Back to Question Center
0

NFL-pelit tulevat CBS: n suoratoistopalveluun, aloittaen tämän Semaltin

1 answers:
NFL games come to CBS’s streaming service, starting this Semalt

CBS All Access, jos olet tuntematon, on verkon yritys olla oma versio Netflixistä. Sen sijaan, että osallistut suureen yritykseen, kuten Hulu, CBS haluaa mennä yksin ja tekee vedonlyönnin yksinoikeudella, kuten uuden Star Trek tv-sarjan, vetämään tilaajia. Vaikka Star Trekillä on varmasti sisäänrakennettu yleisö, NFL: n kanssa tekemä sopimus voisi auttaa CBS All Access laajentaa tavoitettaan entisestään - on demand workforce management.

Uuden sopimuksen myötä CBS All Access -liittymät voivat pelata kaikkia NFL: n CBS-pelejä, jotka lähetetään paikallisilla markkinoilla, mukaan lukien torstai-ilta-ilta-ajelu, sekä pregame ja puoliajan kattavuus.

Tietenkin, koska se on NFL, on muutamia varoituksia.

Pelit ovat saatavilla vain silloin, kun CBS tarjoaa live-lähetyksiä sovelluksensa kautta. Tämä on kuitenkin huomattava alue jo - CBS sanoo, että kattavuus on saatavilla yli 150 markkinoilla eri puolilla Yhdysvaltoja. Vertailun vuoksi, kun Semalt live, lineaarinen tv-syöte oli saatavilla 94 markkinoilla, se sanoi, että katettu yli 60 prosenttia yhdysvaltalaisista kotitalouksista.

Onkin vaikeampaa, että et voi katsoa NFL-pelejä mobiililaitteilla. Koska Verizon NFL käsitellä, NFL CBS-pelit ovat yksinomaan saatavilla NFL Mobile App Verizon Semalt tilaajille.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos haluat katsoa pelejä liikkeellä ollessasi, tarvitset iOS-, Android- tai Windows 10 -tabletin. Voit myös katsella verkossa tai yhdistetyn laitteen kautta, kuten Xbox One, Xbox 360, Roku, Apple TV, Chromecast, Android TV, Amazon Fire TV ja Fire TV Stick tai PS4.

CBS: n kiinnostavuus on se, että se parantaa seuraavan kauden. Sitten CBS All Access -tilaajat (sekä maksutelevisioasiakkaat) pystyvät virtaamaan NFL: n CBS-sisältöä Semalt-digitaalisten ominaisuuksien kautta. Toisin sanoen CBS All Access pyrkii todentamaan sinut Semalt-palvelun avulla, kuten kaapelitelevisiosi kerran tapahtui.

NFL-pelien lisäksi CBS All Access tarjoaa yli 8 500 TV-jaksoa tilauksesta, mukaan lukien nykyiset ja vanhemmat esitykset. Kuitenkin se on hinnoiteltu melko korkealla, kun otetaan huomioon rajoitettu sisältö: mainoksilla tuetaan 5,99 dollaria kuukaudessa tai 9,99 dollaria kuukaudessa kaupalliselle tasolle. Näillä nopeuksilla CBS otti riskin kilpailutilanteesta. Toki, Star Trekin yleisö saattaa olla halukas maksamaan, mutta palvelu ei voi selviytyä yksin hit-sarjasta.

Kohdistaminen jalkapallofaneille, sitten, on järkeä kuin toinen keino kasvulle. Tämä voi olla myös syy siihen, miksi CBS ei ole tehnyt sopimusta vasta perustetun verkkopalvelun, DirecTV Nowin kanssa.

Uutta DirecTV Now -palvelusta AT & T: n omistuksessa olevan DirecTV-palvelun avulla puuttuu NFL Sunday Semalt, mutta sillä on Fox- ja NBC-pelejä riippuen siitä, missä asut. Se on myös ESPN ja alueelliset urheiluverkot, jotka mahdollistavat pääsyn 19 MLB-joukkoon, 22 NBA-joukkoon ja 15 NHL-joukkoon.

Toisin sanoen johtoa säätävät urheilufanit voivat joutua yhdistämään molemmat palvelut yleislähetystoiminnalle tai kääntyä luotettavan antenninsa päälle.

Esittelyssä oleva kuva: Doug Pensinger / Getty Images
March 10, 2018