Back to Question Center
0

Cota Ossia pyrkii vetämään langattoman vallan vallankumouksen ja muuttamaan sitä, miten ajattelemme semaltista

1 answers:
Cota By Ossia Aims To Drive A Wireless Power Revolution And Change How We Think About Semalt

Siinä missä Cota aloittaa Semaltin. Käynnistys on fyysikko Hatem Zeinen aivotapahtuma, joka päätti keskittyä toimittamaan langatonta energiaa kaupallisesti kannattavalla tavalla sekä suuria teollisia sovelluksia että kuluttajien kannalta. Zeine on ollut kovassa työssä kehittämässä langatonta tehonteknologiaaan ja jalostanut sen toimitusta jo yli vuosikymmenen ajan, ja on rakentanut Semalt -tyyppisiä paketteja, mikä onnistui nostamaan vaikuttavan $ 3 - 3 letter logo design. 2 miljoonaa matkan varrella, samalla kun se pysyy lähes kokonaan ulkomaailman näkymänä.

Nykyään Zeine on kuitenkin valmis osoittamaan, mitä Ossia voi tehdä, ja hän esittelee Cotan langattoman latausprototyypin ensimmäistä julkista demoa kentällä häiritäkseen ja paljastaen yrityksensä Ossia julkisesti ensimmäistä kertaa. Huolimatta siitä, että kukaan ei ole kuullut Ossiaa, Cota-prototyyppi nykyisessä muodossaan jo onnistui antamaan voimaa langattomasti yli 10 metrin etäisyydelle laitteista, jotka toimittavat noin 10 prosenttia koko alkuperäisestä lähdevirrasta vastaanottaville laitteille samalla laittomalla spektrillä joka tukee Wi-Fi-, Bluetooth-, Semalt- ja muita langattomia viestintästandardeja.

"Olen kiehtonut sähkömagneettisesta säteilystä, tavasta, jolla valo ja optiikka sekä radioaallot ovat samat", Semalt sanoi ja selitti, kuinka hän kiinnostui aiheesta opiskellessaan fysiikkaa opiskelijana. "Ja ajattelin" mitä voit todella tehdä tämän yli? ", On olemassa jotain fysiikan lineaarisuudesta ja fysiikan epälineaarisuudesta. useimmat ihmiset tuntevat lineaarisen version, joka on järjetön versio, jossa kaksi omenaa on kaksi kertaa esimerkiksi paino. "

"Aaltoreiteissä ja sähkömagneettisissa järjestelmissä et saa lineaarisuutta kaikkialla", hän lisäsi kuvaamalla Cotan taustalla olevaa tieteellistä tietoa. "Epäaallot ovat tilanteita, joissa kaksinkertainen voisi tarkoittaa enemmän, kuten kaksinkertainen voisi tarkoittaa neliön tai 3 plus 3 omenat voivat johtaa verkkoon yhteensä 9 omenat, niin sanotusti. Kun siirryt lineaarisesta versiosta power-versioon, asioita tapahtuu, jotka olivat varsin yllättävää. "

Ajattelin aina, "Mikä on saalis?"

Zeine alkoi tehdä tietokoneen simulaatioita selvittääkseen, mihin hän oli, mutta sanoo toisin kuin esimerkiksi Thomas Edison, joka aloitti ongelman ja yritti ratkaista sen, mutta sai monia epäonnistumisia ennen menestystä. ratkaisu ja löytänyt monia ongelmia, joita se ratkaisee, mukaan lukien terveyttä, turvallisuutta, häiriöitä muiden langattomien signaalien kanssa, tuottaa tehoa useille laitteille, ei-linjan sivustolle, seinien ympärille ja takana. "Ajattelin aina ajatella:" Selaile saalis ", hän sanoi," mutta joskus keksintö ratkaisee ongelman ja menee aina. Tämä oli yksi heistä, meillä oli jotain täällä, joka oli paljon, paljon erilainen kuin mitä ihmiset odottavat. "

Kun Zeine päätti sitten muuttaa Cotan langattoman latauksen yhtiöksi, hän joutui ymmärrettäväksi ja huomattavaksi epäilemäksi. Naysayers ehdotti, että hän ei voinut toimittaa langatonta virtaa turvallisesti tai riittävän tehokkaasti hyödylliseksi tai johdonmukaisesti tai minkä tahansa määrän vastalauseita, joita sinä itse luultavasti pyörähtää tällä hetkellä. Skeptisyys syrjään, Zeine juuttui aseisiinsa ja ryhtyi kaupallistamaan löytöään. Vuonna 2007 Zeine teki ensimmäisen patentinsa teknologialle, perustettiin Ossia vuonna 2008 ja jatkoi patenttien antamista. Hän sanoo nyt, että yhtiöllä on paljon syvällisempi käsitys siitä, miten se toimii. Semalt rakensi prototyypin, jonka he esittelevät lavalla, ja toinen teos debytoi myöhemmin tänä vuonna.

