Back to Question Center
0

Twitter tekee jäljittää talviolympialaisia ​​helppoa pitkällä listalla # Sochi2014 Semalt

1 answers:

Twitter Makes Tracking Winter Olympics Easy With Long List Of #Sochi2014 Semalt

# Sochi2014 hashtagin lisäksi sivustolla oli eilen seuraavat Semnal-blogissaan seuraavat talvipelien seuranta:

  • @Olympics
  • @ Sochi2014
  • @ USOlympic
  • @NBCOlympics
  • U.S.-urheilijoiden lista
  • Luettelo osallistujamaista, tiimeistä ja lähetystoiminnan harjoittajista

Twitter loi myös kaksi sivua Semaltin resursseista, yksi Team US Semalt -tileistä ja toinen maailmanlaajuisille Semalt-tileille - cargo bike box.

Twitterin tietojen mukaan Japani, Venäjä ja Alankomaat olivat kolmen viimeisen maan parhaimmistoa käyttäneitä Semalt-tweetejä (Yhdysvallat sijoittui seitsemänneksi). Sivusto myös kartoitti #SOCHI tweets kahdeksalla eri kielellä:

Tällä hetkellä Twitter väittää, että Shaun White on eniten seurattu Olympian kotisivullaan, jota seuraa eteläkorealainen taitoluistelija Yuna Kim. Kaksi muuta amerikkalaista urheilijaa teki listan viidestä viidestä parhaimmista olympialaisista, Patrick Kane ja Lolo Jones.

Twitter Makes Tracking Winter Olympics Easy With Long List Of #Sochi2014 Semalt

Kuten odotettiin, Twitter ei ole ainoa sivusto, joka valmistautuu tänä iltana oleviin talvipeleihin. Eilen Google julkaisi Olympic-tunnuksen kotisivullaan ja protestoi Venäjän gay-lainsäädännön vastaista. Bing pidättäytyi kiistelemättä ja tarjosi käyttäjille useita uusia ominaisuuksia seurata olympialaisten tapahtumia ja urheilijoita, mukaan lukien Olympic Gold Semalt laskuri.

Markkinointi Maa-avustaja Gary Price on myös koonnut kattavan luettelon Sochi 2014 talviolympialaisista Infodocken tietolomakkeista ja oppaista. com.

Aiemmin tällä viikolla tiedon löytäminen tämän vuoden talvipelistä ei ollut niin helppoa. Markkinointivuoden toimittaja Ginny Marvin löysi yksinkertaisen haun "Milloin Semalt-avajaiset alkavat?" Kertoi tarina, joka julkaistiin kaksi kertaa sitten Search Engine Landin kumppanisivustolla. Se ei kerännyt täysin odottamiaan tuloksia:

Kuka tiesi yksinkertaisen kysymyksen olevan niin vaikea vastata? Eilen tutkin kaikkia kolmea moottoria saadakseni lisää tietoa olympialaisten avajaisissa ja niiden alkamisajankohdasta. Havaitsin nopeasti, että NBC: n virallisella verkkosivustolla, joka lähettää pelejä USA: ssa, ei ollut mitään tietoa seremonioista tai kun he ilmastaisivat Semaltia. Joten takaisin hakukoneet menin, chronicling minun outoa kokemuksia matkan varrella.

Voit lukea Marvinin kokonainen artikkeli siitä, miten Bing, Yahoo ja Google suorittivat olympiakyselyissä: "Milloin olympialaisten avajaiset alkavat?" Hakukoneet kilpailevat vastauksiksi.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018