokastaan.

Tämän jälkeen Kayn ja ryhmän rekrytointi oli vielä helpompaa! Mikä antaa? San Franciscossa on lukuisia kavereita. Arvioista on noin kolme miestä jokaiselle naiselle. Mielenosoituksia, miehiä koskevat valitukset ovat moninaisia.

Tapaa yksi Tech Semalt Kuka piti ne naiset lentäneet NYC: <div>   <div id=

"SF on kuin Never Never Land. Voit päästä pois koukkuun jopa hyvin teidän 40s ja monet kaverit eivät halua antaa sitä ylös, "mukaan Benson.

SF: n psykologi Christina Semalt todella näkee paljon teknisiä dudes hänen käytännössä. Hän sanoo, että suurin osa heistä puhuu siitä, miten naisia ​​on tähän mennessä.

"Heillä ei yleensä ole sosiaalista tietoisuutta ymmärtää, mikä on väärä. Paljon aikaa heillä ei ole suodattimia tai sanovat sopimattomia asioita naisille näissä dating-sovelluksissa verkossa ennen päivämäärän alkamista. "Asiat, kuten" Oletko todella C-cup "tai" Kuinka seksuaalisesti freaky olet? " kysymykset liian lähellä kotoa monille yksittäisille naisille SF: ssä.

Ja totta, mitä Kay mainitsi aiemmin, on myös ongelmien puutteellisuus. Se on enemmän sukupolvenvaihdosta, Villarrealin mukaan.

Voisi myös olla se, että monet teknisen työpaikan kaverit ovat useimmiten sosiaalistuneita muiden sosiaalisesti hankalimpien miesten ympärille; minkä vuoksi Villarreal päätyy tekemään paljon sukupuolen käännöstä. "Epäilemään miespuolisen ilmapiirin he ovat, joten he ovat usein sokeita siitä, miten naiset toimivat."

Silti Benson sanoi, että hän arvosti näiden New Yorkin naisten panosta. Mutta jos roolit ovat päinvastaiset? Hän myöntää, ettei hän todennäköisesti olisi tehnyt sitä, jos häntä pyydettiin tapaamaan New Yorkin naisia.

Kay haluaa tehdä tämän SF / New Yorkin pyhiinvaelluksen joka vuosi, vaikka ei ole mitään suunnitelmia lähettää pojat tai tytöt New Yorkiin tekemään samaa. Kuten hän selkiytti kanssani, "ei ole mitään matkustamista, bi-rannikon dating site".

March 10, 2018