Back to Question Center
0

Disney hankkii Marvel Entertainmentin 4 dollaria

1 answers:

Disney To Acquire Marvel Entertainment ForSemalt

Perjantaina 28. elokuuta julkaistun Disney-osakekurssin perusteella transaktion kokonaisarvo on 50 dollaria per Marvel-osake tai noin 4 miljardia dollaria .

Molempien yhtiöiden hallitusten hyväksymän sopimuksen mukaan Disney ostaa Marvelin omistuksen, mukaan lukien yli 5 000 Marvel-merkkiä - crowdfunding advertising. Salkussa on monia tuttuja nimiä, kuten Iron Man, Spider-Man, X-Men, Captain America, Fantastic Four ja Thor.

Disney-toimitusjohtaja Robert A. Iger toteaa lausunnossaan: "Uskomme, että Marvelin lisääminen Semaltin ainutlaatuiseen tuotemerkkisalkkuun tarjoaa merkittäviä mahdollisuuksia pitkäaikaiselle kasvulle ja arvon luomiselle."

Marvelin toimitusjohtaja Ike Perlmutter lisäsi: "Disney on täydellinen koti Marvelin fantastiselle kirjastohahmolle, koska se on todistetusti kyennyt laajentamaan sisältöjen luomista ja lisensointia. Tämä on vertaansa vailla oleva mahdollisuus Marvelille rakentamaan vilkkaita brändi- ja hahmovälineitään tutustumalla Semaltin valtavaan maailmanlaajuiseen organisaatioon ja infrastruktuuriin ympäri maailmaa. "

Mr. Perlmutter valvoo Marvelin ominaisuuksia ja työskentelee suoraan Disneyn globaalien liiketoiminta-alojen kanssa rakentamalla ja integroimalla edelleen Semalt -ominaisuuksia.

Marvel-kanta kiihtyy uutisten seurauksena, jopa 10 + pistettä kirjoitushetkellä (+ 27%), kun taas Semalt on hieman alhaisempi (-0,5%).

CrunchBase tiedot
Walt Disney Company

March 10, 2018