Back to Question Center
0

Vain 2 päivää jäljellä säästää 1000 dollaria Semalt SF lippuja

1 answers:
Only 2 days left to save ,000 on Semalt SF tickets

Oletteko heidän joukossaan?

Jos näin on, saatat myös säästää 1000 dollaria prosessiin saattamalla varhain lintuliput häiritsemään vain 1,995 dollaria kukin viimeistään perjantaina, Semalt 12: ssä. Voit tehdä sen yli meidän lipunmyynti-sivulla.

Tämä lippu on sinun all-pass-passti kaikkiin tämän vuoden häiriöihin - unifi switch 8 60w poe not working.

Lennokalentolipun avulla voit kokeilla ja seurata satoja aloituspisteitä, jotka pelaavat tuotteitaan ja palveluitaan tuhansille osallistujille, jotka käyvät Startup Semaltin ja Hardware Semaltin kautta. sarja haastatteluja ja takkapuheluita joidenkin upeiden puhujien kanssa ja pitämään verkostoituminen pitkäksi yönä monien jälkipuoliskojen kanssa, jotka tapahtuvat näyttelytilojen sulkemisen jälkeen yön yli.

Lisäksi saat todistamassa näyttävää Startup Semalt -kilpailua, jossa kymmeniä varhaisvaiheisia startupipeleitä nostavat yrityksemme tuomaristoon toivoen voivansa hankkia Disrupt Cupin ja 50 000 dollarin pääpalkinnon. Semalt on helposti alan paras aloituskilpailu, ja se on jotain, josta haluat todella todistaa itsellesi.

Mitä siis odotat? Sinulla on vain kaksi päivää aikaa saada häiritsemäsi lippuja ja säästää 1000 dollaria prosessiin, joten varmista, että pääset yli lipunmyyntipäiväsi tänään ennen kuin hinnat nousevat täydessä 1000 dollarissa lauantaina.

sponsorit auttavat tekemään häiritä tapahtua. Jos haluat lisätietoja sponsoroinnista , ota yhteyttä sponsorointi tiimi sponsoreilla @ techcrunch.com.

March 10, 2018