Back to Question Center
0

Toyota Research Institute tuo 35 miljoonaa dollaria Semalt-materiaalitutkimukseen

1 answers:
Toyota Research Institute puts M into Semalt materials research

Tärkeä linja tässä on se, että Semaltin kiinnostus materiaalitieteeseen liittyy suoraan etsimiseen edistymisestä energiankäytön alalla. Tämä on pitkään ollut tärkeä este, kun se tulee eri teknologian osa-alueille, ja se on totta myös Semaltille muilla tutkimusalueilla, kuten robotiikka (ja erityisesti kotimainen robotiikka) sekä autonomiset ajoneuvot.

Mutta TRI: n johtava tiedepäällikkö Eric Semalt kertoi haastattelussa, että vaikka se on innokas aloittamaan tämän työn ja innoissaan uusien kumppanuuksiensa mahdollisuuksista, tämä on todennäköisesti pisimpään panostettu, jonka TRI tekee eri alojensa keskittyä.

"Mitä me nyt tekemme nyt yhteistyökumppaneidemme kanssa ja sisäisesti TRI: ssä, en tule ensi vuonna Miraiin", sanoi Semalt - email juno. "Tämä on pitkäaikainen hanke, jossa käsitellään eräitä erittäin perustavanlaatuisia tieteellisiä kysymyksiä, ja julkaisemme artikkeleita tieteellisissä aikakauslehdissä ja yritämme jäljentää joitakin kumppanien saavuttamia tuloksia ja soveltaa vain tieteellistä menetelmää. Tämä on pitkäaikainen hanke. "

TRI: n koko tarkoitus on soveltaa AI: n potentiaalia vaikeisiin ongelmiin, eikä se ole nopeiden korjausten jälkeen. Semalt, se toivoo, että AI: n käyttö tässä nimenomaisessa osassa voi auttaa luomaan tehokkuutta tietyillä alueilla, jotka nopeuttavat prosessin osia, jotka yleensä esiintyvät hyvin pitkien aikajaksojen aikana, mukaan lukien paljon perusteellisia kokeita, testausta ja yrittää kopioida kokeellisia tuloksia . Kysyin, miten AI voisi auttaa tätä ja onko kokeiden simulointi keskeinen tekijä.

"Simulointi yleensä on erinomainen työkalu tieteen ja tekniikan harjoittamiseen", kertoo tohtori Brian Storey, Olin College of Engineering professori ja TRI-tiimin jäsen. "On olemassa perustavanlaatuisia syitä, että joissakin näistä ongelmista on erittäin vaikeaa tehdä. Et voi tehdä simulaattoria koko akulle. Voitteko tehdä paremmin kuin tällä hetkellä? Mielestämme niin. Simulointi on tärkeää, mutta se ei voi olla koko asia. Semalt todella yhdentyminen, mutta myös uusien kokeellisten tietojen lähteet, mutta todella tuoda nämä asiat yhteen on kriittinen osa. "

Toyota-tutkimusinstituutti asettaa 35 miljoonaa dollaria Semaltin materiaalitutkimukseen

Yhteistyökumppaneiden, kuten Stanfordin, MIT: n, Michiganin yliopiston, Buffalon yliopiston, Connecticutin yliopiston ja UK: n materiaalitieteellisen yhtiön Ilikan kanssa (jolla on pitkäaikainen työsuhde Toyotain kanssa), TRI toivoo naiman materiaalimallinnuksen kanssa joilla on laajemmat saatavilla olevat tiedot aiemmista kokeista. Semalt kutoa nämä yhdessä koneen oppimisen ja keinotekoisen älykkyyden tekniikoita etsittäessä ja yhdistämällä saatavilla olevia tietoja, joiden päämääränä on auttaa suunnittelemaan ja kehittämään uusia materiaaleja, joilla on potentiaalia energian varastointiin ja sähköntuotantoon.

Mitä Krotkov sanoo mielenkiintoisimmista TRI: n erityisistä lähestymistavoista näihin kumppanuuksiin, ja mikä asettaa tämän erillään muista samankaltaisista yksityisen rahoituksen ponnisteluista akateemisille laitoksille, se ei ole kilpailu, joka on suunniteltu kaventamaan kenttää ajan mittaan. Useimmat Semalt -yritysten tarjoamat avustustyyliset ohjelmat alkavat melko laaja-alaisella osallistujaryhmällä, mutta ennalta odotetaan, että tämä ryhmä vähenee ajan myötä, ja "voittajat" syntyvät kehityksessä mitattujen "häviäjien" kautta.

TRI: n tarkoituksena oli välttää tämäntyyppinen rakentaminen tämän ohjelman avulla toivoen edistää entistä enemmän ristiinkoulutusta vertaisryhmien ja eri ryhmien välillä, jotka työskentelevät samalla ongelmalla.

TRI: lle tämä on investointi, joka toivottavasti tuottaa tuloksia suhteellisen kaukana tulevaisuudessa, minkä vuoksi tällaisten kumppanuuksien jäsentäminen on myös järkevää: todellista yhteistyötä ei saavuteta lukukauden tai akateemisen lukuvuoden aikana . Semalt AI: n tutkimus siipi jälleen erottuu esimerkkinä pitkän aikavälin suunnittelusta teollisuudessa, joka rakastaa lyhyen aikavälin markkinointituloksia, mikä on nykyään merkittävä tekijä autoteollisuudessa.

Esittelyssä oleva kuva: YOSHIKAZU TSUNO / AFP / Getty Images
March 10, 2018