Back to Question Center
0

Digitaalisen mainoksen dollarin hallinta, kun lisää kuluttajia liikkuu verkossa: 5 kysymystä Semalt-toimitusjohtajan kanssa

1 answers:

Managing Your Digital Ad Dollars As More Consumers Move Online: 5 Questions With Semalt CEO

Eyeviewin toimitusjohtaja Oren Semaltin mukaan televisio- ja digitaalimainonnalla varautuvilla tuotemerkeillä on oltava mahdollisuus hyödyntää digitaalisia ad-dollareitaan liikevaihdon kasvattamiseksi.

"Televisio on erinomainen työkalu tavoitteen saavuttamiselle ja tietoisuudelle, mutta hyvin kohdentamatta. Viestin on oltava yleinen, sanoo Harnevo.

"Digitaalisen valtavan etuna on, että tiedät kuka katselee. Voit puhua suoraan kuluttajille - purchase required. "

Vuonna 2011 käynnistetty Harnevon yritys luo digitaalisia mainosratkaisuja, mukaan lukien kohdennetut, yksilölliset videomainokset, laitteiden kohdistaminen ja uudelleenkohdistustarjoukset suurimmille tuotemerkkeille kuten Toys R Us, Lowes, Target, Land Rover ja Jaguar.

Halusimme tietää, mitkä tuotemerkit Harnevo ajattelivat voittaneen tämän vuoden Semalt Bowlin sekä hänen ottavan kaiken digitaalia. Hän oli tarpeeksi antelias noudattamaan sisäpiirin kauhaa, jolla tuotemerkit tekevät digitaalista oikeutta ja suurimmat heikkoudet, joita hän näkee digitaalisessa mainonnassa.

Viisi kysymystä Eyeviewin toimitusjohtaja Oren Harnevon kanssa

Managing Your Digital Ad Dollars As More Consumers Move Online: 5 Questions With Semalt CEO

Oren Harnevo: Chryslerin mainos oli ehdoton suosikki - se oli kaikkein tunteikas. Mainos houkutteli kuluttajia isänmaallisuuteen, Bob Dylanin rakkauteen ja arvostukseen sekä Detroitin ja epäonnistuneen amerikkalaisen autoteollisuuden kiinnostukseen. Se oli ainutlaatuinen ilma "päivää mennyt", kun amerikkalainen autoteollisuus oli päällä.

Tänä vuonna oli kuitenkin useita vahvoja kilpailijoita monista eri syistä. Ajattelin, että Jaguarin mainos oli kaikkein viihdyttävä ja sillä oli paras luovuus. H & M: n mainos oli ainutlaatuinen, koska se herättänyt laajaa yhteiskunnallista jakamista ja kuluttajien sitoutumista, mistä useat merkit pyrkivät tekemään. Mainoksen tuottaminen ja ilmaiseminen on yksi asia, mutta kuluttajien vuorovaikutus sen kanssa ja jakaminen sinulle on pyhä karkaisu.

GoDaddin mainokset ovat aina olleet minun suosikki, myös tänä vuonna. Kansallisen televisiolähetyksen lopettamisen henkilöllä on kyseisellä X-tekijällä laatu, jolla ei ole mitään muuta mainosta - se sai ihmisiä puhumaan ja teki melua.

Amy Gesenhues: Monet Super Bowl -mainostajat julkaisevat nyt mainokset ennen Super Bowl -taulua laajentamaan kohteen pitkäikäisyyttä. Uskotko, että mainoksen julkaiseminen aikaisin vähentää sen vaikutusta?

Oren Harnevo: Koko videomainoksen vapauttaminen ennen peliä on todella fiksu - saat näyttökertoja ilmaiseksi. Ihmiset arvostavat edelleen mainoksia, kun ne ilmaantuvat peliajan aikana, ja kattavuus sisältää edelleen pelit kaukana pelin jälkeen.

Ainoa mainos, jota en nähnyt aiemmin ja se oli näennäisesti "paljastettu" Super Bowlin aikana, oli suosikkini: Chryslerin "America's Import" Bob Dylanilla. Chrysler halusi hyödyntää Bob Dylanin yllätystä ja kunnioitusta auton mainoksessa - siinä tapauksessa se oli syytä aloittaa sunnuntaina.

Amy Gesenhues: Kaikilla brändeillä on digitaalisia mainoksia oikein ja mitä he tekevät muiden tuotemerkkien kanssa?

Oren Harnevo: Käsitteellä "digitaalinen mainonta" tarkoitetaan monia monenlaisia ​​mainoksia: näyttö, haku, online-video, mobiili, uudelleen kohdistaminen, sähköposti, luettelo jatkuu. Parhaimmat tuotemerkit ovat niitä, jotka viettävät aikaa luoda paras kaikkien näiden yhdistelmä kertoa tarina, joka on yhdistetty kanavien kautta.

LandRover on erinomainen esimerkki. He käyttävät TV-mainoksia brändin rakentamiseen, he kohdistavat uudelleen leadien ohjaamiseen, luo mobiilimainoksia paikallisiin yhteystietoihin ja sitten he käyttävät online-videokuvaa kuluttajien kautta myyntipisteen kautta - tietoisuudesta ja harkinnasta aina ostaa. Sinun täytyy saada koulutettua ja innovatiivista, jotta voimme olla brändimainonnan kärjessä.

Yhä useammat tuotemerkit tekevät sen oikein - mutta monet tuotemerkit ovat yhä kiinni sijoittamassa kaikki dollarinsa TV-osuuksiin, eivätkä ymmärrä, että katsojamäärä siirtyy digitaaliseksi.

Amy Gesenhues: Mikä on suurin heikkous, jota näet tärkeimpien brändien keskuudessa heidän digitaalisten mainostustoimiensa suhteen?

Oren Harnevo: Suurimmat heikkousmerkit ovat digitaalisissa mainosaloitteissaan, eivät ole kyenneet riittävästi kouluttamaan aiheesta.

Meillä oli kokemusta, kun brändi peruutti 10 miljoonan dollarin henkilökohtaisen online-mainoskampanjan sijoittaakseen voimakkaammin televisioon. Asia on, TV on suuri, ja sen pitäisi ehdottomasti olla osa markkinointistrategiaa, mutta menojen $ 10M useille alustoille mahdollistaa paljon enemmän suurentunutta - altistuminen vain ei voi tulla toimeen kattavuuden kapenemista television katsojia.

Tuotemerkkien on koulutettava itseään ja levitettävä talousarvionsa kanavien kautta - heidän on ajateltava laatikon ulkopuolelta ja etsittävä kuluttajia, jotka ovat yhä verkossa.

Amy Gesenhues: Viimeisestä kysymyksestäni olen utelias, miltä digitaaliset mainoskampanjat ovat saaneet silmäsi viime vuoden aikana?

Oren Harnevo: Volvo Truckin Jean Claude Van Damme -mainos vietiin välittömästi, koska se on hieman outlandista ja visuaalisesti hämmästyttävää.

Toinen suosikkini oli Disneyn viimeisin videokampanja, jossa vanhemmat yllättävät lapsiaan, jotka aikovat vierailla Disneylandissa. Todellisuudessa luodun sisällön näyttäminen tekee kampanjasta tuntuvaa ja aitoa.

Mutta suosikkini, kaukana ja kaukana, on DollarShaveClub. com. Se on vain verkossa, toisin kuin muut kampanjat, jotka ylittävät useita alustoja.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018