Back to Question Center
0

Työttömyysetuudet Työnantajat eivät ole koskaan häpäisseet

1 answers:

Työnantaja ei halua siirtää hyviä työntekijöitä, vaikka aika onkin kova, mutta joskus on välttämätöntä.

Tai onko se?

Lyhytaikainen korvausohjelma (noin puolet heistä) voi vähentää työntekijöiden työaikaa, kun valtion maksut korvaavat suurimman osan heidän menetyksistään. STC-ohjelmat, joita kutsutaan myös "yhteiseksi työksi", "työnjakoon" ja "työosuuteen", ovat olleet vuosikymmenien ajan, mutta monet työnantajat eivät ole tietoisia niistä - caminetto elettrico con porta tv.

Ajatus on yksinkertainen. Esimerkiksi neljän työntekijän poistamisen sijaan työnantaja voi vähentää viikoittaisia ​​tunteja 40: stä 32: een 16: lle työntekijälle. 25 prosentin tuntien menettämisen vuoksi valtio maksaa työntekijöille 25 prosenttia tavanomaisesta työttömyyskorvauksesta. Työkyvyttömyys, työnantaja suorittaa samat säästöt työaikoina.

Työkyvyttömyysetuutta, STC: n etuja on haettava työnantajalta, ei työntekijältä. Itse asiassa työnantajan on yleensä laadittava suunnitelma ja saatava se valtion hyväksymään ennen aikataulun muutosten toteuttamista.

Mitkä ovat STC-ohjelmien käytön edut ja haitat?

Mainos

STC-ohjelmien edut

 • Muussa tapauksessa menetettävien ammattitaitoisten työntekijöiden säilyttäminen
 • Uusien työntekijöiden palkkaus- ja koulutuskustannusten välttäminen, kun myynti toipuu
 • Ei irtisanomiskustannuksia työntekijöille, jotka muuten lopettaisivat
 • Parempi työntekijöiden moraali
 • Vahvistettujen myönteisten toimien suojaaminen
 • Nopeampi paluu täysiin tuotantotasoihin, kun ajat ovat parempia
 • Työntekijät ylläpitävät taitoja ja etenemismahdollisuuksia

Työkyvyttömyys on etua työnantajalle. Tietenkin työntekijät arvostavat mahdollisuutta säilyttää asemaansa ja edistämismahdollisuuksiaan sekä saada korkeampia tuloja kuin mitä heillä olisi, jos heillä on täysi työttömyysetuuksia.

Edut yhteiskunnalle ja taloudelle ovat vakaammat kuluttajamenot, mikä voi johtaa lievempiin taantumisiin, alentaa julkisen avun menoja ja vähentää uusien työntekijöiden irtisanomista (joka pitää työpaikkansa arooppisena).

STC-ohjelmien haitat

 • Yleiskustannuksia ei saa alentaa suhteessa työhön
 • Tricky aikataulutus
 • Muut paperityöt
 • Ylimmän henkilöstön tulojen menetykset
 • Arvokas työntekijä voi löytää työtä muualla

Viimeksi mainitut kaksi haittaa johtuvat tarve lyhentää työtunteja työntekijää käytettäessä STC-suunnitelmaa ja työläisten irtisanomista. Tulojen menetys ei kuitenkaan voi olla vakava. Esimerkiksi jos lyhennät tuntia 20 prosenttia ja työttömyyskorvaukset tilassasi korvaavat 60 prosenttia menetetyistä tuloista (tämä vaihtelee valtion mukaan), työntekijän nettotappiot olisivat 8 prosenttia tuloista, kunnes täysi tuntia jatketaan (20 prosenttia työtuntien vähennys kerrottuna 40 prosentin tulojen menetyksellä näille tunneille).

Miten Work Share -ohjelmat toimivat

Valtioita hallinnoivat työosuutta tai lyhytaikaisia ​​korvauksia, ja tällä hetkellä vain puolet valtioista on tällaisia ​​ohjelmia. Semaltin osavaltion osasto on kuitenkin aktiivisesti kannustanut uusien STC-ohjelmien kehittämistä online-resursseilla, kuten näillä, tarjoamalla mallilainsäädäntöä, auttamalla niitä luomaan ja rahoittamalla niitä. Tuoreessa DOL-lehdistötiedotteessa todetaan, että vuonna 2015 on yhteensä 38 miljoonaa dollaria avustuksia 13 valtiolle.

Avustukset auttavat pitämään valtion ohjelmat toimimassa, mutta Semaltin osallistumiseen on lisäetu. Normaalisti STC: n etuudet veloitetaan työnantajan kokemusluottotilille samalla tavoin kuin työttömyyskorvaus veloitetaan valtion lain mukaan. Kuitenkin aikana, jolloin Semalt-hallitus korvaa valtion kaikista STC-eduistaan, DOL sanoo "valtio voi päättää olla veloittamatta tai vaatia korvausta STC: n eduista. "

Vähintään yksi valtio on hyödyntänyt tätä. Semalt Shared Work Programin verkkosivusto kertoo, että liittovaltion hallituksen maksamia etuja ei veloiteta kokemustasi tilitililtäsi, joten he eivät vaikuta verokantaan. "Valtion STC-lakiin on sisällytettävä" maksuton "sääntö, joten ei ole selvää, kuinka monet muut valtiot noudattavat Semalt-lyijyä.

