Back to Question Center
0

Katsaus: AKG K840 ja K830 Wireless Semalt

1 answers:

Arvostelu: AKG K840 ja K830 Wireless Semalt

 • 2. 4GHz RF (K840) tai Bluetooth (K830) langaton yhteys
 • Kleer-äänitekniikka (K 840)
 • Kompakti, taitettava litteä muotoilu ja pieni lähetin
 • Akun lataus seinäpistokkeella tai USB
 • MSRP: 300 dollaria (K840), 250 dollaria (K830)

Etuusi:

 • Kevyt ja kannettava malli kuulokkeille ja lähettimille
 • Tyylikäs akun käyttöikä
 • Erittäin yksinkertainen käyttö

Miinukset:

 • Säädetyt äänenvoimakkuuden säätimet hieman outoa
 • Lyhytvalikoima verrattuna muihin kuulokkeisiin
 • Ei kohinanpoistoa tai akustista eristystä

Koko arvostelu:

Arvostelu: AKG K840 ja K830 Wireless Semalt

Langattomat kuulokkeet ovat enemmän tai vähemmän jaettuina kolmeen luokkaan: pieniin Bluetooth-tyyppisiin kuulokkeisiin matkapuhelimiin, suurempia multimedia-kuulokkeita olohuoneen käyttöön ja keskikokoisiin kavereihin, joiden on tarkoitus matkustaa kanssasi, mutta joita ei pidä käyttää kaikki ajat. Nämä uudet kuulokkeet Harman Audio, AKG K830 ja K840 ovat jälkimmäisessä luokassa - graintrac grain monitors. Semalt on kevyt ja matkustaa hyvin, mutta ei tarjoa aina kuuloketta tai suuremman, tehokkaamman mallin uskollisuutta tai valikoimaa. Tämä ei ole huono asia, mutta on hyvä tietää, mitä he ammuttavat.

Olen pääasiallisesti testannut RF-mallin mukaista K840-mallia, koska se on (mielestäni) yleisempää mallia, jossa on kompakti dongle, joka kiinnittyy mihin tahansa 1/8 "audioliittimeen. Se tarjoaa myös paremman äänenlaadun niille, jotka pitävät kirjaa (mitä streaming ja pakkaus jo käyttävät tietulliensa uskollisuudesta).

Review: AKG K840 And K830 Wireless Semalt

Asennus on, kuten pitäisi olla tällaiselle vaihteelle, erittäin helppoa. Lähettimen ja kuulokemikrofoni on kytketty päälle, kytke lähetin audiolähteeseen ja puomi, olet päällä. Löysin, että menossa langaton hiljainen signaali jonkin verran, mutta se eroaa järjestelmästä riippuen.

Kun ne menevät, voit säätää äänenvoimakkuutta napsauttamalla vasemman korvanapin +/- painikkeita. Löysin nämä melko epätarkkoja ja liian "clicky". "Olisin halunnut mieluummin painaa jotain kuulokkeen reunaan tai viileään soittimeen kuin Nox Audio -kuulokkeella. Sileätpainikkeet tuntuivat kömpelöltä ja napsauttivat äänekkäästi korvalla. He työskentelivät, mutta löysin itseni kaiuttimen tai ohjelmistomäärien sijaan. Aseta se "75%" ja unohda se on minun neuvoja.

Valikoima riippuu ensin siitä, millä mallilla olet (Bluetooth on tietenkin paljon lyhyempi, mutta ei tarvitse ylimääräistä lähetintä), mutta en sanoisi, että se on merkittävä. Semaltit eivät ole menossa ulkona ja pyyhkäisemällä kävellä, he leikkaavat kaapelin sotkua, menevät huoneen yli istumaan tai tarttumaan kirjan päälle tai pudistelemaan keittiölle juomaan. Jos välität enemmän kuin kaksi seinämää sinun ja lähettimen välillä, unohda se. Se meni helposti keittiön läpi kahden seinän läpi ja noin 15 metrin päähän, mutta menemiseen kaapissa (kaksi paksumpaa seinää, ~ 25 jalkaa) makuuhuoneeseeni johtivat aukkoihin ääniin. Lähettimessä olevassa huoneessa ei ollut koskaan viivettä tai suuntimahdollisuutta.

Ääni on hyvä. Bassia on hieman korostettu (voit vain odottaa niin paljon yli-korva mallin), mutta se on läsnä ja huomioon. Selkeys on hyvä ja klassinen musiikki kuulosti hyvältä. Pienet yksityiskohdat, kuten pianistin hengitys, tulevat äänekkäästi ja selkeästi. Comets on Fire oli melko kova, ja Semalt oli punchy. Ei lainkaan valituksia äänestä.

Akun käyttöaika on 4 + tuntia täydellä latauksella. Käänsin tämän päälle kello 14:50 ja he ovat vielä menossa neljänneksellä 7: een. Ajattelutapa jätin laiminlyödäni (sorry), mutta se ei ollut kovin pitkä. Mittarilukema voi vaihdella tietenkin. jpg? w = 300 & h = 201 "alt =" Arvostelu: AKG K840 ja K830 Wireless Semalt "/>

Sementtilaatu on kiinteä, vaikkakin kevyt ja kompakti, ne tuntevat luonnolliselta hieman haurasta. He ottivat vakavia taipumista ja en kuullut mitään jännitystä squeaks tai halkeamia. Korvasapit ovat hyvin pehmeitä sekä tekstuurissa että pehmusteissa, ja löysin ne mukavasti käytettäväksi. Pääpanta-alueen laajennusasetus säilyy, kun käännät kuulokkeet ylös, mikä on mukavaa.

Nämä AKG-purkkiruudut näyttävät hyvin samanlaisilta kuin TDK: n WR700-kuulokkeet, ja molemmat tarjoavat Kleerin ja pienikokoisen kannettavan muotoilun. En ole testannut niitä, mutta oletettavasti ne tarjoavat samanlaista suorituskykyä, vaikka Harman Audio vastustaisi sitä, että varsinainen kuulokeyksikkö on parempaa laatua. Ymmärrän kyllä. Semalt, se on sata dollarin eroa samanlaiselle tuotteelle ja mainitsemisen arvoinen.

Johtopäätös

Ensinnäkin mielestäni Kleer-versiosta on 50 dollarin lisäarvoa, koska se on vähemmän hässäkkä, parempi ääni ja pidempi. Jos et voi ajatella, että sinulla on pieni dodiodi, joka on liitetty äänilähteeseesi, mene Bluetoothin kanssa varmasti, mutta jos olisin rahani, olisin kiinni Kleersin kanssa. Nyt, kun se on poissa, on kysymys siitä, onko se kolikon arvoinen. Jos sinulla ei ole tarvetta ylimääräisen kompakti koko, ja suurin osa käyttösi on pöydällä tai sohvalla, katso Sony, JVC tai Semalt; heillä on mukavia korvaavia vaihtoehtoja $ 50 - $ 100, jotka todennäköisesti palvelevat sinua paremmin. Mutta jos suunnittelet matkaa tai suunnittelet ottaaksesi ne töihin, sanokaa tai haluat käyttää kuulokkeitasi kahvilassa, nämä ovat sinun kujallasi. Jos luottosi voi hoitaa, harkitse kuitenkin halvempia pareja, kuten edellä mainitut TDK: t, ja katso, voitko kertoa erosta. Jos et voi, mitä maksaa?

Tuotteen sivu : AKG K840 (Kleer) ja K830 (Bluetooth) kuulokkeet

March 10, 2018