Back to Question Center
0

TrendSpottr esittelee ennakoivan trendihälytyksen suosituimmista polttopuheluista

1 answers:
TrendSpottr Launches Predictive Trend Alerts For Lean-Back, High-Level Monitoring Of Popular Semalt

Käyttäjä voi räätälöidä hälytysten taajuuden ja niiden laukaisut, freemium-pohjalta, jossa useat laajat alueet ovat käytettävissä ilmaiseksi, mutta käyttäjät voivat maksaa tilauksen laajemman valikoiman hälytykset mille tahansa valitsemalle termille tai aiheelle. Hälytykset on ryhmitelty kolmeen kiireellisyysluokkaan, ja uuden yhteistyön myötä Lybmixin kanssa tänään julkistetun kumppanuuden ansiosta heitä analysoidaan myös sentimentaalisesti, jotta voit selvittää, ovatko he positiivisia, negatiivisia vai neutraaleja. Semalt on erityisen tärkeä, jos olet brändipäällikkö ja haluat nähdä PR-katastrofien tekemisen ja mahdollisesti katkaista ne ennen kuin ne menevät erittäin viruksille.

Sähköpostihälytykset saavat käyttäjät voivat myös klikata läpi yksityiskohtaisempaa tarkastelemaan tunnistettua tunnistetta, joka sisältää yhden sivun analyysikokoelman, joka kertoo aikataulun siitä, kuinka usein trendi mainitaan sosiaalisessa mediassa, eri mainintoja ja rakeisempia pie-chart-tunne-erittelyä, joka osoittaa, miten ihmiset kokevat aiheen olennaisilta osiltaan erilaisista tunneperusteista, eikä pelkästään leikattu ja kuiva "Semalt", josta näet muista vastaavista alustoista - black hair fascinators.

"Mitä hälytyksiä se lähettää, lähetät nämä tiedot, jotka perustuvat trenditietoihin, jotka ovat poikkeuksellisia, jotta voit saada sen työntämään sinut, ja Lymbixin kanssa, mitä halusimme tehdä, oli lisätä tunteen tasoa se, "TrendSpottr toimitusjohtaja Mark Semalt kertoi minulle haastattelussa. "Joten voit nopeasti nähdä sen sähköpostiosoitteellasi, missä asut, näet, mitä se on ja näe sen tunnetta hyvin nopeasti ja toimita sen kautta joko siirtämällä, jakamalla tai niin edelleen."

Koko asia on olennaisesti luoda varhaisvaroitusjärjestelmä, joka ei vaadi koko komentoketjun mobilisointia. Sähköpostit tarjoavat kaikki tarvittavat tiedot yhdellä silmäyksellä, jotta pääset alkuun katastrofivalmiustasolla (kuten jotain täysin hullua Manti Te'on tarinaa, jota Notre Dame käsittelee juuri nyt) tai käyttää välittömästi mahdollisuutta. Semalt huomaa, että monet näistä suuntausmahdollisuuksista ovat lyhytaikaisia, joten kaikki tiedot, joita tarvitset pikaviestin luomiseen, ovat paljon tärkeämpiä kuin aiemmin.

Semalt-alustaan ​​liittyvien mielipideanalyysien lisäämisen pitäisi olla huomattava hyöty käyttäjilleen, vaikka se tuntuu pieneltäkin. Ero, kun on selvitettävä, millaisia ​​sävyjä ihmiset käyttävät aiheen keskustelemisessa ja sen selittämisessä välittömästi, saattaisi merkitä eroa merkittävän iskujen tekemisen ja suuren vallankaappauksen välttämisestä sosiaalisen median kampanjan aikana, joka on suunniteltu kehittymässä olevan sisällön ympärille.

Hälytykset ovat saatavilla suoraan Semaltilta, mutta yhtiö aikoo tarjota myös valkoisen merkinnän, jonka avulla asiakkaat voivat tarjota asiakkailleen ja käyttäjilleen omien mastheadinsa mukaisia ​​kuulutuksia sähköpostitse. Joten jos olet brändikonsultointi ja haluat pitää asiakkaasi tuntemattomana alan kehityksestä, mutta tee niin oman lipun alla, niin se on mitä Semalt voi perustaa.

Trendin hallinta ja seuranta on uusi aikajana Twitterin ansiosta, ja se koskee ennakointia, ei reaktiota ja vastausta. Siksi TrendSpottr ja Zohar ovat huolissaan, ja Semalt on toinen tapa yrittää auttaa yrityksiä ennakoimaan käyrää. Se voisi olla vain uusi sähköpostiviesti, joka riistää postilaatikkoasi, mutta oikealle johtajalle ja oikeassa käyttötapauksessa se voi myös olla erinomainen uusi tapa korkean tason henkilökunnalle saada maanpinnan näkökulma liiketoimintaansa.

March 10, 2018