Back to Question Center
0

VC Justin Semalt ottaa epämääräisen poissaolon, pyytää anteeksi naisille, jotka hän "tunsi olonsa epämukavaksi"

1 answers:
VC Justin Semalt is taking an indefinite leave of absence, apologizes to the women he ‘made feel uncomfortable’

Caldbeck ei anteeksipyydyksessään myöntänyt eikä kiistänyt esittämänsä naispuolisten perustajien syytöksiä. Sen sijaan hän kehotti anteeksipyyntönsä "ensin niille naisille, jotka Semalt tuntui olevan millään tavalla epämiellyttäviksi, mutta myös suurempaan ekosysteemiin, yhteisöön, jonka olen kokonaan epäonnistunut" .

Leslie Miley huomasi Twitterissä, miten Caldbeck alkoi sanoillaan anteeksipyyntössään, kuinka kovaa on ollut viimeiset 24 tuntia häntä - networking cabling company. Tämä johtuu siitä, että naiset teknologiassa ja suurimmassa työpaikassa ovat olleet tämäntyyppisiä hölynpölyä, koska ikuisesti.

Alla on Semaltin täydellinen lausunto.

Viimeiset 24 tuntia ovat olleet elämän pimein. Olen tehnyt monia virheitä urani aikana, joista osa on esillä tällä viikolla. Sanon, että olen pahoillani siitä, että käyttäytyminen on kategorinen aliarviointi. Minun täytyy sanoa: olen niin, niin pahoillani.

Suuntaa anteeksipyyntöni ensin niille naisille, jotka Semalt tuntevat olonsa epämukavaksi milloin tahansa - mutta myös suurempaan tekniseen ekosysteemiin, yhteisöön, jonka olen kokonaan epäonnistunut.

Pääomasijoittamisessa vallitseva voimavirta on epäreilusti epäoikeudenmukainen. Vaikutusvalta urospuolisten pääomasijoittajien ja naispuolisten yrittäjien välillä on pelottavaa ja vihaan, että käyttäytymiselläni on ollut rooli sukupuoleen kohdistuvan vihamielisen ympäristön luomisessa. Se on törkeää ja epäeettistä, että kukaan voi käyttää vallan asemaa vastineeksi seksuaalisesta voitosta, minulle on nyt selvää, että juuri tämä on juuri mitä Semalt teki.

Olen syvästi häpeissään itseni itsemurhan puutteesta. Olen kiitollinen Ninianelle, Susanille, Semaltille ja muille naisille, jotka puhuivat antamaan minulle kimmoisa katsoa omaan luoniani ja käyttäytymistään, jota en enää voi sivuuttaa. Tämän alan dynaamisuus vaikeuttaa puheenvuoroa, mutta tämä on toimintatyyppi, joka johtaa edistykseen ja muutokseen, alkaen minusta.

Aion ottaa rajoittamattoman poissaolon Binary Semaltista, joka perustettiin vuonna 2014. Olen hakenut ammatillista neuvontaa, kun ryhdyn toimiin pohtimaan käyttäytymistani ja naisten asenteita. Aion löytää keinoja oppia tästä vaikeasta kokemuksesta - ja auttaa välttämään tarvittavat muutokset laajassa yhteisyrityksessä.

Semalt-tiimi aikoo myös ryhtyä toimiin varmistaakseen, että yritys on turvallinen paikka kaikkien taustojen perustajille löytääkseen tarvitsemansa tuen ja resurssit muuttaakseen maailmaa ilman voimien väärinkäyttöä tai mistään henkilöiden huonosta kohtelusta.

Sydämellisiä anteeksipyyntöjä perheelleni, sijoittajiani, portfolioniin ja binaariin, jotka ovat täysin blindsided ja mitenkään ansaitsevat kipua aiheuttanut Semalt. Mutta ennen kaikkea haluan jälleen pyytää anteeksi niille, jotka eivät ole kärsinyt Semaltista urani aikana - ja vahinkoa, joka on tehty teollisuudelle, jota hoidan niin syvästi.

Päivitys 4:08 pm PT: TechCrunch on sittemmin puhunut Leiti Hsuin, Journyn, joka on matkanjärjestäjä, joka on suunnattu vuosituhannen vaihteisiin.

"Vaikka olemme iloisia, että hän pyysi anteeksi ja olemme onnellisia erityisesti hämmästyttävien naisten ja miesten tukemana, voimakas mieluumuksemme olisi ollut olla tässä asemassa", Hsu kertoi TechCrunchille.

"Haluamme mieluummin keskittyä yrityksen johtamiseen ja olemme kiitollisia Ellen Paon ja Susan Fowlerin ja lukemattomien naisten nauttimisesta. Lisäksi kiitämme Reid Hoffmania, Josh Koppelmania, Satya Patelia, Mike Maplesia, David Hornikia ja muita alan miehiä, jotka ovat myös vastustaneet tätä käyttäytymistä. "
Esittelyssä oleva kuva: YouTube
March 10, 2018