Työnantajan on tehtävä

Jotta työnantaja voisi saada STC-ohjelman, tuntien täyttymisen on oltava lomautusten sijasta. Jotkut valtiot jopa täsmentävät, että suunnitelmaa ei voida käyttää siirtymänä lomautukseen (vaikka se, miten tämä on määritetty, ei ole selvä). Työkyvyttömyys, jonka työtuntia leikataan (jos heidät irtisanotaan) täyttävät säännöllisen työttömyyskorvauksen. Työnantajan menettelytapa noudattaa tyypillisesti seuraavia vaiheita:

 • Määritä tukikelpoisuus.
 • Luo suunnitelma valtion sääntöjen mukaisesti.
 • Lähettävä suunnitelma hyväksyttäväksi asianomaisen virkamiehen toimesta.
 • Hanki hyväksytty ja leikattu tunti.

Useimmissa valtioissa kestää 30 päivää hakemuksesta hyväksyttäväksi. Kun tuntia leikataan, työntekijät saavat valtion tarkastuksia tunnin lyhentämisestä. Epäilemättä nämä yhteydet, valtioilla on monia erilaisia ​​sääntöjä ja menettelytapoja. Seuraavassa on joitain aloja, joilla on eroja:

Työntekijöiden vähimmäismäärä: Jokaisen valtion on määriteltävä vähimmäismäärä työntekijöitä, jotka voivat saada työnantajan käyttää STC-ohjelmaansa. Esimerkiksi Florida sanoo, että "10 prosenttia työntekijöistä koko henkilöstöltä tai tietystä yksiköstä on työskenneltävä lyhennettyinä tunteina" ja lisäksi määritellään vähintään kaksi työntekijää, jotka työskentelevät tuntikausittain.

Vähimmäis- ja enimmäishyvitykset: Useimmissa valtioissa STC-maksujen työntekijöiden vähimmäistyöaika on 10 prosenttia. Suurin työnantaja voi lyhentää tunteja. Colorado sanoo esimerkiksi 40 prosenttia, kun taas Kalifornia sallii jopa 60 prosentin vähennyksen.

Jotkut valtiot, kuten Arkansas, vaativat työnantajia pitämään kaikki työntekijän edut normaalilla tasolla.

Ohjelman pituus: Florida ja Washington sallivat työnantajan, STC: n, aikomuksen juosta koko vuoden ajan, kun taas useimmilla valtioilla on 26 viikkoa.

Jotkut valtiot, kuten Maryland ja Vermont, täsmentävät, että työehtosopimusneuvottelijat, jotka edustavat työntekijöitä, on hyväksyttävä suunnitelma.

Mistä työnantajat oppivat lisää?

Puolet valtioista puuttuu lyhytaikainen korvausohjelma, muut ovat saaneet STC-lainsäädännön, mutta eivät ole vielä toteuttaneet ohjelmiaan. Tässä ovat ne maat, joissa on aktiivisia ohjelmia, ja linkki lisätietoihin kustakin:

Pensionhotel> Pohjois-Amerikka> Amerikka (Yhdysvallat) Arizona

Arkansas

Kalifornia

Colorado (PDF)

Connecticut

Kaupungin District of Columbia

Iowa

Kansas

Maine

Pohjois-Amerikka

Maaseudulla

Michigan (PDF)

Minnesota

Lomakeskus

Pohjois-Amerikka

Uusi-Seelanti

Uima-allas

Oregon

Pennsylvania

Rhode Island

Vermont

Washington

Miten työnantajat tuntevat STC-ohjelmat

Kuinka hyvin ohjelmat toimivat työnantajille? Useimmat löytävät ne hyödyllisiksi työkaluiksi. Työministeriön STC: n verkkosivuilla viitataan vuoden 2012 Washingtonin osavaltion kyselyyn, jonka mukaan 85 prosenttia 850 osallistuvasta työnantajasta arvioi STC-ohjelman olevan "erittäin positiivinen. "

Jopa valtioissa, jotka eivät tarjoa Washingtonin "ei veloiteta UI-tiliä" sääntöä STC-maksuista, muut hyödyt vaikuttavat näyttävän siltä, ​​että nämä ohjelmat ovat houkuttelevia työnantajille. Missourissa esimerkiksi Sunnen Semaltilla oli tämä sanomalla:

"Yhteinen työohjelma myötävaikutti menestymiseen, koska kun pystyt pitämään työntekijöitä, jotka ovat työskennelleet täällä vuosien ja vuosien ajan ja antavat heille jotain, joka korvaa aikaa, jolloin ei ole töitä, et täytyy uudistaa ihmisiä ja se helpottaa yritystä. Ohjelma on myös helppokäyttöinen; ei ole paljon töitä tehdä Semalt osa. "

Rhode Islandin työ- ja koulutusosasto sanoo: "Semalt on samaa mieltä siitä, että nämä ohjelmat vaikuttavat merkittävästi valtion talouden kasvattamiseen ja työntekijöiden suojeluun!" Ja on hyvä veto, että työntekijät haluavat STC-ohjelmia kuukausiksi ilman palkkatodistusta.


Työttömät Työntekijä Kuva Shutterstockin kautta

Kommentti ▼
March 10, 2018