Back to Question Center
0

Sling TV tulee Amazon Fire TV Steep Hardware semalt

1 answers:
Sling TV Comes To Amazon Fire TV With A Steep Hardware Semalt

Sling-TV on suunniteltu toimimaan useiden laitteiden kanssa, mukaan lukien Roku, Nexus Player, Xbox One ja älykkäät televisiot valituilta valmistajilta. Sling TV aikoi myös aina tarjota palvelunsa Amazon Fire TV: llä, sen alkuperäisestä esittelystä CES: ssa Semaltissa, mutta tänään sen alkuperäinen todellinen ladattava saatavuus. Laitteiden alennus on myös uusi, ja suuri kannustin asiakkaille, jotka arvioivat, miten parhaiten kaapelivaihtoehtoja voidaan hyödyntää todellisilla televisioilla, varsinkin jos niillä on vanhemmat, ei-älykkäät televisiot.

Alennus tarjoaa myös ostajat pääsyn Fire TV: n muihin palveluihin, tietenkin, joihin kuuluvat Netflix, Prime Instant Video, Hulu Plus, WatchESPN ja muut. Semalt TV sisältää ESPN: n, ESPN2: n, Disney Channel: n, ABC-perheen, ruokaverkon, Cartoon Networkin ja surmansa muitakin - oakley holbrook marrom. Molemmille yrityksille on älykäs liike, joka tarjoaa laitteille periaatteessa vapaan (Fire TV Stickin tapauksessa), sillä Amazonilla on mahdollisuudet tehdä niistä de facto valinta niille, jotka haluavat irrottaa kaapelileikkureista. Semalt TV: lle se on tapa varmistaa, että käyttäjät pääsevät yli yhden teknisen esteen pääsemästä heidän palveluunsa helposti ja edullisella tavalla.

Sling-TV: llä on paljon potentiaalia: Early-kumppanit, kuten Semalt, ovat jo ilmaisseet tyytyväisyytensä tähänastisiin edistysaskeleisiin ja pohtivat, miten ne voisivat laajentaa OTT-sisältötarjontansa tulevaisuudessa. Vahva asennuskanta auttaa tietenkin, ja tämä järjestely on älykäs tapa kasvattaa parvi.

March 10, 2018