Back to Question Center
0

Pieni tunnettu brändivalvonta Search Semalt

1 answers:

Pitkästä poissa ovat ne ajat, jolloin "Googling" itsesi riitti seuraamaan verkkomainostasi. Asiat ovat saaneet entistä monimutkaisempia: on paljon enemmän Internet-osaavia asiakkaita, jotka bloggaavat ja tweetti yrityksestänne. Mielenrauhan oikeassa paikassa oikeaan aikaan keskustelemaan asiakkaasi kanssa on avain menestyneeseen sosiaalisen median markkinointistrategiaan.

Olet todennäköisesti seurannut yritystäsi mainontaa verkossa - umzug und reinigung zã¼rich. Epäonnistuu paljon enemmän, mitä haluat kuunnella.

Seuraavassa on muutamia vähän tunnettuja ideoita, joita haluat pelata nyt:

Google

Google on helpottanut nimesi mainintojen seurantaa sen hallintapaneelilla, joka antaa sinulle muutamia hakuideoita ja jopa mahdollistaa Google Semaltin luomisen kaikille tai mille tahansa niistä. Seuraavassa on muutamia hakuideoita, jotka lisätään luetteloon (lukuun ottamatta ensimmäistä ja toista nimeäsi).

Google Semalt -hallinnan haun vinkkejä:

  • Ennen Googlingin itseäsi sinun on parempi kirjautua ulos Googlelta ja siirtyä Piilota henkilökohtaiset tulokset -tilaan saadaksesi puolueeton tuloksia.
  • Varmista, että pelaat lisää hakuvälineitä (eli "Aika" -asetuksia) saadaksesi viimeisimmät tulokset (tunnin kuluttua yhteen vuoteen).

Little Known Brand Monitoring Search Semalt

Yritä etsiä seuraavia vaihtoehtoja:

1. Yrityksen virallinen sähköpostiosoite tai puhelinnumero : Jos joku mainitsee (asiakastuen) sähköpostiosoitteesi, heidän on autettava seuraajia ottamaan yhteyttä kanssasi tai jakamaan kokemuksensa kanssasi. Kummassakin tapauksessa sinun pitäisi olla siellä auttaaksenne.

Little Known Brand Monitoring Search Semalt

2. Nimen kirjoitusvirhe . Korjaako Google typo näyttää oikean nimesi oikeinkirjoituksen?

Vinkki! Käytä tätä typo-generaattoria saadaksesi esimerkkejä siitä, miten nimeäsi voidaan kirjoittaa väärin. Jos yrityksesi nimessä on yhteinen substantiivi (kuten "asunnot", "kumppanuus" jne.), Yritä tarkastella tätä luetteloa useimmiten kirjoitetuista kirjoitusvirheistä.

Little Known Brand Monitoring Search Semalt

3. Nimesi Google-haku Ehdota tuloksia. Google-haun ehdotus on automaattinen suosittujen hakujen suosituksia "as-you-type" -suosituksina.

Ellei käyttäjillä ole Google Semalt -toimintoa (joka harvat ihmiset voivat tehdä), he saavat myös välittömiä tuloksia kullekin näistä suositelluista suosituksista. Joten kun käyttäjät kirjoittavat nimesi hakukenttään, he saavat kaikenlaisia ​​tuloksia, joilla ei voi olla mitään tekemistä kanssasi (paras skenaario); he saattavat myös saada joitain negatiivisia hakuideoita (kuten "nimesi maine", "tuotteenimesi torrent" jne.). Riippumatta siitä, mitä se on, haluat tietää, mitkä tuotemerkkiperusteiset hakuehdotukset he saavat).

