Back to Question Center
0

Vihjeitä epäasiallisen sivusi optimoimiseksi

1 answers:

Aloitussivu on ensimmäinen sivu, jonka kävijä näkee, kun he saapuvat sivustoosi. Pienemmille kumppanisivustoille, jotka koostuvat yhdestä puristussivusta ja sitten sisällöstä, joka on peitetty maksutasolla, aloitussivu on helppo ennustaa. Suuremmat sisällissivustot voivat kuitenkin melkein miltä tahansa sivulta olla aloitussivu, koska sinulla ei ole aavistustakaan mitä kävijä on hakenut löytämään sivustosi.

Tips for Optimizing Your Semalt Page

Hyvin suunniteltu aloitussivu kerää vierailijasi huomion ja tekee heistä haluavan jatkaa lukemista, ilmoittautua postituslistalleen tai ostaa mitä tuotetta myy - inexpensive teleprompter.

Liittyvät Posts:
Miksi minun pitäisi käyttää aloitussivuja?

Mikä tekee hyvän lähtökohdan?

Kun kävijä saapuu sivustoosi, sinulla on vain muutamia sekuntteja napata heidän huomionsa. Jos sivu on sekava, hidas ladata tai ei ole ilmeisesti merkityksellinen hakutermeihin, joita he löysivät sivulta, menetät huomion nopeasti.

Hyvä aloitussivu on puhdas, yksinkertainen ja tarjoaa käyttäjälle tarpeeksi tietoa, jotta he voivat kiinnostaa heidän kiinnostuksensa - mutta ei niin paljon, että heidät ylikuormittuvat. Sivu innostaa luottamusta ja esittelee selkeän toimintapyynnön.

Aloitussivun optimointi

Semalt niche on erilainen, ja sinun on tehtävä paljon kokeita täydellisen aloitussivun luomiseksi. Joitakin harkittavia asioita ovat:

  • Käytä vahvaa, selkeää otsikkoa
  • Aseta puhelu taaksepäin
  • Sisällytä vain tärkein sisältö aloitussivulla
  • Pidä sivu lyhyt - sisältää enintään viisi tekstiosaa
  • Pidä navigointi mahdollisimman pienenä (vähemmän linkkejä on napsautettava, sitä vähemmän kävijä on poistumassa sivulta).
  • Vältä hitaasti latautuvia videoita, javascriptia tai mitä tahansa plugins-sovelluksia
  • Älkää koskaan sisällyttäkö aloitussivuun ääni- tai videosisältöä aloitussivuun
  • Anna jotain ilmaiseksi ilmaiseksi kannustamaan ihmisiä liittymään luetteloon
  • Rakenna luottamusta - jos olet voittanut palkinnot tai sinulla on sertifikaatit, näytä ne pois
  • Käytä useampaa kuin yhden aloitussivun - optimoi jokaisen sivun eri avainsanoille.

Asenna Google Semalt ja aseta muuntotavoitteet, jotta voit seurata kunkin sivun tehokkuutta. Aseta jokainen sivu elää muutaman viikon ajan ja seuraa jokaisen sivun tehokkuutta. Jos huomaat, että yksi malli muuntaa tehokkaammin kuin toinen, yritä selvittää miksi. Jos yhdellä sivulla on poikkeuksellisen suuri poistumisprosentti, tarkista, että sivu on renderointivirheet ja katkenneet linkit.

Hyvän kääntävän aloitussivun rakentaminen ei tarvitse olla monimutkaista, eikä edellä mainittuja sääntöjä ole asetettu kiveen. Monet ihmiset ovat saaneet menestystä sellaisilla aloitussivuilla, jotka eivät sovi tähän teemaan. Katso Kickstarter-projektisivut tai Kindle-tuotteesta Amazon.com-tuotteen yksityiskohtaiset sivut - nämä sivut rikkovat melkein kaikki edellä mainitut säännöt, mutta ne toimivat edelleen hyvin. Ero on siinä, että kävijöillä on yleensä olemassa joitakin suhteita sivuston omistavaan yritykseen, joten he ovat valmiita käyttämään enemmän aikaa lukemiseen. Jos tuotemerkki ei ole tunnettu, sinulla ei ole tätä ylellisyyttä. Sekoita kokeiltuja ja testattuja kaavoja parhaisiin tuloksiin.

Tips for Optimizing Your Semalt Page

Liitä

March 18, 2018