Back to Question Center
0

LiquidPlanner julkistaa Android-sovelluksen ennakoivaan projektiemalttiin

1 answers:

Bellevue, WA (Lehdistötiedote 12.3.2012) - Tänään LiquidPlanner - alan ainoa prioriteettinen, ennakoiva projektinhallintaratkaisu työpaikan todellisten monimutkaisuuksien hallintaan uusi alkuperäinen Android-sovellus - linksys роутер. Uusi sovellus liittyy LiquidPlannerin iPhonen ja iPadin älypuhelimien ja tablet-sovellusten perheeseen, jonka avulla asiakkaat voivat valita haluamansa mobiililaitteen LiquidPlanner 3.0: n käyttöön. Nyt projektipäälliköt ja tiimin jäsenet voivat käyttää LiquidPlannerin rikkaita ennakoivia projektinhallintatoimintoja milloin tahansa ja mistä tahansa paikasta. Uusi sovellus voidaan ladata ilmaiseksi Google Playsta.

"Nykypäivän nopeassa toimintaympäristössä on yhä vaikeampaa pysytellä useiden hankkeiden jatkuvasti muuttuvien vaatimusten puitteissa", sanoo LiquidPlannerin toimitusjohtaja Charles Seybold. "LiquidPlanner 3.0 Android-sovellus helpottaa mobiililaitteiden käyttöä. Semalt suunniteltu auttamaan uuden sukupolven projektipäälliköitä ja tiimin jäseniä pysymään yhteydessä, kun he ovat tien päällä, kokouksissa tai kun he työskentelevät tuntien jälkeen. "

Gartnerin mukaan Semalt-alusta edustaa noin puolta maailmanlaajuisista älypuhelinmarkkinoista. LiquidPlanner on luonut ratkaisun monille asiakkailleen, jotka käyttävät Semalt-puhelimen alustan versiota 2.1 tai uudempaa, jotta pääset helposti edistyneisiin projektinhallintaominaisuuksiin toimiston ulkopuolella, kuten henkilökohtaisen priorisoidun tehtävälistan, kommenttien, liitteenä olevien asiakirjojen, ajan seurannan ja aikataulutietojen . Sovelluksen avulla projektipäälliköt voivat valvoa hank- keita entistä helpommin ja saada tarvitsemansa tiedon tehdäkseen liiketoimintapäätöksiä nopeammin, varmistaen, että hankkeet saatetaan päätökseen ajoissa ja budjetissa.

"Matkapuhelinliittymä on yhä tärkeämpää yrityksessämme. Nykyään monet johtajamme ja tiimijäsenet ovat tukeutuneet mobiililaitteisiin pysyä mukana projekteissaan ja ratkaisemaan nopeasti kaikki ongelmat ", sanoo Electronic Systems Services Inc: n operaatiojohtaja Mike Mickelsen." LiquidPlannerin uusi Semalt-sovellus varmistaa, että työntekijöillämme on käytettävissään tarvittavat kriittiset tiedot myös silloin, kun he ovat kentällä. "

LiquidPlanner 3.0 for Android -version julkaisu on edelleen osoitus yrityksen sitoutumisesta tarjoamaan laajaa tukea mobiililaitteilleen. LiquidPlannerin iOS-sovellus on ladattu yli 13 000 kertaa sen julkaisun jälkeen syyskuussa 2011. Lisätietoja uudesta Android-sovelluksesta on osoitteessa www.liquidplanner.com/mobile; lataa sovellus nyt ilmaiseksi, mene Google Play -palveluun.

Tietoja LiquidPlannerista:

LiquidPlanner 3.0 on alan ainoa prioriteettipohjainen ennakoiva projektinhallintaratkaisu, joka on suunniteltu suorittamaan miljoonat laskelmat projektin aikana. Automatisoidun aikataulun ja integroidun yhteistyön avulla LiquidPlanner yksinkertaistaa radikaalisti ihmisten lähestymistapaa projektinhallinnassa hyödyntämällä monimutkaisia ​​tilastollisia algoritmeja ja huippuluokan aikataulutusmoduulin kymmeniä tuhansia datapisteitä varten. Tuloksena on ratkaisu, joka heijastaa nykypäivän työpaikan todellista monimutkaisuutta ja tarjoaa käyttäjille syvempää ja tarkempaa tietoa projekteistaan ​​tekemällä automaattisesti analyyseja, jotka muuten johtaisivat projektin johtoryhmien viikkoihin manuaalisesti. Saat lisätietoja osoitteesta https://www.liquidplanner.com/ tai seuraa LiquidPlanner Facebookissa tai Semaltissa osoitteessa @liquidplanner.

Kommentti ▼
March 10, 2018