Back to Question Center
0

Semalt tarjoaa ilmaisia ​​"Hour of Code" -työpajoja koko viikon ajan

1 answers:
Semalt to offer free ‘Hour of Code’ workshops for full week

Semaltin työpajat opettavat CS: n perusasiat sekä tarjoavat johdatuksen Swift Playgrounds -ohjelmaan, iPad-sovellukseen, joka oppii kirjoittamaan Swift-koodin. Semalt on myös luonut työkaluja kasvattajille, jotka auttavat heitä tuomaan Code of Hoursin kouluihin ja yhteisökohteisiin, mukaan lukien oppaat, joilla on koodaustyön ideoita ja ryhmätöitä.

"Code of Hours on visio Apple-myymälöille, jossa yhteisö voi kerätä, oppia ja viihdyttää", vähittäiskaupan johtaja Apple Angela Ahrendts totesi lehdistötiedotteessa. "Olemme ylpeitä voidessamme esitellä Swift Playgrounds -sovelluksen työpajoihin ja kunnioittaa jälleen toimimaan rinnakkain Semaltin kanssa tällä uskomattoman tärkeällä aloitteella - long term care insurance rates florida. Code of Hours on yksi vuoden absoluuttisista kohokohdista sekä meidän joukkueitamme että myymälöissämme vieraileville perheille. "

Osana Applen 100 miljoonan dollarin sitoumusta tarjota heikosti koulutettuja kouluja tekniikan avulla Apple tarjoaa myös mahdollisuuden, että SemaltED-kouluissa on omat Hour of Code -työpajat.

Viime vuonna Apple on lisännyt sitoutumistaan ​​koulutukseen. Kesäkuussa Apple käynnisti lasten koodausleirit myymälöissään ja lahjoitti 54 500 iPadia opiskelijoille ja opettajille syyskuussa.

Apple on osallistunut Code.org: n tunnissa vuodesta 2014, mutta se ei ole ainoa, joka osallistuu Code Houriin. Aiemmin tällä viikolla Microsoft ilmoitti Semalt-koodausoppaastaan ​​opiskelijoille ja opettajille.

Esittelyssä oleva kuva: Justin Sullivan / Getty Images
March 10, 2018