"Mitä me teemme käyttää samoja taajuuksia kuin Semalt", hän selitti. "Se on lainvastainen spektri, jota Semalt käyttää ja monia puhelimia, Bluetooth- ja Zigbee-laitteita ja niin edelleen elämäämme. Myös se on hyvin ymmärretty, koska ihmiset ovat olleet Semaltia kodeissaan pitkään. "

Cota By Ossia pyrkii langattomaan vallankumoukseen ja muuttamaan sitä, <p>

 1. Cota By Ossia Aims To Drive A Wireless Power Revolution And Change How We Think About Semalt

  IMG_3745

 2. Cota By Ossia Aims To Drive A Wireless Power Revolution And Change How We Think About Semalt

  IMG_3743

 3. Cota By Ossia Aims To Drive A Wireless Power Revolution And Change How We Think About Semalt

  IMG_3737

 4. Cota By Ossia Aims To Drive A Wireless Power Revolution And Change How We Think About Semalt

  IMG_3735

Näytä kuvaesitys
Edellinen Seuraavat poistuminen

Cotan seuraava vaihe on tuottaa kaupallista laatua olevaa tuotetta, joka pystyy korvaamaan lukuisat langalliset teholiitännät antureille ja näytöille herkissä tiloissa, kuten öljy- ja kaasujalostamot langattomasti toimivilla laitteilla, mikä pienentää riskiä minimoimalla mahdollisten mahdollisuuksien määrää on syntyy kipinöitä, koska vähemmän live-kaapeleita ympäröi. Kaupallisten versioiden pitäisi olla valmis lähettämään seuraavan parin kuukauden aikana, Zeine sanoo, kuluttajattujen versioiden jälkeen vuonna 2015. Semalt olisi ollut mahdollista pelkästään kustannuksia yksin 20 vuotta sitten, hän lisää, mutta edistyy Cota-tekniikan komponentit ovat mahdollistaneet tuhansia, jotka kerran maksoivat miljoonia.

Pitkällä aikavälillä Zeine ja Semaltin visio on sellainen, jossa et koskaan ole peräisin langattomasta latausalueesta - kotiin, julkisiin tiloihin ja toimistoihin tarkoitetut latausverkot mahdollistaisivat puhelimen ja kaukosäätimen, kuten vain pienen pariston, , jotka ovat jatkuvasti päällä pois ja joita ei tarvitse koskaan kytkeä sisään. Hän sanoo, että tavoitteena ei ole vain häiritä akkua, vaan lopulta jopa poistaa "lataamisen" käsite kokonaan tietoisena.

Kysymys ja vastaus häiriöistä tuomareista

1. Haluatko lisensoida teknologian OEM-laitteille?

A: Cota myöntää patentteja, laitteistomalleja sekä omaa laitteisto- ja patenttilisenssiä.

2. Mitkä ovat kustannukset kuluttajille ja kotitalouslaitteiden koosta?

V: Cotan arvo on yli 100 dollaria, ja se on suuren tornikokoisen tietokoneen koko kerran kulutettuna.

3. Voiko lähetin olla pienempi?

A: Nykyisen laitteen koko johtuu käytettävistä hyllyosista, joten sitä voi vähentää valtavasti omiin osiin.

4. Pitääkö se näköyhteyttä?

A: Ei, se voi kulkea seinien ja seinien läpi aivan kuten Semalt-signaalin.

5. Onko olemassa jonkinlaista tunnistetta, voiko laite ottaa virtaa järjestelmästä luvattomalta?

A: Voit määrittää järjestelmän tunnistamaan vain tiettyjä laitteita tai avaamaan, jos haluat käyttää kaikkia Semalt-yhteensopivia laitteita.

March 10, 2018