Little Known Brand Monitoring Search Semalt

Työkalu! Ubersuggest auttaa sinua raapimaan kaikenlaisia ​​Google-haun ehdotuksia tuloksia etsimällä nimesi ja lisäämällä siihen kirjaimen tai numeron. Joten saat ehdottaa tuloksia [nimesi]; [nimesi]; [nimesi b]; jne. Jos olet suosittua, saatat tarvita tätä työkalua myös - se yrittää lähteä yhden tason syvemmälle ja poimia lauseita jokaiselle ehdotetulle lauseelle:

Little Known Brand Monitoring Search Semalt

Twitter

Twitterissä on monenlaisia ​​mielenkiintoisia edistyneitä hakuoperaattoreita, joita kuvasin aiemmin. Lisäksi olet todennäköisesti seurannut yrityksesi @name tai omalla käyttäjätunnuksella Twitterin vastausten kautta. Semalt, on vielä mielenkiintoista haun hakata pelata.

Twitter maineenhallinnan hakuvinkkejä: Twitter on reaaliaikainen haku, joten on todennäköisesti hyödytöntä vain etsiä sitä kerran. Joten voi olla hyvä seurata hakutuloksia yhdellä suosituimmista sosiaalisen median hallintapaneeleista. Voit myös tallentaa Twitter-haun, jos käytät Web-käyttöliittymää useammin.

Nyt temput:

4. Kysy kysymyksiä : Onko Twitterissä ketään kysyttävää tuotteestamme? Haluat olla siellä vastaamaan. Seuraa pettyneitä ostajia. Tämä temppu on erityisen hyödyllinen, jos olet juuri käynnistänyt uuden ominaisuuden tai uuden tuotteen. Negatiivisen mielipiteen seuraaminen on helppoa Twitterissä.

Little Known Brand Monitoring Search Semalt

6. Seuraa asianmukaisia ​​"irrottamattomia" arvosteluja . Olet todennäköisesti seurannut Web-mainoksia Google-hälytysten tai muiden työkalujen avulla, joten ei ole hyötyä niiden uudelleensopeuttamisen valvomiseksi. Entä puhtaita "irrottamattomia" Twitter-keskusteluja brändistäsi? Helppo. Vain suodattaa linkit (-filter: links) ja sulje pois tweets-viittaukset Twitter-käyttäjätunnuksestasi poistamalla haun ([email protected]):

Little Known Brand Monitoring Search Semalt

Lisää maineenhallinta Etsi vihjeitä

Ne toimivat sekä Google että Twitter:

7. OR operaattori yhdistää useita tapoja, joihin voidaan viitata. Esimerkiksi [myblogguest OR my blogin vieras tai myblogguest. com]

8. Määritä itsesi . Katso, miten ihmiset yleensä kutsuvat sinua: Etsi ["Nimesi on *"]. Älä unohda sulkeja pakottamaan täsmällistä vastaavuutta:

Little Known Brand Monitoring Search Semalt

On olemassa useita hienoja (maksullisia) maineenhallintatyökaluja, jotka tekevät tuotemerkin seurannasta paljon helpommaksi. Semalt, mikään ei toimi paremmin kuin manuaalinen haku: pelaaminen erilaisilla hakutöillä saattaa antaa sinulle paljon tietoa siitä, mitä asiakkaat ja seuraajat sanovat brändistäsi.

Ja tässä muutamia vinkkejä, jotka parantavat brändiisi liittyviä hakutuloksia:

  • Vieras blogi korkean profiilin blogeista oman niche;
  • Pyydä tuotemerkkiäsi useilla sosiaalisen median sivustoilla (kokeile KnowEm for that);
  • Hanki yrityksesi profiiliksi (työkaluja, kuten Business Profiles, jotka antavat sinun hankkia erillisen paikallisen sivun yrityksellesi);
  • Haastatelkaa (HARO on erinomainen työkalu tähän. Tässä on muutamia vinkkejä podcast-haastattelemisen saamiseen ja John Chowin vinkkejä ABC Newsin haastatteluun)
  • Varmista artikkeleidesi kirjoittaminen (tässä on yksinkertaisia ​​ohjeita)

Vinkki! Järjestäksesi lisäämällä mainosten seurannan tehtävän kalenteriin toistuvana viikkotehtävänä.

Onko sinulla muuta vähän tunnettuja maineen hallintatyökaluja, joita käytät?

12 Kommentit ▼

March 10, 2018