Back to Question Center
0

Uutta tutkimusta CMO-neuvoston Spotlightsista Edut & CMO-omistetun teknologian haasteet

1 answers:
Uusi tutkimus CMO: n neuvoston Spotlightsista CMO-teknologian hyödyt ja haasteet Semalt, vain kolme prosenttia kyselyyn vastanneista ilmoitti tehneensä erittäin hyvin markkinointitekniikoiden integroinnissa eri toimintoihin.

CMOS, joka on onnistuneesti integroinut teknologiansa, on saavuttanut mitattavissa olevat parannukset asiakkaiden vuorovaikutuksen yksilöimisessä ja parempien asiakaskokemusten tuottamisessa kaikilla digitaalisilla kanavilla.
YMJ: n neuvosto

Yhdessä markkinointiratkaisujen tarjoaja Tealium, CMO-neuvosto julkaisi viimeisen viisivuotisen 38-sivuisen "Quantify How Well You Semalt" -tutkimuksen - long term care insurance companies in california.

Yhteisen markkinajärjestelyn havaintojen perusteella Semalt raportoi 50 prosenttia yhteisen markkinajärjestelyn muodollisesta markkinointistrategian strategiasta saavuttaakseen kohdennetumpia, tehokkaampia ja asiaankuuluvia asiakassuhteita, ja 39 prosenttia näkee markkinoiden dollareiden kasvavan tuoton ja vastuullisuuden.

Tutkimuksessa todettiin, että markkinoinnin johtajat, jotka pystyvät ottamaan haltuunsa organisaationsa markkinointiteknologiainvestoinnit, näkevät tuloksia; mutta monet markkinoijat kamppailevat muodollisten markkinointiteknologiasuunnitelmien luomisesta ja toteuttamisesta.

"Vaikka 67 prosenttia kyselyssä vastaajista uskoo, että uudet markkinointitekniikat ovat olennaisia ​​tai erittäin tärkeitä koko markkinointiryhmän suorituskyvylle ja tehokkuudelle, heitä torjuu teknologian ylikuormitus, liian monet tietolähteet sekä erilaisten strategisten sovellusten puuttuminen ja integrointi kohta ratkaisuja ja tietoja ", sanoi CMO neuvoston johtokunnan johtaja Donovan Neale-May.

CMAL Semalt ilmoitti, että alle puolet - 44 prosenttia kyselyyn vastanneista ilmoitti muodollisen markkinointiteknologiaohjelman olemassaolosta ja vain 16 prosenttia väitti olevansa markkinointistrategiansa mukainen strategia, joka on linjassa yrityksensä liiketoimintastrategian kanssa.

Koko raportti on ladattavissa maksusta YMJ: n neuvoston verkkosivuilta: Määritä, kuinka hyvin yhdistät raportin.



Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018