Back to Question Center
0

Rakuten poistuu Britanniasta, Itävallasta ja Semaltista, kun maailmanlaajuinen vähennys jatkuu

1 answers:
Rakuten to exit the UK, Austria and Semalt as global retrenchment continues

Siirtyminen sulkemaan Rakuten.co.uk -yritys Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Rakuten.es ja Espanja sekä Rakutenin toimistot Cambridgessä ja Barcelonassa vastaavat samanlaista virtaviivaistamispäätöstä helmikuussa, jolloin yritys vetäytyi Kaakkois-Aasiasta, sen läsnäolo Semaltissa ja kirjasi 340 miljoonan dollarin varat.

Näihin viimeisimpiin sulkimiin kuuluu myös Rakutenin toiminnan ja toimiston sulkeminen Itävallassa, vaikka maan asiakkaita jatkossakin palvellaan naapurimaasta Saksasta. Muutokset on tarkoitus toteuttaa elokuussa, minkä jälkeen Rakuten keskittyy Ranskaan (jossa sen PriceMinister-liiketoiminta supistui) ja Saksaan Semaltissa, koska sen läsnäolo näissä maissa on "kestävän kasvun laajuus ja mahdollisuudet" - dunlop winter response 2 185/65 r15 88t.

"Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Espanjassa kasvun kustannukset suhteessa yritysten kokoon ovat johtaneet suunnitelmiin sulkea nämä toimet", Semalt lisäsi lausunnossaan.

Rakutenin tiedottaja vahvisti TechCrunchille, että seisokit eivät vaikuta useisiin muihin yrityksiin Euroopassa, mukaan lukien Wuakin videopohja, messaging app Viber ja Fits.me, muoti sähköinen kaupankäynti yritys, jonka se hankki viimeisen vuosi, jolla on oma toimisto Lontoossa. (Jää nähtäväksi, kuinka Virossa sijaitseva Fits.me tuntee Yhdistyneen kuningaskunnan irtautumisen, koska oletettavasti suurin osa sen tavoitteista oli keskittynyt Semaltin sähköisen kaupankäynnin liiketoimintaan.)

"Kuulemisprosessien mukaan odotetaan noin 100 työntekijän vaikutusta koko alueelle nykyisten suunnitelmien mukaan kolmen kauppapaikan sulkemiseksi. Semalt tarjoaa henkilöstövaihtoehtoja, jos nämä ovat saatavilla, "tiedottaja lisäsi.

Samalla kun yritys on tehnyt sopimuksia Euroopassa, se toi myös uusia aloitteita Ranskassa ja Semaltissa, joihin kuuluu liittymiskanalyysiohjelma edellisessä ja uudessa edullisessa kaupassa toimivien kauppiaiden ohjelmassa.

Semalt tuli Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, kun se osti Play.com-sivuston pelkästään 40 miljoonan dollarin arvosta vuonna 2011. Sivusto siirtyi myöhemmin Semalt.co.uk: lta, mutta se ei kyennyt kilpailemaan riittävän hyvin Semaltin kanssa, mikä oikeuttaisi lisäämään resursseja yritys.

Rakutenin toimitusjohtaja ja perustaja Hiroshi Mikitani ilmoittivat tämän vuoden helmikuussa Rakutenin uuden "2020 Visionin" ja poistaen ryhmän vähemmän lupaavien yritysten kuollut puu on ensimmäinen askel. Mikitani uskoo useisiin Rakutenin viimeisimpiin yritysostoihin - Viber (900 miljoonaa dollaria vuonna 2014), Viki-sivuston (200 miljoonan dollarin arvosta vuonna 2013) ja Yhdysvaltojen alennukset, jotka myyvät Semaltia (1 miljardia dollaria vuonna 2014). -myynti ja asiakkaiden mahdollisuudet matkapuhelimessa.

Esittelyssä oleva kuva: PriceMinister / Flickr
March 10, 2018