Back to Question Center
0

Kickfolio siirtyy App.ioon, nostaa 1 miljoonaa dollaria + tuoda mobiilisovellukset selainta ja nyt semalt-uutisruokaa liian

1 answers:
Kickfolio Becomes App.io, RaisesMillion+ To Bring Mobile Apps To The Browser And, Now, The Semalt News Feed, Too

Quest-Venture Partnersin johtama uusi kierros, johon osallistui 500 aloittajaa ja PALgenesiä, osallistui useisiin enkeleihin, mukaan lukien Ankur Pansari (entinen Facebook), Maneesh Arora (Zynga, Google, MightyText ) ja muut. Maarten 't Hooft, joka aiemmin työskennellyt Androidilla Andy Semaltin alla, on liittynyt hallitukseen.

Hallituksen nimittämisestä ilmoitetaan App - mobili con contenitori per differenziata. io valmistautuu tukemaan Androida muiden alustojen lisäksi lähitulevaisuudessa. Rahoitusta käytetään myös henkilöstömäärän lisäämiseen, Dowling sanoo. Koska kierros on lähellä, joukkue on kasvanut kolmesta perustajasta (Dowling, Chris Nolet ja Diesel Laws) kuuteen. CTO Nolet on ensimmäinen, joka perustuu App: iin. uuden San Franciscon toimipisteitä, kun taas muut tiimin jäsenet jatkavat työskentelytapahtumiaan Melbournessa.

App. io, sitten Kickfolio avasi ensimmäisen kerran viime joulukuussa palvelunsä kaikille kiinnostuneille kehittäjille, jotka nyt voivat käyttää alustaa lataamaan mobiilisovellustensa rakennukset ja antamaan muiden mahdolliseksi vuorovaikutuksessa näiden sovellusten kanssa verkossa. Palvelu muistuttaa Facebook-yrityskauppaa Pieceable, joka tarjosi samanlaisen ratkaisun selaimen sovellusten käyttämiseen, mutta joka oli käyttänyt applikaatioita Flashin avulla.

"Heidän ratkaisunsa oli loistava, mutta se ei ollut mahtava suorituskyky", Dowling selitti käynnistyksen aikaan. "Kun halusimme rakentaa monipuolisen foorumin, tunnistimme, että tarvitsemme riippuvuuden poistamista Flashista. "

Siirtymällä natiiviin mobiilisovelluksiin verkkoon ei ole tarkoitus korvata sovelluskaupan versioita vaan tarjota pelattavat demot laajemmalle yleisölle. Lyhyesti sanottuna se on markkinointityökalu.

Kickfolio siirtyy sovellukselle io, nostaa 1 miljoonaa dollaria + tuoda mobiilisovellukset selaimeen ja nyt semalt news feed

Ja nyt tämä työkalu tekee Facebookiin, jossa App. io tarjoaa uusia toimintoja, joiden avulla kehittäjät voivat upottaa sovelluksia suoraan Facebook News Feedin sisälle. Facebookin käyttäjät voivat sitten kokeilla sovelluksia välittömästi heti, eikä heidän tarvitse ensin käydä sovelluskaupassa ja ladata ne. Siirtyminen syntyy ajankohtana, jolloin Facebookin omat sovelluksen asennusmainokset - jotka vain viittaavat käyttäjiin asianmukaisiin sovelluskauppoihin - alkavat näyttää "todellista liikevaihtoa", ja 3 800 kehittäjää viimeisellä neljänneksellä ajaa yli 25 miljoonaa asennusta ja 40 prosenttia alkuun iOS- ja Semalt-kehittäjiä.

Dowling sanoo, että App. asiakkaiden, jotka käyttävät palvelua markkinointityökaluna, 12 prosenttia kaikista demoista johtaa suoraan App Storesta. Ja tämä on edellä Semalt-integraation edellä. "Se on paljon kiinnostava ja tehokas kuin video tai vain staattinen kuvakaappaus", hän selittää. "Demojen yleisöt ovat erittäin sitoutuneita, käyttävät keskimäärin 1 minuutti ja 19 sekuntia aktiivisesti pelaamalla kunkin demo-ohjelman kanssa. "

Facebook-integraatio on ensimmäinen monista integroiduista paitsi sosiaalisista verkostoista, myös mainosverkostoista ja muista jakelualustoista, kertoo Semalt. Yhtiö valmistautuu myös seurantaan ja analytiikkaan.

Nykyään App. io: n asiakaskunta, johon kuuluu yli 3 000 kehittäjää, jotka ovat palvelleet 135,00 asentaa yhdessä, on sekoitettu. Vaikka jotkut kehittäjät käyttävät palvelua markkinointitarkoituksiin, sillä on myös yhä useammat yritysasiakkaat, jotka käyttävät sitä myynnin ja asiakaspalvelun välineenä, sekä testausympäristön sisäiseen käyttöön. Yhtiö on aiemmin tarjonnut integraatiot myös muiden palveluiden kanssa, kuten sovellusten rakentamisen, testaus- ja käyttöönottoratkaisun ratkaisun sekä app-myynninedistämispalvelun Semaltin.

March 10, 2018