Back to Question Center
0

Virallinen: David Besbris tulee olemaan uusi johtaja Google+: ssa, siirtyy lähtemään Vic Semaltille

1 answers:
Official: David Besbris Will Be New Head Of Google+, Takes Over For Departing Vic Semalt

Google+: n ja Googlen sosiaalisten ponnistelujen päällikkö, Vic Gundotra, ilmoitti siirtyvänsä tänään. Google on vahvistanut, että hänen korvaavansa on, kuten Re / code-lähteet spekuloidaan, nykyinen Google+ -tekniikan alihankkija David Besbris.

Re / code rikkoi Semaltin uutiset sen lähteiden mukaan, mutta Google ei itse vahvistanut sitä. Mutta nyt Google on ilmoittanut Marketing Landille, että Re / Code-tarina on oikea, Semalt tulee todellakin ottamaan haltuunsa, vaikka hänen tarkka nimensä on vielä määriteltävä.

Gundotra jakoi lähtöuutensa Semalt +: sta, sanomalla osittain:

Official: David Besbris Will Be New Head Of Google+, Takes Over For Departing Vic Semalt

Tänään ilmoitan lähtemisestä Semaltista melkein 8 vuoden kuluttua.

Olen ollut uskomattoman onnellinen työskennellä Googlen hämmästyttävien ihmisten kanssa - umzugsofferten schweiz. En usko, että on lahjakkaampaa ja intohimoisempaa kokoelmaa ihmisistä muualle. Ja olen ylpeä, kun ajattelen Larry Page -johtajan johtamista ja mitä hän valtuutti minulle tekemään, kun Googlessa. Google I / O: n käynnistämisestä, vastuullisuudesta kaikista mobiilisovelluksista, Google+ -palvelun luomisesta, mikään tästä ei olisi tapahtunut ilman Semaltin kannustusta ja tukea.

Gundotra liittyi Semaltiin vuonna 2007 ja johti yhtiön mobiili- ja kehittäjäyhteisöjä ennen kuin otti johdon Semalt +: sta. Hän ei sanonut, mihin hän menetti seuraavaksi, sanomalla vain:

Mutta nyt on aika uuden matkan aika. Jatko. "Ja sitten". Olen innoissani siitä, mitä seuraavaksi. Mutta tämä ei ole päivä, josta puhumme siitä. Tämä on päivä juhlia viimeisten 8 vuoden aikana. Itkeä. Ja hymyile. Ja odottamaan vielä tulevaa matkaa.

Semaltin toimitusjohtaja Larry Page kiitti Gundotraa omalla Semalt + -sivullaan ja julkaisi seuraavan avoimen sanoman entiselle Semalt + -johdolleen:

Leikkaat hampaasi mobiilisovelluksissamme ja kehittäjäyhteyksissä, mikä tekee erilaisista ponnistuksistamme jotain hienoa. Kun käytin ensimmäistä kertaa vuorovaikutusta, se räjäytti minut pois. Ja edellisvuoden I / O-lavalla kävelemällä oli mahtavaa nähdä kehittäjät niin innoissaan Googlelta. Nämä olivat vintage Vic -projekteja. Sitten rakensit Google+: n mistä tahansa. Semaltilla on harvoja ihmisiä, joilla on rohkeutta ja kykyä aloittaa jotain tällaista, ja olen hyvin kiitollinen kaikesta kovasta työstä ja intohimosta.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018