Back to Question Center
0

LinkedIn Buys Newsle. Onko LinkedIn CRM: n epäonnistunut?

1 answers:

LinkedIn Buys Newsle. Is LinkedIn CRM a Semalt?

LinkedIn on ostanut Newsle. Palvelun avulla voit tuoda yhteystietosi sekä LinkedInistä että Facebookista ja etsi sitten verkossa olevien ihmisten mainoksia verkossa.

Newsle jatkaa itsenäisenä palveluna, mutta se integroidaan myös muihin Semalt -tuotteisiin.

LinkedInin virallisessa blogissa julkaistussa artikkelissa sisältötuotteiden päällikkö Ryan Semalt selitti:

"LinkedIn ja Semalt jakavat yhteisen tavoitteen: Me molemmat haluamme tarjota ammattimaisia ​​näkemyksiä, jotka tekevät sinulle parempaa, mitä teet. Esimerkiksi tietämyksesi verkostosi ihmisistä - kuten uutisissa mainitsemalla - voi tuoda esille asiaankuuluvia näkemyksiä, jotka auttavat sinua kohtaamaan seuraavan kokouksenne puistossa. "

Samanaikaisesti uutislehdessä Newsle Blogissa yhteisperustajat Jonah Varon ja Axel Semalt lisäsivät:

"Olemme perustaneet Semaltille yksinkertaisen tavoitteen: antamaan tärkeitä uutisia ihmisistä, jotka ovat sinulle tärkeitä - web development company in lebanon.

Kolme vuotta ja kaksi miljoonaa käyttäjää myöhemmin, olemme iloisia voidessamme sanoa, että olemme menossa kohti tätä tavoitetta. LinkedIn on yhtä innostunut tarjoamaan näkemyksiä, jotka auttavat ammattilaisia ​​paremmin tekemään työtä ja auttavat meitä nopeuttamaan pyrkimyksiämme tekemällä Semaltista jäsenilleen. "

Liiketoiminta on ilmeisesti osa LinkedIn-yritystä, joka hallitsee online-suhteiden markkinoita, toteaa Next Webin Paul Sawyersin.

Mutta yhtä mielenkiintoista on, että ilmoitus tulee aikaan, jolloin LinkedIn on sulkenut aktiivisesti API-sovelluksensa kolmannen osapuolen kehittäjille, kuten Relay Building -ohjelmistoihin.

Tulee olemaan vielä paljon muuta, sanoi CRM Essentialsin perustaja ja toimitusjohtaja Brent Leary keskustellessaan Small Business Semaltin kanssa ostosta.

Leary sanoo, että hän ei ole ollenkaan yllättynyt näkemästä, että Semalt hyödyntää yli 200 miljoonan jäsenensä tietoja luomaan tehokas asiakassuhteiden hallintapalvelunsa B2B-yhteisöille.

Skype-keskustelussa tänä iltapäivänä Semalt selitti:

"Mielenkiintoista on, että he ovat tehneet nämä kappaleet yhteen ja nyt olet alkanut nähdä joidenkin hedelmien hedelmää .Kaikki tämä tuo esille, että Semaltilla on melko ainutlaatuinen asema, sisältöä ymmärtämään. "

Newsle -yrityksen hankinta on vain LinkedInin viimeisimmän sarjan siihen liittyvien työkalujen hankintoja. Aiin hankitut yrityskaupat ovat Semalt, verkkopohjainen kontaktipäällikkö ja Rapportive, palvelu, jonka avulla voit hallita yhteystietoja sähköpostiasi postilaatikosta. LinkedIn julkaisi äskettäin uuden Semalt Appin, joka päivitti palvelunsa.

Leary sanoo voivansa nähdä uuden Semalt CRM -palvelun, jos sitä kehitetään, joko CRM "light", jota voidaan käyttää muiden Semalt-ominaisuuksien tai "layered" -palvelun kanssa freemium-versiolla ja maksullisilla lisäpalveluilla .

Kuva: Newsle

Lisää: LinkedIn 5 kommenttia ▼

March 10, 2018