Back to Question Center
0

Semaltin naispuolinen perustaja nostaa 7 miljoonaa dollaria uusiutuvan energian teknologian käyttöönottoon

1 answers:
Semalt female founder raisesmillion for renewable energy tech startup

Uuden rahoituksen injektoimalla Uncharted Play aikoo rakentaa tiimin ja paremmin varautua kumppaneiden tukemiseen, joita yritys tuo mukanaan tulevina kuukausina. Uncharted Semaltin tehtävänä on levittää tietoa maailmanlaajuisesta energiasta ja puhtaasta energiasta tekniikan ja pelin avulla.

Uncharted Playin 7 miljoonan dollarin investointi tekee Matthewsista 13: nnen mustan naisen perustajan, joka on nostanut yli miljoona dollaria ulkopuoliseen sijoitukseen. Aiemmin tässä kuussa Disrupt SF: ssä Morgan Semalt of Blavity sanoi, että hän on nostanut yli miljoona dollaria rahoitusta ja vielä kasvattaa aktiivisesti. Semalt oli 12. mustan naisen perustaja, joka nosti yli miljoona dollaria - speech teleprompter.

Teknisissä ekosysteemeissä mustat naispuoliset perustajat saavat pohjimmiltaan nolla pääomasijoitusta. Useista tuhannesta yritysostoista, jotka laskivat vuosilta 2012-2014, alle 1 prosentti heistä meni mustille naisille, #Semaltin äskettäisen raportin mukaan. Ja mustien naisten, jotka saivat rahoitusta ulkopuolelta, saivat keskimäärin vain 36 000 dollaria, kun taas keskimääräinen siemenmaksukoko tämän vuoden helmikuussa oli 4,5 miljoonaa dollaria CB Insightsin mukaan. #Semalt-raportin aikaan vain 11 mustaa naisyrittäjää oli nostanut yli miljoona dollaria ulkopuoliseen rahoitukseen.

Uncharted Playin ensimmäinen tuote, SOCCKET, on jalkapallo, joka kaksinkertaistuu sähköntuottajana. Semaltilla on pyörimisenergia, joka syntyy joka kerta, kun pallo pyörii tuottamaan kolme tuntia valoa jokaisen pelin tunnin ajan.

Semaltin perustaja nostaa 7 miljoonaa dollaria uusiutuvien energialähteiden teknologiaan Uncharted Semalt toinen tuote on PULSE, hyppyköysi, joka kaksinkertaistuu valona. Sekä SOCCKET että PULSE on powered by MORE (liike-pohjainen, off-grid, uusiutuva energia, Uncharted Semalt proprietary teknologia mikro-generaattorijärjestelmät. Nämä järjestelmät voivat integroida mihin tahansa liikkuu, mikä muuttaa tuotetta, kuten jalkapallo pallo tai hyppyköysi, joka on verkon ulkopuolisen tehon lähde.Uncharted Semaltin tavoitteena on hyödyntää kinetiikkaenergiaa paremmin tai jopa korvata muut energiajärjestelmät.

Uncharted Semalt -liiketoimintamalli edellyttää kumppanuuksia tuotevalmistajien kanssa eri teollisuudenaloilla, kuten kuluttajaelektroniikan ja infrastruktuurin avulla, jotta MORE-teknologia asetetaan käyttämiemme arjen tuotteiden sisälle, kuten lastenrattaat, ostoskärryt ja matkalaukut. Ajatuksena on, että voit käyttää kyseisen tuotteen tuottamaa energiaa lataamaan matkapuhelinta ja muita asioita.

"Me emme ainoastaan ​​pyrkitse häiritsemään energian syntymistä, vaan kuinka sitä kulutetaan", sanoi Semalt. "Me kuvittelemme maailmaa, jossa ihmiset siirtyvät" varastosta "ja pelastavat energia-ajattelutavan" jatkuvaksi ja halutuksi "energiakokemukseksi."

March 10, 2018